Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
Γεια σας εχω ενα ακομη προβλημα..ορισμενες φορες (αρκετες βασικα) ανοιγω τα δεδομενα για να μπω στο 0.facebook.com αλλα δεν φορτωνει..κοιταω ομως στο κινητο του αδερφου μου και φορτωνει μια χαρα..τετοιο προβλημα δεν ειχα στο προηγουμενο κινητο μου το οποιο δεν υποστηριζε 4G..παιζει να φταιει αυτο; αλλιως τι φταιει;
-
γεια σας ειμαι κατοχος του Redmi 3 pro και θελω να βαλω την ελληνικη ρομ..το κινητο μου εχει προεγκατεστημενη μια πειραγμενη δικια τους ρομ(κινεζομαγαζο) και πιθανως αυτο να μου δημιουργει τετοια προβληματα..εκανα αιτηση για unlock bootloader με δεχτηκαν (τους ειπα οτι το κινητο μου φοραει πειραγμενη ρομ) κατεβασα το προγραμμα που σου δινει η xiaomi για unlock του bootloader εκανα συνδεση και μου λεει Couldn't verify device Can't get info try again αυτο δηλαδη: FRANBiB.png επειτα διαβασα αυτον τ…
-
Παράθεση από NasDriver: “:lol: ΟΚ...ξεκίνα αίτηση για unlock bootloader και τις ρομ τις αλλάζεις μόλις λάβεις έγκριση, Συνολικός χρόνος της όλης διαδικασίας μέχρι να ανοίξεις σε ελληνική μαζί με τα downloads περίπου 2 ώρες...τσεκαρισμένο στης γυναίκας μου ” τωρα αν σε ρωτησω που κανω αιτηση θα με κοροιδεψεις; εδω Apply for permissions to unlock Mi devices δεν εχει κατι για αιτηση
-
Παράθεση από NasDriver: “Διαφορές... Η official china έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα, έχει OTA updates, έχει κινέζικες εφαρμογές που μπορείς να καταργήσεις φυσικά, δεν έχει google play store κτλ αλλά μπορείς να βάλεις μόνος σου. Η ελληνική προέρχεται από την official china, είναι multi language, δεν έχει OTA updates η αναβάθμιση γίνεται χειροκίνητα, έχουν διαγραφεί όλες οι άχρηστες κινέζικες εφαρμογές, έχει google play store κτλ, έχει κάποιες πρόσθετες εφαρμογές που θεωρούνται χρήσιμες (Dolby At…
-
Παράθεση από NasDriver: “Όπως το φαντάστηκα Stable 7.2.7.0.0 δεν υπάρχει, έχεις unofficial rom πειραγμένη από το κατάστημα, για αυτό είχες και ελληνικά σαν επιλογή γλώσσας Τυχών προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν σε θέματα software μάλλον θα είναι από την ρομ... Γνώμη μου, μιας και οι χρόνοι αναμονής έχουν πέσεις αρκετά: 1. Κάνεις Mi account 2. Με το Mi account κάνει αίτηση για unlock bootloader 3. Όσο περιμένεις την έγκριση αποφασίζεις εάν θα βάλεις την official china ή θα βάλεις την Ελληνική. 4…
-
Να ρωτήσω κάτι; επειδη ειμαι νέος στα Xiaomi τι διαφορά έχει απ την stock;
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις επιλέξεις σαν γλώσσα εγκατάστασης την Ελληνική ? Επίσης είναι το πρώτο setup που κάνεις με το που πήρες την συσκευή ? ” ναι ελληνικα εππελεξα...οχι ειχε κανει ο προηγουμενος ενα setup αλλα καταφερα να παρω προσβαση στις ρυθμισεις και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
-
γεια σας εχω ενα xiaomi redmi 3 pro καινουργιο και ξεκιναω να κανω το setup συμφωνω στα terms of service κτλ κανω συνδεση στο google account, στο mi account και μετα την επιλογη για ευρεση κινητου με βγαζει πισω στα terms of service..γενικως συνεχεια αυτο γινεται..ξερει κανεις τι παιζει; επισης η καρτα sim που του εχω ειναι ανενεργη(εχει ληξει)
-
Καλησπερα ειμαι αναμεσα στα κινητα αυτα. Απ την μια το Mi4 εχει σαφως καλύτερα χαρακτηριστικα αλλα απ την αλλη τα redmi 3 και 3 pro εχουν υποδοχή για micro SD κατι που το θεωρω πολυ σημαντικο. Η γνωμη σας; Επισης αν καποιος πουλαει καποιο απο αυτα τα κινητά(κατά πρπτιμιση καινουργια) ας επικοινωνησει μαζι μου