Στην τελευταία ρομ έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το ράδιο. Γνωρίζει κάνεις πως γίνεται στο Netflix μετα από κάθε αναβάθμιση της ρομ να μη χάνονται οι ταινίες που κατεβάζουμε;
Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα το mi band 2 και το έχω συνδέσει με το mi fit 2.4.1. Υπάρχει τρόπος να μηδενίσω τα δεδομένα από την εφαρμογή χωρίς να αλλάξω λογαριασμό;
Γνωρίζει κάνεις αν περάσω την νέα recovery θα έχω πρόβλημα με το touch screen; Έχω περασμένη την «cofface_twrp_nikel_recovery1124» και την νέα rom aroma.
Περνώντας από την china developer στην ελληνική. Βλέπω ότι η κάμερα είναι χειρότερη ή είναι η ιδέα μου; Επίσης σαν να έχει μερικά θεματάκια με το φλας.
Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να δω ότι έχω μήνυμα. Έψαξα μήπως είναι από τις ρυθμίσεις για την οικονομία της μπαταρίας αλλά τίποτα.
Το έκανα πριν λίγο είναι κλειδωμένο. Βρήκα τελικά το google installer 2.0 και πέρασα. Το θέμα είναι να καταφέρω να περάσω την ελληνική εκτός και αν στρώσουν αυτές οι δυο.
Τελικά τροποποίησα το αρχείο cust σε cust_global και περάστηκε η developer. Το θέμα είναι τώρα μέχρι να μπορώ να ξανά ξεκλειδώσω συσκευή πως γίνεται να περάσω το play store ή μήπως υπάρχει στην stable;
Έχω αγοράσει ένα xiaomi redmi pro omega με περασμένη την miui global 8.0 stagle 8.0.4.0(LXKCNMA). - Προσπάθησα μέσα από την εφαρμογή Updater να περάσω την Official stable / developer αλλα και στις δυο λέει ότι δεν μπορεί να γίνει επαλήθευση του πακέτου. - Δοκίμασα και με το SP Flash Tool μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα «ptm change for the rom it must be downloaded ». - Επίσης με το κινεζικό mi pc suite στο σημείο που διαλέγεις να την ρομ και είναι να ξεκινήσει το φλασαρισμα σταματάει στο 0% εκτός α…