Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Καλημέρα, έχω το redmi note 3 pro (kenzo) με global stable 8.1.1., επειδή η εφαρμογή του Miui δεν έχει υποστήριξη 160 χαρακτήρων για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ το handset sms. Το πρόβλημα είναι οτι παρότι το έχω ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή, από τις επαφές όταν πατάω δίπλα από τον αριθμό τηλεφώνου το σηματάκι για μήνυμα, ανοίγει πάντα η Miui εφαρμογή. Αυτό μου συνέβαινε και με την 8.0.6. Έχει κανείς κάποια λύση;
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
ΜήνυμαΣε redmi note 3 με global stable 8.06 καθώς και 8.1.1 δεν δουλεύει. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που γράφονται παραπάνω. καμία άλλη συμβουλή;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panosvo: “Εάν ξεκλειδώσω τον bootloader και βάλω και recovery ώστε να έχω εκτός από την επιλογή του download/edl mode να έχω και fastboot mode και την twrp recovery, κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση η global stable θα ξανακλειδώνει και θα χάνεται το twrp recovery; ” Θα έχεις πρόβλημα ... Με twrp δεν θα bootάρει το κινητό.Η καλύτερη λύση είναι απλά να ξεκλειδώσεις και τίποτα άλλο. Με αναβαθμίσεις κλειδώνει μόνο σε αλλαγή έκδοσης android... Αυτό θέλει λίγο π…
-
Παιδιά ξαναθέτω το ερώτημά μου. συγνώμη για το πρήξιμο. Καλησπέρα στην κοινότητα, έχω το redmi note 3 pro(kenzo) με την official stable global. Εάν ξεκλειδώσω τον bootloader και βάλω και recovery ώστε να έχω εκτός από την επιλογή του download/edl mode να έχω και fastboot mode και την twrp recovery, κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση η global stable θα ξανακλειδώνει και θα χάνεται το twrp recovery; Επίσης εάν κάνω τα παραπάνω και το κάνω και root, αυτό θα χάνεται σε κάθε αναβάθμιση;
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, έχω το redmi note 3 pro(kenzo) με την official stable global. Εάν ξεκλειδώσω τον bootloader και βάλω και recovery ώστε να έχω εκτός από την επιλογή του download/edl mode να έχω και fastboot mode και την twrp recovery, κάθε φορά που θα κάνει αναβάθμιση η global stable θα ξανακλειδώνει και θα χάνεται το twrp recovery; Επίσης εάν κάνω τα παραπάνω και το κάνω και root, αυτό θα χάνεται σε κάθε αναβάθμιση;
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool πάνκαλο!!!!
-
Έστω και από την παλή την πρώτη!
-
Καλημέρα νέος στο forum, τελικά έχουμε κανένα νέο από την TV 2;