Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
καλησπερα παλικαρια!μια ερωτησηεχω. οταν παω να κανω αναβαθμιση την ελληνικη rom xtrv σε redmi note 3 μου βγαζει την παρακατω εικονα. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sherlock: “Το έκανα και με τους 2 τρόπους που λέει ο οδηγός αλλά τζιφος... ” Ποιο twrp Βάζεις? ” το 5.3.1.0-0 =============== Δεκ 14th 2017, 7:42pm =============== Παράθεση από fog: “@sherlock Έχεις κατεβάσει την ελληνική rom που θες να περάσεις και έχεις και το κατάλληλο twrp, είτε από το σχετικό νήμα TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI, είτε το έχεις πάρει μέσα από τη rom, έχεις το κινητό με ξεκλείδωτο bootloader (σίγουρα; ), έχεις στη συσκευή σου ενεργοποιη…
-
Καλησπέρα παιδιά.Βασικά δεν ξέρω αν το αναφέρω στο σωστό σημείο αλλά θέλω λίγο τη βοηθεία σας. εχω ενα mi4c προσπάθησα να περάσω το ANDROID 7 αλλά δεν έγινε σωστά και τώρα μπαίνει μόνο σε flashboot mode. εχω δοκιμάσει να flashάρω rom αλλά μου βγάζει error. ελπίζω να μην το έχω κάνει brick. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μπας και το ξεμπλοκάρω..ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαειχες δικιο.ειχα παλια εκδοση.το δοκιμασα και το ξεκλειδωσε με την νεα εκδοση. σε ευχαριστω
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαετσι εμφανιζεται..
-
Μήνυμακολλαει στο 50% και βγαζει ''can't verify device'' και σταματαει...