Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Επιστρέφω για να ενημερώσω. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έπιασε, τα SMS συνέχισαν να έρχονται κανονικά, οπότε και επικοινώνησα πάλι με τον πάροχό μου. Αυτή τη φορά μου πρότειναν να το βάλω να συνδέεται μόνο με 3G, και επιτέλους σταμάτησαν τα ενοχλητικά μηνύματα! Μάλιστα πήγα πίσω στις ρυθμίσεις και επέτρεψα σε όλες τις εφαρμογές να συνδέονται στα mobile data και πάλι δεν ήρθε SMS.
-
Θυμάστε εκείνη την ταινία με τον Jim Carrey που του τηλεφωνεί ο Θεός αλλά δεν θέλει να απαντήσει, κλείνει τη συσκευή, τελικά τη σπάει σε χίλια κομματάκια κι αυτή ακόμα κουδουνίζει; Με κλειστά τα δεδομένα και κλειδωμένες όλες τις εφαρμογές (και του συστήματος) να μην μπαίνουν ποτέ στα mobile data, ο πάροχός μου συνεχίζει να στέλνει SMS ότι δεν έχω ΜΒ. Το χθεσινό ήρθε μόλις βγήκα από το σπίτι και δεν με έπιανε το WiFi, το σημερινό ήρθε αφού γύρισα και καθόμουν στο μισό μέτρο από το router. Μήπως π…
-
Δεν μπαίνω από το κινητό στο ίντερνετ όταν είμαι εκτός σπιτιού. Γι' αυτό και δεν αγοράζω πακέτα ΜΒ, και για να μην έχω τίποτα περίεργες χρεώσεις, έχω ζητήσει από τον πάροχο να μην αφήνει να συνδεθεί το τηλέφωνο χωρίς πακέτο. Αν καμιά φορά ξεχνιόμουν και άνοιγα τα δεδομένα, ερχόταν SMS από τον πάροχο «Δεν έχετε δωρεάν ΜΒ, για να μπορέσετε να σερφάρετε, αγοράστε πακέτο». Ως εδώ καλά. Το θέμα είναι ότι πριν 3-4 μήνες άρχισε να έρχεται αυτό το SMS καθημερινά. Όταν παραπονέθηκα στον πάροχο, μου απάντ…
-
Καλή επιτυχία!
-
Settings > Battery > Power > Battery use και μετά πατάς στο εικονίδιο πάνω δεξιά με το ρολόι. Αν δεις καμιά τέτοια εικόνα, να είναι awake πολύ περισσότερο από ό,τι είναι ενεργή η οθόνη, ή κάποια εφαρμογή το κρατάει ανοιχτό, ή έχει κολλήσει. 3fa3dc69-5ed1-4814-b733-8048ad3bfcd8.png Το είχα ψάξει, δεν κατάφερα να βρω απάντηση, αλλά με επανεκκίνηση διορθώνεται. Ίσως να είναι bug του τελευταίου MIUI. Συμβαίνει και στο κινητό του άντρα (Note 4x).
-
Μπες στο History του Battery use και σιγουρέψου ότι δεν είναι μόνιμα awake. Άρχισε και το δικό μου αλλά και του άντρα (που το πήρε πριν 1 μήνα) να αδειάζει μπαταρία στο πιτς-φυτίλι. Για κάποιο λόγο, όταν μένει μέρες ανοιχτό χωρίς επανεκκίνηση, τρώει κοκομπλόκο. Αν δεν φταίει αυτό, εγώ την έχω ανοίξει τη συσκευή από τις πρώτες μέρες. Όντως αυτές οι πένες όντως δεν κάνουν τίποτα. Κατάφερα να το ανοίξω πολύ προσεκτικά με κατσαβιδάκι και ένα εργαλείο μανικιούρ που είναι σαν τα κοπίδια του μοντελισμο…
-
Καλησπέρα. Έχω την Official global rom (9.5.1.0 MALMIFA) που την πέρασα όταν έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού και γενικά δεν βάζω και πολύ χέρι στις ρυθμίσεις. Χθες έστηνα το Note 4 του άντρα και είδα ένα theme που μου άρεσε. Ανοίγοντας όμως το δικό μου κινητό, δεν μου δίνει επιλογές να ψάξω για νέα themes. Μου δείχνει μόνο το προεγκατεστημένο και άλλα 2-3 που είχα κατεβάσει παλιά. Έβαλα το default μήπως μου εμφανίσει περισσότερα κουμπιά, αλλά δεν άλλαξε τίποτα και τώρα δεν μπορώ να βά…
-
Και τελικά ήταν όντως απλό ξεκούμπωμα! Πήρα ένα σετ εργαλειάκια από τοπικό κατάστημα, το άνοιξα, έβγαλα την κάμερα, την ξανακούμπωσα προσεκτικά και δουλεύει τέλεια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, αν δεν ήσασταν εσείς ή θα πλήρωνα καμιά 60αριά ευρώ σε τεχνικό για αντικατάσταση κάμερας ή θα έμενα ποιος ξέρει πόσο καιρό χωρίς τηλέφωνο για να το δουν στο επίσημο σέρβις στην Κίνα.
-
Δεν έχω τα εργαλεία και γενικά φοβάμαι να βάλω χέρι και να κάνω καμιά μεγαλύτερη ζημιά. Αν είναι να έχει φύγει απλώς από τη θέση της και να μην θέλει αντικατάσταση, θα πάρει και λίγα χρήματα ο τεχνικός (ελπίζω). Θα ενημερώσω για ό,τι νεότερα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! =============== Φεβ 23rd 2017, 2:08pm =============== Πήγα σήμερα στον τεχνικό που απευθυνόμουν ως τώρα για προβλήματα κινητών και υπολογιστών. Αφού χάσαμε κάμποση ώρα γιατί δεν καταλάβαινε ποιο είναι το πρόβλημα και επέμεν…
-
Oh dear God! Ήλπιζα ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσω ως εκεί. Πάω τώρα για Reset κι ενημερώνω. =============== Φεβ 20th 2017, 8:11pm =============== Λοιπόν, έκανα back up φροντίζοντας να μην κρατήσει τις ρυθμίσεις της κάμερας. Έκανα factory reset και μετά τα απαραίτητα βήματα, πριν ακόμα φορτώσει το back up, άνοιξα την κάμερα. Δεν κάνει focus καθόλου.
-
Παλαιότερα έκανε focus κανονικά, το μόνο που μεσολάβησε ήταν ότι πείραξα όλες τις ρυθμίσεις και τα modes ψάχνοντας το macrofocus (γι' αυτό και έκανα επαναφορά) και η πτώση. ROM δεν έχω πειράξει, της μάνας του φοράει, που έκανε update μόλις το παρέλαβα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30613/
-
Πήγα να βγάλω μια φωτογραφία σήμερα αλλά δεν κάνει focus. Πάτησα στην οθόνη, έκανε το κλασικό «μπιπ» αλλά η εικόνα είναι ακόμα θολή. Δοκίμασα σε διάφορα σημεία, καμία διαφορά. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι (αν και έψαχνα πριν λίγες μέρες αν έχει macro), καλού-κακού έκανα επαναφορά των ρυθμίσεων της κάμερας, reboot και σβήσιμο-άνοιγμα. Πάλι καμία διαφορά. Μου έπεσε κάτω όμως. Από το ένα μέτρο περίπου, έχει θεωρητικά shock-proof θήκη σιλικόνης (από το ebay). Να χτυπήθηκε η κάμερα ή φταίει κάτι …
-
Από όσο είδα, είναι γνωστό το φαινόμενο και μάλλον είναι απλά λάθος ένδειξη. Redmi 3S - Υποχρεωτικά 4g όταν συνδέεται σε wifi
-
Παράθεση από tasos0: “καλημέρα χρονια πολλα Εμενα συμβαινει ένα άλλο περιεργο εδώ και δυο μερες η τουλάχιστον που το ειδα εγω. Eίμαι κατοχος ενός xiaomi Redmi s3 του εχω περασει μεσα την Global Developer 6.12.22 beta για να μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader και να εχει ελληνικα.Τωρα το περιεργο ποιο είναι λοιπον όταν το κινητο είναι σε αναμονη δηλαδή κλειστα τα δεδομενα και κλειστο το wifi μου βγαζει cosmote 3g και ας εχω κανει ρυθμησεις σε προτιμηση LTE Τωρα όταν ανοιγο τα δεδομενα από cosmote …
-
mab 1.1.1 com.xiaomi.ab
ΜήνυμαΤην ανακάλυψα κι εγώ σήμερα, μου την πρότεινε ο Cleaner για διαγραφή. Αλλιώς δεν θα είχα πάρει πρέφα τίποτα. Υπάρχει τρόπος να δούμε πότε εγκαταστάθηκε; Γιατί τις τελευταίες δύο μέρες τρώει περίεργα σκαλώματα το κινητό. Πχ αργεί να ανταποκριθεί η αφή ή δεν ανάβει το torch.
-
Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω πρόβλημα και εγώ με το σήμα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στον πάροχο ή στην συσκευή. Πάντα είχαμε πρόβλημα σ' αυτό το σπίτι και τελικά μας έδωσε η Cosmote ένα femtocell (ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ) το οποίο δεν δείχνει να λειτουργεί σωστά. Οι συσκευές που είχαμε απλά έδειχναν αν έχει ή δεν έχει δυνατό σήμα. Από την Παρασκευή που απέκτησα το Redmi 3S, παρατήρησα ότι ο τύπος της σύνδεσης αλλάζει διαρκώς από 4G σε 3G ή 2G, με πολλές ή λίγες ή καμία μπάρα, παρόλο που έχω επιλέξει "Prefer …