Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

elma - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είναι για advanced users. Πρόσεχε. Μπορείς να βάλεις και το απλό με το πορτοκαλί... ” Υποτιθεται ειμαι, ασχετα αν σας ζαλιζα χθες με το whyred, αν και δεν θα πειραματιστω πολυ με αυτο και με το kenzo των γονιων, απλα updates κανω, οποτε μπορει να βαλω και το απλο.

elma - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έχει εργαλειακια μέσα χρήσιμα σε κακοτοπιές και άλλα. ” Οκ το εγκατεστησα και θα ψαξω να δω τι εχει μεσα. Btw προτιμουσα το πορτοκαλι θεμα και παντα το ζηλευα που δεν το ειχα σε δικη μου συσκευη.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από elma: “Καλησπερα. Εχω να κανω update στο kenzo απο τον Μαη, χρειαζεται να κανω factory reset ή κατι αλλο; Επισης καπου πηρε το ματι μου οτι η 22/11 θα ναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει, δεν ισχυει; Ποια ειναι η τελευταια stable εκδοση; Γιατι στο αλλο θεμα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο κινητο. ” Factory Reset χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί άλλαξε το Source από Global σε CN/xiaomi.eu ” Μονο αυτο ή και format data;

elma - - Recoveries

Μήνυμα

Τι διαφορα εχει η εκδοση tools σε σχεση με τις απλες;

• Καλησπερα. Εχω να κανω update στο kenzo απο τον Μαη, χρειαζεται να κανω factory reset ή κατι αλλο; Επισης καπου πηρε το ματι μου οτι η 22/11 θα ναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει, δεν ισχυει; Ποια ειναι η τελευταια stable εκδοση; Γιατι στο αλλο θεμα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο κινητο.

• Παράθεση από makis1024: “Ανάποδα , πρώτα format data μετά reboot recovery , περνάς την ρομ, factory reset, install rom, reboot system. ” Ειχα πατησει απο πριν το factory reset και τωρα με το format data μου βγαζει failed to mount '/data/' Τωρα; Edit: Νταξει τα καταφερα ελπιζω, φλασαρω την ρομ τωρα. Edit2: Ανοιξε, αλλα μαντεψτε που κολλησα παλι, φυσικα στο log in στο mi account, αλλα το καταφερα και αυτο εν τελη. Sorry που σας ζαλισα και ευχαριστω για την βοηθεια και υποτιθεται ειμαι εμπειρος. Τα…

• SD δεν έχω, αρα κανω factory reset μετα format data και μετα reboot για να αναγνωρισει το τηλεφωνο ο υπολογιστης προκειμενου να την ξαναπερασω στο δισκο του;

• Να ρωτησω, επειδη το κινητο ηταν σε επισημη stable, ο οδηγος προτεινει εκτος απο format system να κανω και format data, αλλα τοτε δεν θα μου σβησει και την ρομ που περασα στον αποθηκευτικο χωρο; Θυμαμαι ειχα κανει αυτο το βημα και στο RN3 και μετα ειχα προβλημα να ξαναπερασω την ρομ. Παράθεση από amavroudis: “Εναλλακτικά μπαίνεις σε twrp με power / +. ” Ναι αυτο εννοουσα χειροκινητα

• Παράθεση από amavroudis: “. ” Ναι κανονικα με τα βηματα του οδηγου ημουν σε fastboot mode και ημουν στο κομματι που θα με εστελνε στο recovery και εφυγε απο το fastboot mode αλλα δεν πηγε ποτε στο recovery καθως μου δειχνε το σημα Mi για αρκετη ωρα. Τωρα ξαναμπήκα σε fastboot και ετρεξα την εντολη να μπει στο recovery και μπηκε αμέσως. Οπότε κάτι απλά είχε κολλήσει. Συνεχιζω...

• Λοιπόν έχω φτάσει στο βήμα που δίνω εντολή μέσω cmd να μπει στο recovery αλλά έχει κολλήσει εδώ και αρκετή ώρα στο logo της xiaomi. Να περιμένω κι άλλο ή να το κλείσω και να μπω στο recovery είτε ξαναεκτελώντας την τελευταιά εντολή είτε χειροκίνητα (πως είναι vol+ και power;);

• Παράθεση από amavroudis: “Εναλλακτικά βγάλε την ασφάλεια στο wifi μέχρι να συνδεθείς. Επανέφερε μόλις τελειώσεις... Είναι πολύ συνηθισμένο, αν έψαχνες θα το έβρισκες αμέσως. ” Ναι βλακεία μου τότε. Μου τις εμφανίσε μετά απο πολύ ώρα, νομίζα ότι μου έβγαλε ότι συνδέθηκε αλλά όταν πάω να βάλω τον κωδικό για τον λογαριαμό μου λέει πάλι να συνδεθώ, ενώ τώρα πάλι δεν μου ανόιγει τις ρυμθίσεις. Που ακριβώς είναι αυτή η ασφάλεια;

• Α ναι, δεν το σκέφτηκα, ευχαριστώ πολυ. Είναι συχνό πρόβλημα; Γιατί μου φάνηκε περιέργο και δεν έψαξα ιδιαίτερα στο φορουμ. Αν και τώρα δεν μου ανοίγει τις ρυθμίσεις. Το ξαναπροσπαθω και σας ενημερώνω αν έχω πάλι πρόβλημα.

• Γεια χαρα. Ξεκλείδωσα τον bootloader, άνοιξα το τηλέφωνο και μου ζητάει να το ενεργοποιώσω. Για να κάνω log in στο Mi account χρειάζεται ιντερνετ. Πατάω να ανοίξει τις ρυθμίσεις για το wifi, κάνει αρκετή ώρα αλλά τις ανοίγει, επιλέγω το wifi του σπιτιού και μετά δεν μαφήνει να πληκτρολογήσω τον κωδικό. Πατάω στον κενό χώρο και δεν μου ανοίγει το πληκτρολόγιο. Ανοιγόκλεισα 2-3 φορές το τηλέφωνο και πάλι προκύπτει το ίδιο θέμα. Τι να κάνω;

• Θέλω μελλοντικά όταν βγει να βάλω XTRV MIUI 10 stable και τώρα είμαι με stock 9.5.13.0, να κάνω την ενημέρωση που μου βγάζει 9.5.19.0;

• Οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά!

• Παράθεση από SoNik+: “Καλησπερα! Εχουμε μερικες δοκιμασμένες-προτεινόμενες version εδω HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά αλλιως μπορεις και εσυ να δοκιμασεις διαφορες και να βρεις καποια που σαρεσει-βολευει απο εδω που ειναι ολες οι version Google Camera Port απλα πρεπει να βρεις ποιες ειναι λειτουργικες στο κινητο σου...Μερικες διαφορες τις ελληνικες απο global εχεις εδω Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom και εδω [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. Ναι βαλε…

• Γεία σας παιδιά, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Οι περισσότερες είναι γενικές, οπότε ζητώ συγγνώμη για το off-topic Ποιά είναι η καλύτερη google camera για το κινητό με την τελευταία ελληνική beta; Αν μου δίνατε ένα link θα βοηθούσε. Είχα πάρει το kenzo από Κίνα και του είχα βάλει την XTRV rom. Πήρα τώρα το whyred από Ελλάδα και αναρωτιώμουν τι παραπάνω προσφέρει η ελληνική ρομ. Υπάρχει κάποιο link που δεν βρίσκω για να δω τα features; Επίσης θα ναι άμεσα unlockable o bootloader αν χρησιμοπ…

• Όταν κάνω reboot στο recovery μου κολλάει με το σήμα mi. Το κλείνω και το βάζω στο fastboot mode και ξαναανοίγω το recovery μέσω του υπολογιστή. Τώρα δοκίμασα, καθώς κάνει το υποτιθέμενο reboot από μόνο του να το βοηθήσω, πατώντας το vol up Τα καταφέρνω αλλά τώρα μου έχει μόνο τον φάκελο του twrp (πριν που είπα δεν το βρίσκει δεν είχε τίποτα). Δεν πρόλαβα να δω το τελευταιό μήνυμα και αφού μου το αναγνώρισε το πέταξα και μέχρι να σταλεί ολόκληρο φαινόταν και στο recovery. Όταν τελείωσε η διαδικα…

• Το έχω στον υπολογιστή, φαντάζομαι δεν θα έχω θέμα. Το παλίο έβαλα, δίοτι το 3.1... δεν ήταν διαθέσιμο να το κατεβάσω από τον όδηγο. Έκαν reboot το recovery, αλλά μου κόλλησε στο σήμα mi. Το κλεισα και το έβαλα σε fastboot mode και από το cmd έδωσα ξανά την έντολή για το άνοιγμα του recovery. Έκανα τα 3 wipe και το format data αλλά δεν μου βρίσκει την ρομ για να την κάνω install. Έφαγα σκάλωμα τώρα. Δεν την έσβησε με αυτά που έκανα? Την είχα βάλει, αλλά τώρα δεν ξέρω πως να την ξαναβάλω γιατί πλ…

• Το δωσα αυτό Παρακάτω κάνοντας τα wipe μου βγάζει το μήνυμα της φωτογραφιάς που δεν μαρέσει, για αυτό ρωτάω, συνεχίζω?