Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 224.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαιδακια επανεγκατεστησα την xtrv στο nikel μου και δεν παιζουν τα βιντεο ξαφνικα....καμια ιδεα;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το λέει στην πρώτη σελίδα. c726c8c8451d07f4c81f53ff64bd94a8.jpg ” Αν κατάλαβα καλά απλά την κατεβάζω και την κάνω εγκατάσταση μέσω twrp σωστά; Έχεις καμία άποψη για αυτή τη rom?
-
ΜήνυμαΥπαρχει κάποιος οδηγός να πάω από xtrv beta σε dev rom και συγκεκριμένα σε miui 9 7.9.7? Η αν έχει δοκιμασει καποιος τις παρακάτω rom: [ROM][6.0]Modded AOSP ROM | Xiaomi Redmi Note 4 ή [Redmi Note 4 MTK (Nikel)] Epic ROM 7.6.10 R… | Xiaomi Redmi Note 4
-
ΜήνυμαΕχουμε κανένα νέο για την xtrv miui 9? Redmi note 4 mtk =============== Σεπ 13th 2017, 11:13am =============== Παράθεση από aetorraxi84: “Εχουμε κανένα νέο για την xtrv miui 9? Redmi note 4 mtk ” Αν μπορει καποιος ας μου απαντήσει...είμαι στο να φλασαρω την επίσημη για να πάω στην miui 9....αλλιώς να περιμενω
-
ΜήνυμαΚαλημερα Η miui 9 σε xtrv για redmi note 4 mtk ξέρουμε ποτε θα βγει;
-
Παράθεση από makisfz: “Για να περάσει official Rom πρέπει να περάσει μια fastboot Rom για να δώσω οδηγό πρέπει να ξέρω πιο note 4 έχει με το mtk η το snapdragon. Μπορείς και με το twrp να περάσεις official, αλλά μετά την Rom πρέπει να τροποποίησεις το boot φλασαροντας η ένα supersu η το lazyflasher Redmi n3 pro ” Θελω και εγώ οδηγό από xtrv 7.6.10 σε notr mtk για να γυρίσω σε official global stable
-
ΜήνυμαΓκουντ μορνινγκ το ολ οφ γιου Υπάρχει άλλη αναβάθμιση πέραν της 7.6.10 xtrv η αυτή είναι η τελευταία;