Παράθεση από NasDriver: “Με αυτόν τον οδηγό ---> Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Και την επιλογή clean alll , πολύ σημαντικό, μην το ξεχάσεις... ” Σε ευχαριστώ... Πολύ... Λοιπόν την fastboot την είχα βάλει πριν, βάση της παραπάνω οδηγίας σου... Οποτε δεν χρειάζεται πάλι... Απλά πάω τώρα κ περνάω την China Stable.... Σωστά?
Παράθεση από NasDriver: “Λοιπόν, μία ανασκόπηση σχετικά με την συσκευή που πήρες: 1. Είναι china version και θα έπρεπε να είχε china rom με κλειδωμένο bootloader 2. Έχεις global rom πάνω με ξεκλείδωτο bootloader που δεν τον έχεις ξεκλειδώσει εσύ 3. Πρέπει να περάσεις official china rom και σε δεύτερο χρόνο να κλειδώσεις τον bootloader Φοβάμαι ότι έμπλεξες λίγο ”
Καλησπέρα.. Ta drivers τα είχα κατεβάσει από πριν κατά την διαρκεία του check που καναμε (δειτς τα προηγούμενα). Στα παραπάνω screenshots που σας έστειλα λέει bootloader unlock... Είναι άσχετο? Θα πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες ξεκλειδωματος?
Συνεχιζω με το ????????????????????????/ ????????????????????????????????????????? 50258-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-96.png Ο/H amavroudis έγραψε: Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.20 [/quote]
The attached...ειπα να το κανω μηπως κ βοηθησει πριν ξεκινησουμε.. Σχετικα με usb debug ..βλεπω 2 ...Ενα USB debugging k ενα USB debugging (Security settings)...???? * Αυτο δεν το εχω καταλαβει καλα "Μέσα θα βρεις τνα συνδέσεις το τηλέφωνο σου με το Mi Account." Συνεχιζω με το Παράθεση από amavroudis: “Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ”
To MI account (εαν εννοεις να κανω sign in κ να φορτωση ολα τα "υπαρχοντα" το εχω κανει. Χρειαζομαι επεξηγηση για τα παρακατω α) "Πήγαινε και στις developer options και βάλε το και εκει."΄-> Πως? β) "Αν πάμε όλα καλά ξεκλειδώνεις με το λογαριασμό σου" -> Δεν το καταλαβα αυτο..
Καλησπερα Ολα πηγαν μια χαρα, τα εκανα..ευχαριστω πολυ Τωρα μπορω να παω σε Ελληνικη stable? ή σε οτιδηποτε αλλη η οποια να ειναι στα ελληνικα..? Επισης δεν εχει πλεον μεσα το Google store k ολες τις υπολοιπες απο Google..
Sorry ρε man..Όπως είχα γράψει, είμαι καιρό εκτός "miui παιχνιδιου" Γιατί κακός... Ποιο είναι το θέμα που κάνει την αγορά αυτή κακή? Anyway.... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ώστε να μπει η eu η να το αφήσω έτσι όπως είναι