Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από teopanta1: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από teopanta1: “Μόλις γίνει όμως όλοι αυτή η διαδικασία θα παίρνει κανονικά της ενημερώσεις από το playstore η εφαρμογή mi fit; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι γιατί θα είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συγνώμη εννοείς ότι η εφαρμογή του playstore θ είναι μεγαλύτερη από αυτήν που θα έχουμε εμείς; δεν θα επηρεάσουν το firmware η αναβα…

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από teopanta1: “Μόλις γίνει όμως όλοι αυτή η διαδικασία θα παίρνει κανονικά της ενημερώσεις από το playstore η εφαρμογή mi fit; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι γιατί θα είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συγνώμη εννοείς ότι η εφαρμογή του playstore θ είναι μεγαλύτερη από αυτήν που θα έχουμε εμείς; δεν θα επηρεάσουν το firmware η αναβαθμίσεις της εφαρμογής; Στάλθηκε από το ONEPLU…

• Μόλις γίνει όμως όλοι αυτή η διαδικασία θα παίρνει κανονικά της ενημερώσεις από το playstore η εφαρμογή mi fit; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποιες εφαρμογές είναι αυτές φίλε μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καταγραφή ύπνου κατά την διάρκεια της ημέρας κάνει το mi band 3; επειδή στο 2 δεν γινόταν αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο 2 από ότι ξέρω έκανε tracking του ύπνου μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας και όχι ας πούμε όταν έπεφτες να κοιμηθείς το μεσημέρι. Στο 3 το έχουν διορθώσει αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

teopanta1 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από koproskulo: “Παράθεση από teopanta1: “Στο 2 άλλαξα 3 φορές λουράκι λόγω της φλατζας που υπάρχει μέσα η οποία ξεκολουσε. Στο 3 έχει την ίδια φλάντζα η απλά κουμπώνει το band; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ίδιο ακριβώς θεμα ειχα και γω με το 2. Αηδία κατάντησε το λουράκι, ενώ πήγα να χάσω τη συσκευή αρκετές φορές λόγω αυτού. Όσον αφορά το 3, το οποίο μόλις παρέλαβα έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Φαντάσου στα μισά του "δαχτυλιδιού" στο οποίο κουμπώνει η σ…

• Στο 2 άλλαξα 3 φορές λουράκι λόγω της φλατζας που υπάρχει μέσα η οποία ξεκολουσε. Στο 3 έχει την ίδια φλάντζα η απλά κουμπώνει το band; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω το mi band 2 η δόνηση στο 3 σε σχέση με το 3 είναι δυνατότερη η στα ίδια επίπεδα με το 2; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

teopanta1 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ALXIOA: “fastboot με ελληνικα ρομ υπαρχει να φλασαρω .?? ” Ναι αν φλασάρεις Global fastboot Παράθεση από teopanta1: “Καλησπέρα παιδιά εδώ και 2 μέρες έχω ένα θέμα όταν κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή από το store δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής αλλά αυτό που δείχνω στην εικόνα. Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις το default Θέμα ή κάποιο άλλο??” Έχω τον nova launcher Στάλθηκε από το Redmi Pro μ…

• Καλησπέρα παιδιά εδώ και 2 μέρες έχω ένα θέμα όταν κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή από το store δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής αλλά αυτό που δείχνω στην εικόνα. Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται; 31d4f2cddac0beea258f61e9850124f8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω την συσκευή περίπου 6 μήνες με την παρακάτω ρομ, ωστόσο όταν πατάω για ενημερωσει της ρομ ποτέ δεν μου έβγαλε κάποια αναβαθμισει αναρωτιέμαι με την έλευση του miui 9 θα την κάνει την αναβάθμιση Ota; f4f31a3fa277012dafd57797fccf06bc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καταρχην συγχαρητηρια για την δουλεια σας . θελω να ρωτησω αν με την εγκατασταση της rom θα γινεται η αναβαθμιση της αυτοματα στο μελλον ?

• Παιδιά γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε reset όλες της μετρήσεις ώστε να ξανά ξεκινήσουν όλα πάλι από τη αρχή; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την ελληνική έκδοση 2.3.0 βγήκε κάποια καινούρια; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους

• Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής του γιατρού ποια είναι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Θα της δώσεις τα δικαιώματα που θέλεις και μετά θα την κλειδώσεις σέρνοντας την προς τα κάτω.” Πως γίνονται όλα αυτά; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως μπορώ να κάνω μια εφαρμογή όπως ας πούμε το du battery saver να μένει ενεργεί ακόμη και όταν κάνω εκαθαρισει εφαρμογών; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενοχλητικη ειδοποιηση

Μήνυμα

Πως μπορώ να κάνω μια εφαρμογή όπως ας πούμε το du battery saver να μένει ενεργεί ακόμη και όταν κάνω εκαθαρισει εφαρμογών; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk