Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• AmazFit bt Xiaomi

andreas443 - - Amazfit

Μήνυμα

Βρε παιδιά κάποιος να απάντηση στα από πάνω post μπας και το πάρουμε και εμείς

• AmazFit bt Xiaomi

andreas443 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες 1.στο ρολοι και στην εφαρμογή εμφανίζει χιλιόμετρα η μονο στο ρολοι και στην εφαρμογή μίλια γιατί κάτι τέτοιο διάβασα? 2.ειδοποίησης από εφαρμογές μπορώ να βάλω όσες θέλω η μέχρι 10 όπως στο miband 2? 3.ελληνικά εμφανίζει στις ειδοποιήσεις? 4.η δόνηση είναι αρκετή για να σε ξυπνήσει? 5.αν βάλω μουσική να παίζει στο κινητό μπορώ από το ρολοι να πάω στο επόμενο κομμάτι να σταματήσω την μουσική η τα media contro…

• Mi Band 2: The New Successor!

andreas443 - - Mi Band

Μήνυμα

Στο play store υπάρχει η 2.3.0 γιατί δεν μου βγάζει ενημέρωση αφού έχουν κυκλοφορήσει άλλες 2 έκδοσις?

• Παράθεση από wankel13: “@geozn8 συνέβη και σε μένα από την ώρα που βρήκε διαθέσιμη αναβάθμιση στην2.2.13,έκανα την αναβάθμιση αλλά έχασε την δυνατότητα να δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Οι παλμοι δουλεύουν κανονικά πάντως ” την 2.2.13 που την βρήκες εμενα δεν μου την βγάζει?

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από andreas443: “Στην καινούρια έκδοση θα διορθωθεί που δεν μπορείς να μπεις στο προφίλ και όταν εμφανίζεται το όνομα που σε καλούνε στο γράμμα ς δείχνει ερωτηματικό???? ” Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε. Για τα ερωτηματικά έχει διορθωθεί εδώ και καιρό και σας έχω οδηγό στο πρώτο μήνυμα που δυστυχώς δεν φαίνεται να πιάνει σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει διορθωθεί το θέμα με τους τόνους, δεν το έχω προσέξει. Ελπίζω αύριο που έχω ρεπό, αν βρ…

• Στην καινούρια έκδοση θα διορθωθεί που δεν μπορείς να μπεις στο προφίλ και όταν εμφανίζεται το όνομα που σε καλούνε στο γράμμα ς δείχνει ερωτηματικό????