Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
παιδια αυτο το sms μου ειχε ερθει και εμενα 3-4 φορες οταν το ειχα με καρτοσυνδεση στην wind,στους λογαριασμους που μου ερχοταν ανεφερε χρηση εκτος παγιου και το αναλογο ποσο επιβαρυνσης οταν ρωτουσα την wind ποια ειναι η χρηση εκτος παγιου που εκανα και χρεωνομαι παραπανω λευτα μου ελεγε σε 5ψηφιους αριθμους που πιθανον εχω καλεσει ετσι λοιπον ζητησα να μου ερθει αναλυτικη κατασταση για να δω τις κλησεις η οποια δεν ηρθε ποτε ετσι ποιπον αναγκαστηκα για διαφορους λογους να κανω φορητοτητα το νο…
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω. ” αν πατησεις πανω στο 'οθονη" εκει αναφερει "χρονος ενεργποποιησης" σε ωρες.λεπτα,δευτερα το ξερω ειναι σχετικο αυτο και αλαζει με την χρηση του καθενα που κανει στην συσκευη του απλα ετσι να ξερουμε στο περιπου ,
-
Παράθεση από gkalen: “Έχω αναφέρει ήδη οτι θα φτιαχτεί στο επόμενο update σε όλες τις συσκευές .. Δεν ήξερα σε ποιες συσκευές έχει κινέζικα και διορθώθηκαν τα κινέζικα σε μερικές συσκευές και όχι σε όλες .. Από βδομάδα δεν θα'χει κινέζικα στα θέματα καμμία συσκευή .. ” οκ ευχαριστω πολυ,θα αναμενω ως τοτε
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Σε MI MAX μπαταρία 2 μερες, αγγλικά στα θέματα κανένα bug ακόμα εμφανές. ” SOT περιπου μεσο ορο ποσο βγαζει? στο mimax πως και εχει αγγλικα ενω σε roms αλλων κινητων εχει κινεζικα? μηπως ενσωματωθηκε καποιο fix για τα θεματα για to mimax?
-
Παράθεση από homer66: “Σε max την εβαλε κανας φιλος εχει καμμια μεγαλη διαφορα ; Αξιζει απο stable ,8.0.3 η αναβαθμιση ” εγω την ειχα βαλει την 8.1.1 αλλα την εβγαλα και περασα στην xtrv 6.11.3 γιατι ειδα λιγοτερη αυτονομια και λιγοτερη ελευθερη μνημη
-
GogoF 513ddbee4b6ab9f7f66da414fb3f2c5d.jpgΠέρασα απροβληματιστα και στο δικό μου xiaomi mi max την rom . Όλα στην θέση τους ηταν χωρίς backup ... Και όντως πυροβολαει Ευχαριστουμε !!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν ειχες δοκιμασει την 6.11.3 xrtv beta1 πριν, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εντυπώσεις σε σχεση με αυτήν εδω πως τα παει απο αυτονομία. διαχείριση μνημης. και εαν επισης στα θεματα που ανεφεραν αλλοι ποιο πριν οτι εχει κινεζικα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμ…
-
Παράθεση από instant_diver: “Πριν 3-4 rom μου είχε εξαφανιστεί κι εμένα . Πήγα στο xiaomi market και πληκτρολόγησα IR remote και μου έβγαλε Update για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Προφανώς υπήρχε κάπου στο κινητό και δεν είχε εμφανιστεί το εικονίδιο. Δοκίμασε μήπως σου κάνει κι εσένα το ίδιο αλλιώς πάτα download ελπίζοντας ότι δεν θα σου το βγάλει με κινέζικα γράμματα όταν εγκατασταθεί. Εναλλακτικά, πήγαινε στο play store και γράψε xiaomi remote και θα σου το βγάλει πρώτο-πρώτο. ” το remote contro…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠοιο πάτημα εννοείς φίλε μου?? Πως γίνεται?? καλημερα εννοω αυτο εδω που φενεται στην φωτο 5dca33629311f8c0e01fa057ba3e33d2.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote] Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από petran66: “Αν θελεις πες μετα εντυπωσεις!!Κι εγω αυτο εχω (το 32αρι)! Με αυτη τη ρομ.Δοκιμασα και την xtrv/gtv beta1 αλλα εδω μου φαινεται λιγο καλυτερη η μπαταρια,οπως και στη προηγουμενη stable.Κατα τα αλλα δε μπορεσα να καταλαβω διαφορες.Ουτε με τη προηγουμενη stable,ουτε με την xtrv... ” ναι φυσικα και θα γραψω, ειχα δοκιμασει και εγω την xrtv beta 1 και την 8.0.3 stable,αλλα πιστευω η stable ειχε καλυτερη αυτονομια,γιαυτο ειπα και να δοκιμασω και την 8.1.1 να δω πως θα παει,επι…
-
ευχαριστω πολυ την εχω εγκαταστησει και τη δοκιμαζω
-
παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα στο ιντερνετ καταφερα και το εφτιαξα το κινητο ,δηλαδη που δεν εβλεπε τους αισθητηρες,ομολογω να πω πως δεν βρηκα καποια λυση η οδηγο για το mimax,αλλα συγκεντρωσα διαφορες πληροφοριες διασπαρτες απο ξενα φορουμ για αλλες συσκευες της xiaomi που ειχαν παρομοιο προβλημα κυριως το Mi3 και Mi4, εδω μπορειτε να διαβασετε για το ιδιο προβλημα σε αλλο forum για το Mi3 Fix for Missing Sensors For Mi3 - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum το προβλημα αποτι κ…
-
καλησπερα παιδια,σε αυτη την εκδοση δεν με αφηνει να κανω μορφοποιηση την εξωτερικη καρτα sd samsung ,μου βγαζει σφαλμα και μετα να στειλω αναφορα,εχει συμβει σε αλλον?
-
Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά το xposed παίζει με την ρομ; το έχει δοκιμάσει κανείς; ” παιζει κανονικα
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από pavlosGr: “ ” δυστηχως και χτες και σημερα το ιδιο προβλημα σε τρεις διαφορετικους υπολογιστες,χωρις να κατεβαζω κατι αλλο ταυτοχρονα σε ευχαριστω για την απαντηση ”
-
καλησπερα σε ολους τους συνφορουμητες θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αλλο link για κατεβασμα της 8.0.3 για το Mi MAX (hydrogen) διοτι απο εδω MegaDysk.pl κατεβαζει μονο με 2.0 kb/s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PHILIMON: “Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα παιδια επειδή βαζω stable rom και οχι dev θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την dev για το redmi note 3 pro το marshmallow πως τα παει σε αυτο το κινητο ? ” Αν σε ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία, για μένα προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη! ...... ...... ...... Το έχει συναντήσει κανείς σας αυτό; Δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα με τον ES. Επισημαίνω ότι αυτή τι στιγμή έχω την GTV-6.10.13 και όχι την 6.10.20 αυτού του …
-
καλησπερα παιδια περασα και εγω την V8_GTV-6.10.20 αλλα αποφασησα να επιστρεψω στην GTV-6.10.13.μεσω twrp,την οποια ειχα κανει full backup πριν το restore της rom εκανα cache,davlid cache,system και internal sorage wipe εγινε επιτυχως το restore αλλα οταν παω να βαλω τον κωδικο ξεκλειδωματος οθονης δεν τον αναγνωρηζει και παραμενει η lock screen κλειδωμενη μηπως υπηρχε καποιο αρχειο στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου το οποιο διαγραυτηκε και δημιουργει αυτο το προβλημα?