Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 427.
-
Την κατεβάζω και σε ενημερώνω για την πορεία που θα έχει!!!
-
Μόλις άνοιξε. Η MIUI version που εγκατέστησε είναι η MIUI 7.5 | stable 7.5.2.0(LHOCNDE). Μπορώ τώρα να περάσω στην κινεζικη dev; Επίσης με την unofficial είχα νεκρά τα Accelerator, Magnetic sensor και Gyroscope. Ελέγχοντας τα και με αυτή τη rom εξακολουθούν να μην λειτουργουν... Να είναι θέμα hardware;
-
Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση αποσυνδέω το κινητό απο τον υπολογιστή και το αφήνω να ανόίξει; Είναι αρκετή ώρα στην οθόνη έναρξης και δεν το έχω αποσυνδέσει...
-
Sorry για τη δευτερη ερωτηση αλλά έχω ζαλιστέι, μου την έχεις ήδη απαντήσει!!!
-
Σου είναι εύκολο να με βοηθήσεις από πού να την κατεβάσω; Έχω χαθεί μέσα στα πολλά thread... Ήδη κατεβάζω ένα αρχείο zip με το όνομα "kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953619e080.tgz"... Επίσης προτού περάσω την recovery official dev rom πρέπει να ξεκλειδώσω πρώτα τον bootloader ή θα ξεκλειδωθεί αφού την περάσω και πριν περάσω την ελληνική;
-
lallasgr ηρθε με multilanguage unofficial απ'οτι θυμάμαι που είχαμε συζητήσει σε άλλο thread. Το έβαλα να κάνει update και θα ξανακάνω τη διαδικασία για να μου βγάλει την επιλογή της stable ή thw dev rom. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 52%. Θα σας ενημερώσω για την πορεία που θα έχει η διαδικασία, μιας κι επέλεξα τον "δρόμο χωρίς επιστροφή" στην παλιά rom! χαχαχα
-
Παράθεση από lallasgr: “(Hidden Content) ” Καλημέρα παιδιά! Ακολούθησα κι εγώ με τη σειρά τον οδηγό, αλλά όταν σύνδεσα το κινητό μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Ελέγχω το πρόγραμμα οδήγησης της συσκευής, πατάω για ενημέρωση και μου εμφανίζει αυτό.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ
-
Φιλε μου κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Το κινητό το παράγγειλα από το to2c κι έχει unofficial ελληνικά. Ελπίζω βέβαια περνώντας την ελληνική ρομ να λυθούν τα προβλήματα αυτά. Συζητώντας τις προαλλες στο forum είχαμε καταλήξει πως πρέπει να φταίει ή ρομ...μακάρι να βρεις άκρη με κάποια άλλη ρομ και να μην χρειαστεί να στέλνει ξανά κινα για αλλαγή...
-
lallasgr σοβαρά τώρα;! Τέλεια! Θα ξεκινήσω τοτε το γρηγορότερο τη διαδικασία ώστε να λυθούν τα οποία προβλήματα με τη ρομ που χρησιμοποιώ! Τη διαδικασία που έχω σκοπό να ακολουθήσω θα λειτουργήσει λες; Ή θα έχω κανένα brickαρισμα; Σας έχω ζαλισει, αλλά διαβάζω για brickαρισματα και φρικαρω με τη ιδέα...
-
Να κατεβασω τη ρομ, να την περάσω στην εσωτερική μνήμη του κινητού και μέσα από την εφαρμογή του κινητού ( τρεις τελείες πάνω δεξιά) να επιλεξω το πακέτο και να το κάνω εγκατάσταση. Έπειτα όταν θα βρω κάποιο φιλαρακι να μου διαθέσει το pc του για κανένα απόγευμα ξεκλειδωνω τον bootloader( μιας που μου έχει έρθει ή έγκριση από την xiaomi) και περναω τα ελληνικά σύμφωνα με τον οδηγο. Κάτι που μου ήρθε τώρα, χρειάζεται και windows 10 ο υπολογιστής πέρα από 64bit;
-
Καλησπερα παιδιά.Θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας και τη γνώμη σας... Επειδή δεν κατάφερα να βρω 64bit υπολογιστή σκέφτηκα να περάσω την official και να δουλεύω το κινητό στα αγγλικά μέχρι να περάσω την ελληνική κάποια στιγμή. Ποια ή γνώμη σας; Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό ή θα είναι πλήρως λειτουργικό; Θα μπορώ να κατεβασω πακέτο γλώσσας και να πληκτρολογώ ελληνικά; Με το play store; Θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία να περαστεί; Αν είναι να έχω μόνο το μενού στα αγγλικά δεν έχω πρόβ…
-
Καλησπερα παιδιά.Θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας και τη γνώμη σας... Επειδή δεν κατάφερα να βρω 64bit υπολογιστή σκέφτηκα να περάσω την official και να δουλεύω το κινητό στα αγγλικά μέχρι να περάσω την ελληνική κάποια στιγμή. Ποια ή γνώμη σας; Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό ή θα είναι πλήρως λειτουργικό; Θα μπορώ να κατεβασω πακέτο γλώσσας και να πληκτρολογώ ελληνικά; Με το play store; Θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία να περαστεί; Αν είναι να έχω μόνο το μενού στα αγγλικά δεν έχω πρόβ…
-
Για να προχωρήσει ή διαδικασία που περιγραφεις παραπάνω πρέπει να έχουμε ξεκλειδωτο bootloader;