Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Προβλημα με 3g σε googleplay

seloner - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδια δεν μπορω να κατεβασω απο το play store εφαργμογες με 3g ,μπορω μονο μεσα απο wifi.Μου βγαζει error 479 και δεν κανει download.Εχω την τελευταια εκδοση της stable ρομ.Δοκιμασα καποιες λυσεις με ορια δεδομενων κλπ αλλα δεν εβγαλα ακρη ,εψαξα και στο google παλι τιποτα.Μπορει καποιος να βοηθησει ;Ευχαριστω.

• Ακομα ενα προβλημα που αντιμετωπιζο ειναι οτι οταν με παιρνουν τηλεφωνο αργει να ξεκινησει ο ηχος κλησης ενω η δονηση ξεκιναει κατευθειαν.Τι μπορω να κανω;

• Και εγω φιλε χωρις recovery εκανα την διαδικασια.Μαλλον το πιο σωστο ειναι ειναι να γινει με recovery .Επισης δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη και μου μενουν μονο δυο gb ram ελευθερη .Ειναι οκ αυτο;Επειδη ειχα διαβασει οτι ειναι σχετικα ελαφρυ λογισμικο το miui.

• Eκανα τα πρωτα δυο.Η εκδοση της ρομ που εχω βαλει ειναι η Stable 1.2.0] Xiaomi MI 4 (GTV-4.11.4) (Kit Kat).Ειναι σωστο αυτο η επρεπε να ειχα βαλει την [4.11.14] Xiaomi MI-4 (GTV-4.11.14); Επισης τα χρησιμοποιοω το πληκτρολογιο αμα περιστρεψω 90 μοιρες το τηλεφωνο δεν υπαρχει περιστροφη και η εικονα μενει οπως ηταν πριν την περιστροφη.Επισης στις ρυθμισεις στις γενικες κατηγοριες πχ ασυρματα δικτυα προσωπικα δεδομενα εμφανιζονται με κεφαλαια γραμματα και με τονους.Ειναι γνωστα αυτα η κατι εχει γι…

• Εκανα ρεσταρτ και τωρα δεν εβγαλε κατι.Παιζει να μην το ξανακανει;Επισης τι ειναι τα wipes;

• Παιδια σοβαρα προβλημα εκανα εγκατασταση την ελληνικο ρομ με τον πρωτο τροπο και και μου βγαζει error συνεχεια για τις εφαρμογες της google οτι σταματησε και δεν μπορω να κανω τιποτα,Τι κανω ;Παρακαλω βοηθεια!

• Παιδια καμια βοηθεια για ποια ρομ να βαλω και με ποιον απο τους τρεις τροπους;Σορρυ αλλα ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με τηλεφωνα!Ευχαριστω.

• Οχι το mi4 εχω παιδια καταλαθος μπηκε το samsung .Ποιον απο τους τρεις τροπους να χρησιμοιποιοησω για να περασω την Ελληνικη ρομ;

• Παιδια το κινητο ηρθε!Ολα καλα .Φοραει ΜIUI 4.6.20 Eκδοση kernel 3.4.0 g26e4aff-000865-g1dabe2b! Εχει ελληνικα και δεν εχω καπιοιο προβλημα μεχρι στιγμης! Τι να κανω να περασω την ελληνικη ρομ?Τι διαφορες θα δω;

• Γεια σας ,καινουριος στο forum.Πολυ καλη και σοβαρη η προσπαθεια που κανετε παιδια στο site!Πολλα μπραβο!Περιμενω ενα xiaomi mi4 απο xiaomi shop και εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να βοηθησετε! Ειπα στο xiaomishop να μου αφησουν την stock ρομ αλλα μου ειπαν οτι σε ολα τα κινητα τους εχουν περασει την multilanguage.Αυτο σημαινει οτι θα εχει ελληνικα;Επισης το google play θα ειναι διαθεσιμο ή θα πρεπει να το κατεβασω απο το μαρκετ της Xiaomi οπως εχω δει σε καποια βιντεακια; Ακομα τι διαφορες θα …