Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 427.
-
Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot για να σας δείξω πως είναι συνεχώς 5 ο αριθμός και δεν αντιδρά περνώντας το χέρι από πάνω. Τις επιλογές του calibration δεν μπορώ να τις πατήσω. Στη διαδικασία παραπάνω πατιεται το calibration...----------------
-
Το callibration το έχει αχνό και δεν μπορώ να το πατήσω...
-
Καλησπέρα παιδια! Έχω την xtrvbeta1-8.0 | stable 8.0.4.0 (LHOCNDG). Αυτό που μου παρουσιάζει είναι πως η οθόνη δεν σβήνει καθώς πλησιάζω το κινητό στο αυτί κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα. Στον έλεγχο cit δεν αντιδρά το Proximity sensor όταν καλύπτω την οθόνη. Με προηγούμενες stable ρομ (thunder)δεν αντιμετώπιζα κάτι ανάλογο... Υπάρχει κάποια λύση; Με την kenzo v8 XTRV-beta 1- 6.11.17 θα έστρωνε το πρόβλημα; Είναι και αυτή stable;
-
Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγο μου ήρθε ένα MAIL με την miui 8 (Deval). Αυτή είναι ενημέρωση της προηγούμενης XTRV Stable ή είναι dev και από λάθος ήρθε το μήνυμα;
-
Παράθεση από gkalen: “@tasosko Τι ακριβως θες να βρεις ? Το Clean zip πλέον δεν είναι κάποιο ζιπ αλλά αν κοιταξεις στο τέλος του updater.script θα δεις ότι ξεκινάει το "Clean up begins" , απο'κει ξεκινάει το Clean .. Τι ακριβως θες να κάνεις ? ” Εγώ που έτρεξα επιπλέον το clean.zip δημιουργεί πρόβλημα ή έκανα απλά μια περιττή πια διαδικασία;
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο script πρέπει να το ψάξεις....... Δεν έχω και την ρομ εδώ να την δω και να σου πω.. ” Script;;; Τι είναι αυτό;
-
Το έχει μέσα το ζιπ δηλαδή... Δεν το άνοιξα είναι η αλήθεια... Απλά το Flashαρα!!! Σε ευχαριστώ geoanto555!!!
-
καλημέρα παιδιά! Στην xtrv χρειάζεται να τρέξουμε ένα clean zip ή όπως την τελευταία thunder δεν χρειάζεται;
-
Αυτή η ρομ θα ενημερώνεται εβδομαδιαία όπως οι gtv; Οι Stable θα εξακολουθούν να υπάρχουν;
-
Ακριβώς, και πατώντας σε μια καρτελα στις προτάσεις αναζητήσεις μου έβγαλε να δηλώσω περισσότερους όρους.... Ή μου έβγαζε συζητήσεις όπου αναφερόταν ο όρος αυτός...
-
Μα επειδή έψαξα, μάλλον με λάθος τρόπο, στην αναζήτηση και δεν έβγαλα άκρη ρώτησα ξανά...
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tasospap1986: “Καλημέρα παιδιά! Ποια η διαφορά ανάμεσα σε Stable και XTRV rom; ” Ρίξε μία ματιά εδώ στο Λεξικό για τα ερωτήματα σου.Τι είναι stable και τι developer κλπ ” Καλησπέρα! Ψάχνω το λεξικό, αλλά δεν μπορώ να βρω το xtrv... Stable και developer γνωρίζω τι είναι...