Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 427.
-
Ψήφισα σαν tasospap1986!!!
-
Καλημέρα παιδιά!!! Εγραψα στον Κινέζο πως είμαι μέλος της ελληνικής κοινότητας xiaomi και πως έμαθα πως ο φορτιστής που μου έστειλε δεν είναι σωστός. Μου ανέβασε μια φώτο με τον σωστό φορτιστή και εγώ μια με αυτόν που πήρα και μου στέλνει καινούριο! Μήπως τρέμουν λίγο οι γλουτοι τους όταν ακούν για ελληνική κοινότητα;;;
-
Παράθεση από pechr: “Καλα το refund του συναγερμου ηταν κορυφαιο. Τον πυροβολουσα για μερες..απο 67ευρω σε τελικη αξια 35 ευρω. Επειδη ο πονηρουλης μου εστειλε συναγερμο που κολλησε αυτοκολλητακι KKMOON ενω το προιον δεν υπηρχε στον καταλογο της KKMOON. Αλλος πονηρουλης κι εγω... Λες και δεν ηξερα τι θα μου στειλει... Χαχαχα Αυτουνου του ειχα γραψει.. "I am coming from the city and at the summit..cinnamon"" (Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα). Και μου απαντησε: "Shenzen" Χαχαχχαχαχαχαχα…
-
Παράθεση από pechr: “προσφατα ειχα παραγγειλει power button για το ταμπλετ μου. Στην φωτογραφια εδειχνε 5 buttons ο πωλητης αλλα οταν πηγαινες να παραγγειλεις εβαζες ποσα pieces θελεις. Ετσι λοιπον επελεξα 1piece και το αγορασα, νομιζωντας οτι θα μου στειλει 5 οπως στην φωτογραφια. Μολις παρελαβα ειδα οτι ηταν πολυ μικρο το δεμα και εκανα video unboxing τον ανοιξα case στο ebay με την δικαιολογια οτι εδειχνε 5button. Μου στελνει μηνυμα ο κινεζος: Brain you have o problem in your mind, 10 $ for 5…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tasospap1986: “Φορτιστή δεν είχε το πακέτο. Έπειτα από επικοινωνία μου εστειλε λάθος και χαλασμενο. Δεν μπορώ να αποδείξω αφού δεν έχω unboxing. Αυτός σαν πωλητής πως θα το αποδείξει; ” απο την στιγμη που εσυ ανοιγεις dispute εσυ οφειλεις να αποδειξεις αυτο που ισχυριζεσαι.Ειναι οπως το δικαστηριο. Ο καταγγελων καλειται να αποδειξει την ενοχη του κατηγορουμενου. Οχι ο κατηγορουμενος την αθωοτητα του. ” Έχεις κάνει ποτέ dispute; Γι'αυτο που λες είσαι σίγουρος; Δε…
-
Παράθεση από Thracia: “Θέλει προσοχή ο χειρισμός με το paypal, γιατί και γω στην ίδια άγνοια βρισκόμουν και κόντεψα να βρεθώ με ένα samsung note 4 του οποίου το gps ηταν νεκρό, στο χέρι! @demakhs Ήσουν μικρός τότε,δεν μας ήξερες και τέτοια φτιάχναμε =============== Δεκ 10th 2016, 11:06pm =============== Παράθεση από tasospap1986: “Φορτιστή δεν είχε το πακέτο. Έπειτα από επικοινωνία μου εστειλε λάθος και χαλασμενο. Δεν μπορώ να αποδείξω αφού δεν έχω unboxing. Αυτός σαν πωλητής πως θα το αποδείξει…
-
Παράθεση από makis1024: “@tasospap1986 Το PayPal άντε να σε δικαιώσει για αποστολή λάθος φορτιστή και σου επιστρέψει τα 3.99$ που κάνει ο φορτιστής, από που το πήρες; γιατί δεν βλέπω να του κάνεις δυσφήμιση. XTRV the Greek miui definition ” To2c. Δεν κάνει 3.99 ο φορτιστής. Στο ebay γύρω στα 10€τον βρίσκω.