Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?
zaelias - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαθα το δοκιμασω και αυτο προφανως τα σβηνει ολα
-
ΜήνυμαΤο πολεμησα χωρις επιτυχία θ α προσπαθήσω παλι πιο μετα
-
ΜήνυμαΈχει ενημέρωση οταν το παταω απλα με πάει στις γενικές ρυθμίσεις χωρίς να κάνει update κάτι , την Ρομ την κατέβασα και δοκιμασα πανω απο 10 φορες αλλά Τζιφος βγαζει μύνημα να κάνω rename το update pack σε αρχειο update.zip στην sd card ενώ το αρχείο υπάρχει μέσα update.zip και το βλέπω. Mήπως δεν πρέπει να μπει χύμα στον σκληρό του mi3 αλλά σε κάποιο directory? Το calendar δεν ανοίγει και όταν ανοιγει μου ζηταει gmail Λογαριασμό του βάζω αλλά μου λεει ότι δεν μπορει να συνδεθεί με τους servers κ…
-
Μήνυματρομαξα να σου πω την αληθεια μέχρι να το τρέξω το κινέζικο.. αλλα στο τελος μου βγαλε πράσινο ουφ.... Το θέμα είναι τι κάνω λαθος και δεν βρισκει το update.zip οταν παω να το τρεξω. Αν δουλευει το calendar και το search που είναι off θα άφηνα την παλιά αλλά είναι φανερό πως κατι τρέχει
-
Μήνυμασορρυ που σε κουραζω τι το κανω το αρχείο αφου το κατεβάσω... δεν νομιζω απο το coolicool το πήρα
-
ΜήνυμαΜου βγαζει το μυνημα δεν βρισκω στην sd το update.zip ... το θεμα είναι ότι δεν εχω sd Μήπως φταιει αυτό? λεω εγω τωρα
-
Μήνυμαεπισης κάτι που παρατήρησε δεν βρισκω το developer options να δω αν είναι οκ το usb debuging ενώ δεν με αφηνεο και το search στην αρχικη οθονη να πληκτρολογησω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από zaelias: “Το προβλημα είναι ότι βγαζει μυνημα ότι δεν βρισκει το update.zip στην sd card. Eγω περασα κανονικα και το βλεπω το αρχειο παρόλα αυτα. Εκανα 3 φορες προσπαθεια κατεβαζοντας και πάλι το αρχειο μπας και είχε γινει κατι στραβα. Στο system δε δεν υπάρχει το εικονίδιο updater παρόλα αυτά το κάνω με το volume και power σαν διαδικασια. Δεν ξέρω αν λεει ότι δεν την βρίσκει στην sd card και τι εννοεί sd card μιας και έχω το mi3w 64” (στο κινητό θα βλέπεις το …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από zaelias: “Με το που σύνδεσα το κινητο με το pc αρχίζει να κάνει κάτι σαν update ενώ δεν με αφηνει να το κάνω copy το αρχείο στο mi3 που μου δείχνει ότι βρηκε το pc. Καλως σας βρηκα” θα περιμένεις να περάσει τους οδηγούς για να δεις τα περιεχόμενα του κινητού σου ” Το προβλημα είναι ότι βγαζει μυνημα ότι δεν βρισκει το update.zip στην sd card. Eγω περασα κανονικα και το βλεπω το αρχειο παρόλα αυτα. Εκανα 3 φορες προσπαθεια κατεβαζοντας και πάλι το αρχειο μπας κα…
-
ΜήνυμαΜε το που σύνδεσα το κινητο με το pc αρχίζει να κάνει κάτι σαν update ενώ δεν με αφηνει να το κάνω copy το αρχείο στο mi3 που μου δείχνει ότι βρηκε το pc. Καλως σας βρηκα
-
ΜήνυμαΕπειδή είμαι λίγο ασχετος αφού την κατεβάσω την καινούργια κάνω unzip και το περνάω στο κινητο? Πως ακριβώς γινεται