Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.
-
Εγκατάσταση rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Λοιπόν ξεκινάμε, πηγαινε στo Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο και πες μου την έκδοση της miui που γράφει εκει ” 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE
-
στασου ακομα δεν εκανα τιποτα !!!!!!!!!!!!! εχει την 66.77.33.99 LHMCNCH STABLE
-
μιλαγα με τον nasdriver , και ειναι 2-3 ωρες περιμενω, κανε αυτο και τα λεμε μου ειχε πει......
-
Παράθεση από alkinos: “Παράθεση από NasDriver: “οπότε είσαι ακόμα με την παλιά..βάλε αγγλικά και προχώρα στο σετάρισμα του κινητού...τουλάχιστον να έχεις κινητό και βλέπουμε μετά ” βγηκαν τα εικονιδια , λειτουργει και το κινητο και ειναι συνδεδεμενο με wifi, einai συνδεδεμενο στο PC και βλεπει και τα files και την sd card...και περιμενω......τι να κανω .... Δεν υπαρχει κανεις φιλαρακια ........δενδρο εγινα.... ” Τι εγινε ρε παιδια , θα το σπασω το ριμαδι , δεν υπαρχει κανεισ !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “οπότε είσαι ακόμα με την παλιά..βάλε αγγλικά και προχώρα στο σετάρισμα του κινητού...τουλάχιστον να έχεις κινητό και βλέπουμε μετά ” βγηκαν τα εικονιδια , λειτουργει και το κινητο και ειναι συνδεδεμενο με wifi, einai συνδεδεμενο στο PC και βλεπει και τα files και την sd card...και περιμενω......τι να κανω .... Δεν υπαρχει κανεις φιλαρακια ........δενδρο εγινα....
-
Καλησπερα φιλε μου Nasdrive , το που ειμαι !!!!!!!πσαχνωμε !!!!!! Ο φιλος απο το φαληρο , μολις αρχισαμε μου ειπε πρεπει πρωτα να τοι φερουμε το κινητο ,στης εργοστασιακες ρυθμισεις, το οποιο μας ζηταε εναν κωδικο για να το κανουμε reset, αλλα κωδικο δεν ειχαμε .......τελως ποαντων εγω τα καταφερα και εφερα το κινητο στης εργοστασιακες ρυθμισεις ,εκλεισε -ανοιξε μου βγαζει μια πορτοκαλι κιτρινη οθονη που γραφει MIUI6 μου ρωτα να βαλω γλωσσα καο next ........eimai ekei.....εχω κατεβασει αυτο xiao…
-
Αυτο το εκανα ,αλλα ενα απο τα παιδια ενδιαφερθηκε με πηρε τηλεφωνο ,δεν μπορουσαμε να κανουμε εργοστασιακες ρυθμισεις σταματησαμα .Καπιο αλλο παλικαρι μου ροτισε τι κανατε ? και εγω απαντισα δυστυχως τιποτα .......και ο πρωτος παρεξηγηθηκε .......συχως να του πω τιποτα και τον περνω τηλεφωνο δεν απανταει ....ενω πτος θεου δηλαδη ,να κατηγορισω αυτον που με βοηθαει ....δεν το καταλαβα ,εκεινος τι καταλαβαι ....και λυπαμε πολυ ,τον τηλεφωνο οχι για να με βοηθηση ,αλλα και τηλεφωνικος να του ζητησ…
-
Σωστα εκανα λαθος για τα greeklish......καποιος μεσα απο εδω μου ειπε καντο ρεσετ εργοστασιακες ρυθμισεις ,το εκανα και ειναι ετοιμι τωρα ακολουθω τον οδηγο , εκλεισε ανικσε το κινητο και βγαζει μια οθονη MIUI6 να διαλεξω γλωσσα να προχωρισω σ'αυτο ? οταν αποσυμπιεζω την rom στο c: δεν μου βγαζει αυτα που γραφεουν C:hermes ...................αλλα κατι αρχεια χυμα
-
Agapite file moy chrisvel , se parakalo para poli ,mporeis na mou eksigisis me ti tropo to ekanes ? exo to xiaomi redmi note 2 prime ,diladi 1-ekana ayto 2-ekana ekino , ligo analitika giati den mporesa me ton tropo poy iparxei edo na to kano .S'eyxaristo
-
xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΕκανα οτι λεγει , ολα ωραια και καλα μεχρι που εφθσα zip update ,μολις το πατησω πολυ γρηγορα φτανει στο 99% και μου γραφει ....install update .zip failed update.zip is corrupted ,και απο κατω BACK ..... τΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??????????????
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΚαλημερα , αγαπητε μου φιλε ,Geobas, σε ορκιζομαι ,καμια κακη διαθεση προς εσε , μαλλον ειμαι πολυ ευγνωμων για την βοηθεια σου , δεν ειπα τιποτα για εσε προσωπικα ,λαθος με καταλαβες , ειπα οτι δεν μπορεσαμε να κανοιυμε κατι ......ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ....και παλι εαν σε πειραξε κατι ....ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ και παλι συγνωμη . Και μαλλον ειπα το αντιθετο σαν ανθρωπος εγω , =ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ GEOBAS τωσες ωρες ασχολιθηκε μαζι μου , τι αν…
-
xiaomi redmi note 2 4G
ΜήνυμαNαι ο φιλος caeser μπορεισ να κανεις αναβαθμιση με το sticaki διχως pc = "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC αυτο το βρισκω πιο ευκολο , συμφωνεις ? τροπος εγκατάστασης είναι σχετικά απλός. - Κατεβάζουμε το zip και το ονομάζουμε update.zip (προσοχή με τις επεκτάσεις των αρχείων στα Windows, να μην καταλήξει το αρχείο ως update.zip.zip) - To βάζουμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μας, και το κάνουμε flash από το Mi-Recovery (Ιnstall update.zip). - Mόλις τελειώσει το flash - δεν μπουτάρο…
-
xiaomi redmi note 2 4G
Μήνυμα...versteckter Inhalt... ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ?
-
Νεα Rom
ΜήνυμαBodai, τιποταααααα Τιποτα !!!!!! θελω να ακολουθεισω αυτο με το sticaki , αλλα δεν βρισκω μεσα στο κινητο Μi Recovery, Μηπως το εχει μεσα στο αρχειο (zip) που θα βαλω ? τροπος εγκατάστασης είναι σχετικά απλός. - Κατεβάζουμε το zip και το ονομάζουμε update.zip (προσοχή με τις επεκτάσεις των αρχείων στα Windows, να μην καταλήξει το αρχείο ως update.zip.zip) - To βάζουμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μας, και το κάνουμε flash από το Mi-Recovery (Ιnstall update.zip). - Mόλις τελειώσει το flash -…
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΕπιτελους το βρηκα ,αλλα ηταν μεσα στης ρυθμισεις , το απενεργοποιησα και ειναι ενταξη τωρα.. ενα μεγαλο ευχαριστω..... τωρα περιμενω με την rom τι θα κανω!!!!!!!
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΤελικα μαζι με τον geobas , δεν μπορεσαμε να κανουμε τιποτα ,να περασουμε την καινουρια ρομ ελληνικη............. Τι πρεπει να κανουμε ? εχω τα Win 10 στο pc , το pc βλεπει κανονικα το κηνητο με ολα τα αρχεια , επισης και το προγραματακι MiPCSUITE TA BLEPEI OLA, ποιον δρομο να ακολουθησω ......ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ Τωρα παρατηρησα ενα αλλο προβλημα , δεν λαμβανω μυνηματα !!!!!!και οταν παω να στειλω μηνημα, μου βγαζει -can't send messages in Guest mode = , τι ειναι αυτο ? θελει καποια ρυθμηση να στελνω κα…
-
Νεα Rom
Μήνυμαokey
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΚατεβασα το αρχειο που μου ειπες , δεν υπαρχει προβλημα για εργοστασιακη επαναφορα , αλλα πως?
-
Νεα Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα και σ ‘ευχαριστώ Την developer θέλω , αλλά όσο και να προσπάθεια τίποτα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα (τώρα εάν μου ρωτήσεις γιατί developer ,λένε ότι είναι καλύτερη , το αφήνω σ ‘εσένα ..διάλεξε οποία θέλεις . κατεβάζω αλλά τι κατεβάζω τίποτα δεν καταλαβαίνω , ότι μου πιες εσύ αυτό θα κάνω ,φτάνει το κινητό να κουνιέται!!!!!!!!!!!!!! Οχι δεν βγαζει ερωτιματικα , το βλεπει το pc το κινητο , αλλα μονο το DCIM και IMAGES , ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕΝ ΒΛΕΠΕΙ
-
Νεα Rom
ΜήνυμαOkey , tha xaro.......