Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Xiaomi mi 9

Dimi. Kra. - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Περιμενουμε δλδ πως και πως να γίνει διαθέσιμο το google pay στο Ελλάντα

• Xiaomi mi 9

Μήνυμα

Ε δε ξέρω πάντως πάντως με εθνική nfc γιόκ.

• Xiaomi mi 9

Μήνυμα

Αν εννοείς την εφαρμογή της εθνικής Τράπεζας ,δεν χρησιμοποιεί nfc πάντως... Αλλά Bluetooth και εξυπηρετεί σε ορισμένα pos με την ένδειξη ibank pay πάνω...

• Magic WormHole

Dimi. Kra. - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Βοήθεια μύστες... Παράθεση από Dimi. Kra.: “Γνωριζει κανένας σε stock launcher, πώς γίνεται να μην γράφει το όνομα κάτω από το εικονίδιο μιας εφαρμογής; ”

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Γνωριζει κανένας σε stock launcher, πώς γίνεται να μην γράφει το όνομα κάτω από το εικονίδιο μιας εφαρμογής;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω άκουσα ότι υπήρξε συμφωνία χιαομι σαμυ να μην μπει ο 855 με ανταλλαγή χαμηλότερη τιμή στις οθόνες... Εξάλλου κανείς δε θα αγόραζε το s11 άμα φόραγε ο άλλος ο πύραυλος τον 855

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξέρεις τι ρε συ....απλά η ποπ απ κάμερα με τι δίνει λίγο και θεωρώ ότι αργεί και στο φεης ανλοκ... Βγάλε ρε χιοαμι δύο κινητά... Μας έχεις τρελάνει με 32 μοντέλα τη βδομάδα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mi9 Mi9tpro ή Mi8?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εσυ δλδ με λες να το τσιμπήσω το 9... ; Αβλεπεί ... Άμα βγάζει μια μέρα άνετα είμαι οκ να πω την αλήθεια

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

μου αρέσει το mi9... Δεν το συγκρινα με το redmi... Απλά λέω το δικό μου κρατάει 7 ώρες... Η μπαταρία του mi9 είναι τόσο άσχημα όσο ακούγεται ή βγάζει 5-6 ώρες sot...? Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από Dimi. Kra.: “Και γιατί να μην δω mi9 se ή mi9t pro? Αν ήταν να πάω στο 7αρι, μια χαρά ειμαι και με το 5αρι... ” μπορεις πολυ ευκολα να ψαξεις μονος σου στο google ωστε να δεις ολα τα συγκριτικα . Απο καμερες μεχρι sot ” Εισαι μεγάλο αλάνι ... Λες να μην το έχω κάνει....; Εκτός και αν απαγορεύο…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Και γιατί να μην δω mi9 se ή mi9t pro? Αν ήταν να πάω στο 7αρι, μια χαρά ειμαι και με το 5αρι...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Θα διαθεσω μέχρι 280 κατά τα τέλη του άλλου μήνα... Ξέρω ότι δεν συγκρίνονται αλλά αν πχ έχω sot 4 ώρες τι να το κάνω το φερραρι

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Καλησπερα κύριοι.... Επειδή έχω τρελαθεί να διαβάζω και πολλες σελίδες του νήματος αφορούν flashing...Έχει κάποιος την καλοσύνη να με πει δυο τρία πραματακια γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά; 1.Απο που συμφέρει η αγορά.Σκρουτζ Κίνα ή infoquest? 2.η μπαταρία (έχω το redmi note 5 με κάνα 7αρι sot) 3. Tι εναλλακτική έχω στις συγκεκριμένες δυνατότητες. Αξίζει γενικά ή όχι;

• Πόλεων Πόλεων... Άμα υπήρχε προικοδοτηση θα πήγαινα σε OnePlus...

• Η λογική να περιμένω κάνα δίμηνο σου φαίνεται καλή μπας και γελαστουν κάποιοι με τις νέες αφίξεις και πέσει η τιμή mi8 mi9?

• Το mi9 δεν έχει βλέψεις για fixes στο μέλλον; Μου φαίνεται κάπως ότι είναι καλύτερο το προηγούμενο μοντέλο από το πιο καινούργιο... Είμαι και λιγουλακι αντιnotch...

• Δηλαδη Nas συγκριτικά με mi8 mi9 στην ίδια τιμή εσύ θα επαιρνες το 8αρι;

• Κοιτα θέλω αξιοπρεπη καμερουλα και βίντεο, τουλάχιστον 4 ραμ, design, μπαταριουλα... Ότι θέλει ο καθένας δλδ... Για να σε διευκολύνω κοιτάζω για μι9 που βρίσκω σε αυτή τη τιμή αλλά με χαλάει λίγο το κακό eis και mi9t και μι8... Το redmi note 8 με χαλάει ο mediatec αν και τα πάει καλά... Στο mia3 φοβάμαι το android one... Η κατάσταση μου είναι δραματικη...

• Καλημερα παλιοί μου φίλοι ... Έχω 250 ευρώ για ξοδεμα και ποιους σκέφτηκα? Εσάς σκέφτηκα... Θέλω κάτι σε σειρά mi , μεταχειρισμένο οπότε η τιμή είναι καλή + -... Βοηθήστε με στο τι να κοιταω γιατί απέχω καιρό ... @pavlidisc @demakhs @NasDriver