Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 149.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες χειροκίνητα σε twrp και κάνε flash την ρομ. που κατέβασες. Από την επόμενη λογικά θα διορθωθεί αυτο το προβληματάκι.. ” Οκ
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστώ το βρήκα . Νόμιζα ότι όταν το ενεργοποιήσω Θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση αλλά μου βγάζει αυτο
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “πας σε σχετικα με το τηλ και πατας πολλές φορές την έκδοση miui, Θα το ενεργοποιήσεις ετσι και μετά πας ρυθμίσεις / προσθετες ρυθμίσεις και θα το βρεις ” Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω μπήκα στο επιλογές προγραμματιστών αλλά δεν βρίσκω κάπου να λει για το twrp Παράθεση από geoanto555: “ ” Παράθεση από geoanto555: “ ”
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠου βρισκεται το developer options ? Μεσα στο twrp?
-
SAMARAS - - Recoveries
Μήνυμαδεν ξερω πως μπορω να το δω
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα μόλις κατέβασα την νεα miui 12 13-1-21 από τον update αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση οπός παλιά .. πιστεύω ότι φταίει το TwrP όταν πατάω το. Power δεν ανοίγει η επιλογή για recovery έτσι μπαίνω με πανημενα τα δύο πλήκτρα .μπενω στο twrp κάνω από εκεί πάλι εγκαταστάσει το twrp στο recovery αλλά πάλι τηποτα ..με ποια σειρά είναι σωστό πρώτα twrp μετά rom ...και πως περνάω σωστά τον twrp
-
Καλησπέρα μετά την καταχώρηση της rom 21.-1-6 δεν μπορώ να εγκαταστήσω με τίποτα το app parallel space. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “έχεις καρτα sd στο τηλέφωνο; Αν ναι πέρνα το twrp μέσα στην sd και πάνε install /select storage/sdcard/ install images/ επέλεξε το / partition recovery και κανε swipe. Αν έχεις otg η ίδια διαδικασία. Αν δεν έχεις τπτ από τα 2 μονο μεσω υπολογιστή και fastboot. ” Ευχαριστώ πολύ... όλα καλά... είσαι φοβερός
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μεσω fastboot θα το κανεις fastboot flash recovery onoma.img fastboot reboot με το + πατημενο ” Οταν λες fastboot εννοείς με τον υπολογιστή??? Όταν κάνω ανοιχτά το τηλέφωνο με το power και+ μπαίνει στο twrp το 3.3.1-9-11-19 που έχω Έχω κατεβάσει την νέα 3.5..... μήπως δεν κάνω κάτι καλά η πρέπει μόνο με τον υπολογιστή??
-
SAMARAS - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα Απο την twrp 3.3.1-8-11-19 θέλω να εγκαταστήσω την 33.5.A9-11-01-21 Μπαίνω το recovery πάω να το κάνω install αλλά δεν τα καταφέρνω όλα κόκκινα
-
Το twrp μου είναι το 3.3.1-8-11-19
-
Βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα τη να κάνω στο twrp Παράθεση από gkalen: “@SAMARAS Θες αλλαγή στο twrp .. στο νήμα του @geoanto555 για το τελευταίο twrp.. RN8 Gingko έχεις , έχουν γίνει πολλά αυτό το μήνα .. ”
-
Καλησπέρα μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει κάνω update κάθε μήνα ολλα καλά αλλά αυτή την φώτα μου βγάζει αυτό το προβλήμα
-
Για το redmi note 8 κάποιο νέο
-
Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε το και πέρασε το με το χέρι μέσω twrp. Για να βγει το έξτρα μενού που αναφέρεις ενεργοποιείς τα dev options και επιλέγεις εκεί το extended power menu. ” Και τα dev options που τα βρίσκουμε Παράθεση από amavroudis: “Κατέβασε το και πέρασε το με το χέρι μέσω twrp. Για να βγει το έξτρα μενού που αναφέρεις ενεργοποιείς τα dev options και επιλέγεις εκεί το extended power menu. ”
-
Για σας και πάλι μου βγάζει αναβάθμιση για την 20.1.9 αλλά δεν μπορεί να την ολοκλήρωση κοντά στο τέλος κολλάει και πάει πάλι από την αρχή .....και κάτι ακόμη παλιά στα άλλα Xiaomi κινητά που είχα με το πάτημα του power σου έβγαζε στο μενού και recovery ενώ τώρα έκανα εγκατάσταση το trwp και δεν βγάζει τίποτα έτσι θα είναι.,???