Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• πρηξιμο αλερτ. τελειωσε επιτυχως το flash και αφου εβγαλα καλωδιο, κανει πρωτο boot και εμφανιζει σε απταιστα κινεζικα 2 επιλογες: μια να συνδεθω στο wifi και αλλη μια να βαλω καποιου ειδους κωδικο...πως προχωρω?

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Δουλεύει μια χαρά φίλε, όλες οι εφαρμογές. Μόνο που θα έχεις το μενού στις Ρυθμίσεις στα αγγλικά. Νομίζω ότι θα σου δουλέψει το μπακαπ που θα πάρεις. ” Εντάξει με τη γλωσσα του μενού δεν εχω θεμα, παντα αγγλικα χρησιμοποιώ... επομένως φλασαρω μέσω mi flash tool την τελευταία china dev, κλειδώνει ο bootloader, χρησιμοποιώ κανονικά το κινητό και κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ετσι ωστε να βαλω stable global...?

• Καλησπέρα team...τσεκαρα νωριτερα και ειναι και στο δικο ΜΙ8 ξεκλειδωτος ο bootloader. εχω ηδη κατεβασει τα απαραιτητα για να προχωρησω σε διαδιακασια κλειδωματος. αυτο που θελω να ρωτησω, η china dev rom που θα φλασαρω, εχετε θεματα με ασυμβατοτητες με ελληνικες εφαρμογες κλπ? επισης αν τραβηξω backup στον λογαριασμο mi μου, ολες τις εφαρμογες που εχω τωρα εγκατεστημενες, θα μπορεσω να το φορτωσω το backup?

• Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]

botontsi - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή always on mode στα display settings

• Καλησπέρα στo team...δεν ξέρω αν έχουν ειποθεί νωρίτερα αυτές τις μέρες, αλλά από τη μέρα που πήρε αναβάθμιση στη nougat (8.5.4.0) παρατηρώ δυο βασικά θέματα στο κινητό. 1ον ειναι ότι δεν φορτίζει πλήρως και σταματάει στο 77%...αν βγάλω/βαλω τον φορτιστη όσο έιναι κολλημένο στο 77%, θα πάει μετά κανονικά στο 100%...η διαρκέια της μπαταρίας να πω ότι δεν έχει άλλαξει βάσει της χρήσης που του έκανα. Και 2ον ειναι σαν να έχει "χάσει" δύναμη ο ηχος...τόσο στις εφαρμογες (βλ youtube, twitch) όσο και …

• Καλησπέρα...εχώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και λογικά δεν είναι της εφαρμογής (gmaps)...μάλιστα το πρόβλημα αυτό είναι εδώ και καμιά 10αρια μέρες που σε μένα πήρε αναβάθμιση σε nougat

• Καλησπέρα σε όλους, δεν ξερω αν εχει ειπωθεί ήδη, απλά εχω να μπω καιρό στο φορουμ....εχετε παρατηρησει καμια περιεργη συμπεριφορα της μπαταριας (απότομα drops) τωρα με τις ζεστες? να πω οτι εχει παρει την τελευταια 8.2.10.0 και ειναι με τον snapdragon

• Χαίρετε, Χριστός Ανέστη. Μου έκανε αναβάθμιση σήμερα στην 8.2.4.0 (MCFMIDL)

• Μ'αρέσει που μου φάνηκε εμένα γρήγορο που ήρθε θετική απάντηση στις 3 μέρες.

• Παράθεση από geoanto555: “Σε ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν έχει επιλογή να επιλέξεις 160 χαρακτήρες; ” Ούτε στο δικό μου με την 8.2.2.0 έχει αυτή την επιλογή

• Νεα παραλαβη

botontsi - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Καλορίζικο φίλε. Εγώ το πήρα το Σάββατο, ξεζουμισα οση μπαταρια ειχε με εγκαταστασεις κλπ, το φορτησα το βράδυ και η μπαταρια με χαλαρη χρηση κράτησε μεχρι χτες το πρωι

• Παράθεση από botontsi: “Παράθεση από derveni: “Παράθεση από botontsi: “Να ρωτησω κατι...εβαλε σαν region india και μου εκανε αναβαθμιση, αλλα πλεον δεν εχω συνδεση δεδομενων. τι μπορει να παιζει? ” xiaomi-miui.gr/community/index…5%CE%B9%CE%B1-APN-SOLVED/ ” Τελικά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και μάλιστα μου εχει δημιουργήσει θέμα με τις εισερχόμενες...φαίνομαι μη διαθεσιμος...αν σβησω τα apn δεχομαι κανονικα κλησεις...αν δημιουργησω apn, εχω data αλλα μια δεχομαι κλησεις και μια οχι...να μπω στην …

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

botontsi - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Ναι. Για custom recovery ναι. Και unofficial rom επίσης. ” Και γινετα μονο με request από το site?

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

botontsi - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα, για να περασεις custom recovery πρεπει οπωσδηποτε να ειναι unlocked το κινητό?

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από botontsi: “Να ρωτησω κατι...εβαλε σαν region india και μου εκανε αναβαθμιση, αλλα πλεον δεν εχω συνδεση δεδομενων. τι μπορει να παιζει? ” xiaomi-miui.gr/community/index…5%CE%B9%CE%B1-APN-SOLVED/ ” Τελικά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και μάλιστα μου εχει δημιουργήσει θέμα με τις εισερχόμενες...φαίνομαι μη διαθεσιμος...αν σβησω τα apn δεχομαι κανονικα κλησεις...αν δημιουργησω apn, εχω data αλλα μια δεχομαι κλησεις και μια οχι...να μπω στην διαδικασια να περασω cus…

• Να ρωτησω κατι...εβαλε σαν region india και μου εκανε αναβαθμιση, αλλα πλεον δεν εχω συνδεση δεδομενων. τι μπορει να παιζει?

• Καλημέρα και καλή βδομάδα. Κάτοχος από το Σαββατο του redmi note 4x αγορασμένο από ισοπ, και αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ενω μου εδωσαν ευρωπαικο ανταπτορα για τον φορτιστη, στην συσκευασια ειχε ευρωπαικο φορτιστη. Πηρα την full black εκδοση

• Redmi Note 4 ή MI 5s

botontsi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, Μπαίνω κατευθείαν στο ζητούμενο του τίτλου....Ποιο από τα 2 να αγορασω και γιατί? Η χρήση που προορίζεται κυρίως, είναι πολλά email, multimedia, sync με ps4 & sasmung smart tv, παιχνιδια καθολου, κλπ. ΥΓ. προς διαχειριστές....επειδή είναι το πρώτο topic που ανοίγω, εάν υπάρχει παρόμοιο ή είναι σε λάθος κατηγορία, βάλτε μια φωνή. Θενκς