Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.

• Αλλαγή rom

teopanta1 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Για να είμαι ειλικρινής όχι απλά έχω μια τρέλα ότι θέλω να έχω την συσκευή που έχω πάντα ενημερωμένοι το ξέρω βέβαια ότι η τελευταία αναβάθμιση της συσκευής δεν σημαίνει πάντα και καλύτερα αποτελέσματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή rom

Μήνυμα

Λοιπόν αξίζει να κάνω κάποια αναβάθμιση; ή να το αφήσω έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Βάλε την developer μέσω του updater. Εβδομαδίαια ενημέρωση. ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάω για την China dev official.” Δηλαδή δεν θα έχει ελληνικά; ποια είναι η τελευταία έκδοση για την συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αλλαγή rom

Μήνυμα

Έχω την παρακάτω έκδοση του redmi Pro 32/3 αξίζει να κάνω αναβάθμιση; πατάω το ενημέρωση αυτόματα και δεν κάνει τίποτα. Θα την πάρει αυτόματα όταν βγει καινούρια; 066d2beaf01e3613f48e564fb193bb60.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπερα σε ολους εχω την συσκευη περιπου 15 μερες . ψαχνω μια καλη θηκη ωστε να καλυπτει ακομη και την οθονη σε στυλ flip case εχεται να προτεινεται καποιες καλες ? επισης ψαχνω ενα καλο tempered glass εχετε να προτεινεται κατι δοκιμασνεο και καλο ? ευχαριστω

• OK sorry Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα αλλά το WiFi της συσκευής είναι πάρα πολύ αργό σε σχέση με άλλες συσκευές του σπιτιού. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει; <br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk<br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με το WiFi

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα αλλά το WiFi της συσκευής είναι πάρα πολύ αργό σε σχέση με άλλες συσκευές του σπιτιού. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει; <br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα αλλά το WiFi της συσκευής είναι πάρα πολύ αργό σε σχέση με άλλες συσκευές του σπιτιού. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπάρα ειδοποιήσεων

Μήνυμα

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος όταν εμφανίζεται μια ειδοποίηση από οποιαδήποτε εφαρμογή αντί για τσίμπημα για να δούμε την ειδοποίηση, αν μπορούμε να κάνουμε απλά σύρσιμο προς τα κάτω την ειδοποίηση ώστε να την δούμε ολόκληρη; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Alzheimer's Symptoms??? 8|” Τώρα το θυμήθηκα αυτό το θέμα. που ποσταρα ποιο πάνω. Υπάρχει κάποια ποιο εύχρηστη λύση; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωπ μόλις θυμήθηκα και κάτι άλλο, στην μπάρα ειδοποιήσεων μου βγάζει ας πούμε ένα καινούριο tweet. Ο μόνος τρόπος για να δω το tweet χωρίς να μπω στην εφαρμογή είναι με τα 2 δάχτυλα; απλά με σύρσιμο του tweet προς τα κάτω δεν γίνεται; έρχομαι από Motorola συσκευή και με βόλευε πάρα πολύ το σύρσιμο προς τα κάτω. <br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωπ μόλις θυμήθηκα και κάτι άλλο, στην μπάρα ειδοποιήσεων μου βγάζει ας πούμε ένα καινούριο tweet. Ο μόνος τρόπος για να δω το tweet χωρίς να μπω στην εφαρμογή είναι με τα 2 δάχτυλα; απλά με σύρσιμο του tweet προς τα κάτω δεν γίνεται; έρχομαι από Motorola συσκευή και με βόλευε πάρα πολύ το σύρσιμο προς τα κάτω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από marilena.ele: “Χαχαχ δεν σε βλέπω ενημερωμένο @demakhs forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27164/ Αν δεν το πατήσεις, δεν έχει Push notifications.. Για αυτό ο @teopanta1 ας το δει και αυτό!” Είναι επιλεγμένα όλα αυτά. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Είμαι για πρώτη φορά κάτοχος xiaomi συσκευής και πραγματικά η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική. Θα επανέλθω και με άλλες απορίες σίγουρα. Δεν θα γλιτώσετε έτσι εύκολα.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες λίγο τα δικαιώματα της εφαρμογής youtube.” Αυτό το βλέπω από της εφαρμογές έτσι; το είδα και τα έχω όλα ενεργοποιημενα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν βλέπω κάτι μεμπτό εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.” Θα το κοιτάξω μέσα στην μέρα και θα επανέλθω.ενα άλλο θέμα που έχω είναι με τον συγχρονισμό. π.χ σε κανάλια που είμαι συνδρομητής στο YouTube όταν βγαίνει καινούριο βίντεο έχω επιλεγμένο να μου στέλνει και email αλλά και με push notification βέβαια τα push notification δεν μου τα βγάζει ποτέ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Προφανώς έχεις τις τελευταίες εκδόσεις των εν λόγω εφαρμογών. Δεν χρειάζεται ενημέρωση. Αν εννοείς πάλι ότι οι ενημερώσεις δεν γίνονται αυτόματα αλλά χειροκίνητα τότε θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο Google Play.” Το αναφέρω επειδή συνήθως καθημερινά μου βγάζει αναβάθμιση εφαρμογών. Μήπως δεν έχω την τελευταία έκδοση του playstore; fceb6af1aa62f34cb3584dcc779a30e7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Της ενημερώσεις εφαρμογών στο play store όταν πας στης εφαρμογές μου που σου λέει ποιες εφαρμογές έχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ανέβασε ένα screenshot να δω...” fc8da48160c628193ebb3f783591a963.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι εννοείς δεν σου βγάζει αναβαθμίσεις εφαρμογών; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;” Της ενημερώσεις των εφαρμογών; όταν μπαίνεις στο playstore. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk