Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 224.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματα εχω κανει ολα αυτα..και κατεβασα σημερα το Mi flash και μου γραφει device not found...καποιο αλλο λινκ για τους drivers?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαενω ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες δεν μπορω να κανω cmd...δεν βρισκει το κινητο συνεχεια ερρορ...
-
ΜήνυμαΑπ όσο είδα ότι η τελευταία xtrv είναι η 7.6.10.... η 7.6.29 τι είναι;;;
-
ΜήνυμαΠου είναι ποια; Η 7.6.10;
-
ΜήνυμαΠοια xtrv πρέπει να κατεβάσω; Μπερδεύτηκα ...τώρα είμαι global dev rom 7.6.8
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το κινητό σου να βάλεις, εκεί θα σου έρθει η κωδικός για να προχωρήσει η αίτηση καθώς και το μήνυμα αναβάθμισης του λογαριασμού σου ότι έχει αποκτήσει δικαίωμα ξεκλειδώματος. ” Οκ το έκανα ήδη...και μου έδωσαν απευθείας άδεια...λογικά ξεκλείδωσε... You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 1676060382). Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Μην δοκιμάσεις να βάλεις twrp σε κινητό με κλειδωμένο Bootloader ” @makis1024 δεν το έγραψα σωστά....χρειάζεται να βάλω τον αριθμό του κινητού μου η υπάρχει κάποια παράλειψη γιατί δεν βλέπω κατι
-
ΜήνυμαΓια να ξεκλειδώσω τον bootloader είναι υποχρεωτικό να βάλω το κινητό μου η μπορώ να το παρακάμψω;
-
ΜήνυμαΡε παιδιά ποιο ακριβώς twrp κατεβάζουμε;;;εννοώ πως οι έχω το nikel....αλλά έχει επιλογές π.χ δεν δουλεύει με την οθόνη, η δουλεύει με την τελευταία....είναι λίγο μπερδεμα
-
Χθες και σήμερα είδα αυτό το περίεργο....μπορεί λόγω καύσωνα...εννοώ το χρόνο φορτισης =============== Ιουλ 2nd 2017, 12:44am =============== Μπα ούτε αυτό...δεν πειράζει παιδιά....ευχαριστώ για το χρόνο σας...θα δω μήπως βάλω την xtrv αν βρω τον οδηγο...καλό βράδυ σε όλους και υπομονή με τη ζεστηηηηη
-
Παράθεση από spideman3: “Στις global beta δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα λόγου ότι έχουμε το mi recovery. Μπορούμε να περάσουμε το twrp αλλά άστο καλύτερα. Και αν δεν κάνω λάθος το mod αυτό είναι ενσωματωμένο στις global rom. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το περιεργο ειναι πως μου το εκανε εντελως ξαφνικα...Anyway...σε ευχαριστω πολυ...