Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Παιδιά, ενώ έκανα την αναβάθμιση,μέσω ΟΤΑ,στις ρυθμίσεις - η συσκευή μου μου δείχνει 7.9.21 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sifnos1: “πρόβλημα μου μπαίνε σε λειτουργία φαστφούντ απο μονο του όταν το βάζω στην φόρτιση.. Ξυπνάω το πρωί και είναι σαν dastboot 3 φορές αυτό ” Είσαι ο μοναδικός που έχει τέτοιο πρόβλημα, μόνο όταν είναι σε φόρτιση συμβαίνει αυτό?? ” Ναι μόνο στην φόρτιση! Δεν ξέρω ποια στιγμή ακριβώς αλλά όταν ξυπνάω την νύχτα το βρίσκω με αναμενη την οθόνη να ζεματάει και σε λειτουργία fastboot.. Έχω αλλάξει με αναβάθμιση ρομ xtrv me aroma με καμία π…
-
Πρόβλημα με την φόρτιση
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω με ένα άλλο καλώδιο προς το παρόν, δυστυχώς δεν έχω άλλο φορτιστή . Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά,έχω το mi6,έκανα το ΟΤΑ και κολλούσε σε κάποιο ποσοστό .Δοκίμασα να ξαναμπώ σε recovery και να ξαναφλασαρω τη Rom αλλά ξανακολλουσε πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.Τελικα έκανα reboot και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά η Rom.Νομιζεται ότι πρέπει να την ξαναπεράσω; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με την φόρτιση
ΜήνυμαΠαιδιά,έχω το mi6 περίπου 10 ημέρες,στην αρχή με global oficial rom και τώρα με Ελληνική dev. Το πρόβλημα που το είχα και με τις δύο rom ,είναι ότι μερικες φορές ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή και έχει ένδειξη led δε φορτίζει. Το έχετε ξανακουσει αυτό; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk