κατα κυριο λογο ναι.. ή θα πετυχει ή θα σου πει οτι δεν γινεται πριν ξεκινησει bigota.d.miui.com/6.8.18/miui_…6.8.18_d0da79d09e_5.1.zip κατεβασε την , περασε την στον εσωτερικο χωρο , updater , τελιτσες , choose update package δοκιμασες αν ξεκλειδωνει με αυτη που εχεις;
αν εισαι σιγουρος οτι εχει global stable και οχι μυλτι... αρχικα δοκιμασε να ξεκλειδωσεις με αυτην...μερικες φορες λειτουργει. αλλιως περνα global dev μεσω updater.. αν εχεις μυλτι πας σε edl -> china dev -> ξεκλειδωμα -> twrp+ελληνικη οδηγιες στην υπογραφη
θα πας σε ενα βιβλιοπωλειο να παρεις μια χαρτινη σακουλα με φουσκαλες (σαν αυτη που ηρθε), θα ζητησεις στοιχεια αποστολης απο το καταστημα..θα τα γραψεις θα βγαλεις ενα βιντεο οπως το συσκευαζεις και το σφραγιζεις και θα πας στα ελτα να το στειλουν συστημενο με τρακιν! ετσι εκανα τουλαχιστον εγω με ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο που εστειλα πισω
Ερωτηση παρατηρησα οτι οταν τραβαω βιντεο και εχει μουσικη κανει παρασιτα πολυ εντονα και μετα δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα.. Το εχει παρατηρήσει κανεις; Καπως να φτιαχνει; Ευχαριστώ Υ.Γ εχω την 6.12.1 ελληνική
το επαθα και εγω και τελικα εφταιγε το usb... αλλαξα usb και ολα καλα.. σε αλλο κινητο δουλευε κανονικα..στο δικο μου οχι... βαλτο σε εναν φορτιστη και αστο κανα 2ωρο (μην σου πω και ολο το βραδυ) να δεις πως θα ανταποκριθει (επισης οταν πας να το ανοιξεις ξεσυνδεσε το usb...με το usb σε εμενα δεν ανοιγε..μολις το εβγαζα ανοιγε κανονικα... )