Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• ευχαριστουμε πολυ να ρωτησω μεσω αυτης εδω της εφαρμογης μπορουμε να αναφερουμε τα οποια σφαλματα εντοπιζουμε στην καθε ρομ ? η υπαρχει καποιος αλλος τροπος ?

• το 3/32 εχω με τον 650 επεξεργαστη και εγω αυτη καταλαβα αποτι μου ειπες,την κατεβαζω ηδη

• και επισης κατι ακομη σε "recovery mode" οταν μπει το κινιτο οταν ειχα προσπαθησει να κανω συνδεση με το MiPCSuite μου βγαζει θαυμαστικο στην διαχειρηση συσκευων στα windods 7 64bit, και το κινιτο εμφανηζεται με το ονομα ΜΙΜΑΧ,προσπαθησα να κανω update τους drivers μεσω windows αλλα δεν εκανε υπαρχουν καπου διαθεσιμοι drivers οι τους κανουν αυτοματα εγκαταστασητα windows?

• εννοεις απο εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum >>>> Mi Max 32GB Global >>>> Developer ROM >>> αυτην ? Version: 6.10.13 (MIUI8)

• το πρωτο που εκανα αυτο ηταν,ειναι κλειδωμενος ο bootloader απλα το ερωτημα μου ειναι συμφωνα με την rom που εχει τωρα το κινητο ποια rom να κανω manual instal ωστε να ξεκλειδωσει ο bootloader με τον επισημο τροπο διοτι τωρα κολαει η διαδικασια στο 50% οι ρομ που κατεβασα ειναι οι miui_MIMAX652_6.10.13_11f10291e1_6.0.zip και miui_MIMAX_6.10.13_ef357eb7f5_6.0.zip τις οποιες τις τοποθετησα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,αλλα χωρις αποτελεσμα εκτος αν προτεινεται καποιον αλλον οδηγο ,οπως αυτον…

• εδω ανεβαζω μια φωτο απο τις πληροφοριες τηλεφωνου 1)χτες που το πηρα μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση αλλα δεν το εκανα γιατι πρωτα ηθελα να βιαβαζω πρωτα απο εδω τι ειναι σωστο να κανω και με ποια σειρα 2)εχει ολες τις υπολοιπες γλωσες εκτος της Ελληνικης 3)επισης τον bootloader δεν τον εχουν ξεκλειδωσει το εχω κοιταξει σε ευχαριστω για τον χρονο σου

• γεια σας παιδια,με λενε Παυλο και σας συνχαΙρω για την υπεροχη δουλεια και υποστηριξη που προσφερετε στο forum, πλεον ειμαι και εγω κατοχος ενος xiaomi mimax 3/32gb και μπορω να πω οτι το κινητο ειναι υπεροχο,και θελω να ασχολειθω πολυ μαζι του,η προηγουμενη αγαπη ηταν ενα samsung galaxy note 2 το οποιο παρεδωσε την ψυχη του μετα απο μερικα χρονια συμβιωσης ειπα να ανεβω σε ιντζες και αυτονομια μπαταριας,γιαυτο και αγορασα το mimax 32gb με cpu 650 μπορω να πω οτι εχω καποια επαφη με τα κινητα δι…