Παράθεση από Rizzrak: “Φίλε μου και γω την 6.8.11 έχω και μια χαρά το βίντεο ” Εβαλα την snapdragn camera και ειναι μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου δειχνει ωραια η κυρια εφαρμογη της καμερας
Εχω βαλει την 6.8.11 αλλα ξεχασα να αφαιρεσω το αρχειο root γιατι δεν θελω το κινητο root γιατι χρησιμοποιω το nova go.Πως το ξε rootαρω η αλλη λυση αν ξερει κανεις για να χρησιμοποιω το nova go;Ευχαριστω
Παράθεση από geoanto555: “Αλλο λέω.. όταν την βάλεις θα γίνεις root. Αν δεν θέλεις άνοιξε το ζιπ της ρομ και βγάλε το φάκελο superSU από μέσα. ” οκ αυτο θα κανω σε ευχαριστω για αλλη μια φορα
Παράθεση από geoanto555: “Οι developer ρομς είναι root ... έτσι κ αλλιώς. xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV ” Δηλαδη δεν μπορω να τις βαλω αν δεν ειμαι root;
Καλημερα και απο μενα και συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια που κανετε εδω παιδια.Εχω stable 7.5.2 ελληνικη και θελω να βαλω την dev 6.7.21 ελληνικη ετσι για αλλαγη οχι πως εχω καποιο προβλημα.Το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο αλλα οχι root και δεν εχω σκοπο να το rootαρω.Εχω redmi note 3 pro 16gb.Που την βρισκω την 6.7.21 για το τηλεφωνο μου;Ευχαριστω