Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 224.
-
Παράθεση από instant_diver: “@aetorraxi84 .... μέσα από αυτήν την ρομ είναι τα screenshots που ανέβασα. Η ρομ βγήκε την παρασκευή που μας πέρασε -> [XTRV-7.10.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/10 21:09) ” Δεν μπορω να τη βρω δυστυχως...μπορεις να μου στελεις το λινκ;οχι για την αρωμα...ευχαριστω προκαταβολικα
-
Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από aetorraxi84: “Κανενα νεο για την xtrv 7.10.19 στο nikel εχουμε; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44884/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44885/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44886/ Από 100% έως 29% σε 21 ώρες , με 7 ώρες ανοιχτή οθόνη λόγω πλοήγης με gps. Wifi ανοιχτό 4 ώρες αθροιστικά. Σήμα 4G Cosmote καμπάνα στην Σαλονίκη κι επαρχεία. Ήχος ακουστικού πεντακάθαρος. Bluetooth δεν έχω δοκιμάσει. Δεν έχει σβήσει από μόνο το…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα 2 μέρες πριν αναβάθμισα την xtrv σε redmi note 4 mtk Έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να βάλω κάποιο widget στην αρχική οθόνη, τα πάνω πάνω ρολλαρουν κανονικά ενώ προς τα κάτω ψιλόλαγκαρει... Απλά το αναφέρω... Και με τη μπαταρία βλέπω ότι κρατάει λίγο λιγότερο από την προηγούμενη xtrv =============== Οκτ 19th 2017, 2:13pm =============== Στην 7.10.12 xtrv δεν υπαρχει επιλογη για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα οπως πριν;ξερει κανεις; =============== Οκτ 22nd 2017, 11:31am ==============…
-
Παράθεση από BanditGR: “Η 7.10.12 έχει μικρά θεματάκια, αλλά από μπαταρία είναι σαφέστατα βελτιωμένη τόσο από την τελευταία developer του 8, όσο και από την stable. Για να την περάσεις θα χρειαστείς factory reset και μετά φλασάρεις κανονικά από TWRP. ” Εγω θεωρω οτι η 7.6.10 ηταν καλυτερη σε μπαταρια....τωρα μου βγαζει 1 μερα....προν εβγαζε 1.5 με κανονικη προς βαρια χρηση
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΤι διαφορα εχει η xtrv αυτη απο την global xtrv? Περαν των ελληνικών.....
-
Παράθεση από fog: “Το "όταν" φαντάζομαι είναι κατανοητό. Από τη στιγμή που παρατηρήθηκε ότι η rom θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα σε χρήστες, είναι προτιμότερο να καθυστερήσει και να διορθωθεί. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των development εκδόσεων. Για το δεύτερο σκέλος όμως, έχεις κάποιο link ανακοίνωσης που να αναφέρει ότι ακυρώνεται η μετάβαση του nikel σε miui 9 και λες "αν"; ” Το αν είναι ένας υποθετικός σύνδεσμος που δηλώνει ότι υπάρχει πιθανότητα να βγει η να μην βγει....οι dev…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όχι , κανένα. ” Μπα ουτε αυτο επαιξε...
-
ΜήνυμαΜπα τπτ....κατεβασα μια εφαρμογη απο υο play store και παιζει κανονικα...απο την εκθεση δειχνει οτι παει να ξεκινησει αλλα δεν...αν μεσω twrp κανω wipe cache και dalvick θα χασω αρχεια;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ως εύκολη λύση προτείνω να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής video. Αν δεν αλλάξει κάτι μπες σε λειτουργία twrp - wipe - επιλογή cache, dalvick επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εκκαθαριση στο βιντεο πως κανω;