Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Xiaomi mi 9
ΜήνυμαΠεριμενουμε δλδ πως και πως να γίνει διαθέσιμο το google pay στο Ελλάντα
-
Xiaomi mi 9
ΜήνυμαΕ δε ξέρω πάντως πάντως με εθνική nfc γιόκ.
-
Xiaomi mi 9
ΜήνυμαΑν εννοείς την εφαρμογή της εθνικής Τράπεζας ,δεν χρησιμοποιεί nfc πάντως... Αλλά Bluetooth και εξυπηρετεί σε ορισμένα pos με την ένδειξη ibank pay πάνω...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓνωριζει κανένας σε stock launcher, πώς γίνεται να μην γράφει το όνομα κάτω από το εικονίδιο μιας εφαρμογής;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕσυ δλδ με λες να το τσιμπήσω το 9... ; Αβλεπεί ... Άμα βγάζει μια μέρα άνετα είμαι οκ να πω την αλήθεια
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαμου αρέσει το mi9... Δεν το συγκρινα με το redmi... Απλά λέω το δικό μου κρατάει 7 ώρες... Η μπαταρία του mi9 είναι τόσο άσχημα όσο ακούγεται ή βγάζει 5-6 ώρες sot...? Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από Dimi. Kra.: “Και γιατί να μην δω mi9 se ή mi9t pro? Αν ήταν να πάω στο 7αρι, μια χαρά ειμαι και με το 5αρι... ” μπορεις πολυ ευκολα να ψαξεις μονος σου στο google ωστε να δεις ολα τα συγκριτικα . Απο καμερες μεχρι sot ” Εισαι μεγάλο αλάνι ... Λες να μην το έχω κάνει....; Εκτός και αν απαγορεύο…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι γιατί να μην δω mi9 se ή mi9t pro? Αν ήταν να πάω στο 7αρι, μια χαρά ειμαι και με το 5αρι...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘα διαθεσω μέχρι 280 κατά τα τέλη του άλλου μήνα... Ξέρω ότι δεν συγκρίνονται αλλά αν πχ έχω sot 4 ώρες τι να το κάνω το φερραρι
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα κύριοι.... Επειδή έχω τρελαθεί να διαβάζω και πολλες σελίδες του νήματος αφορούν flashing...Έχει κάποιος την καλοσύνη να με πει δυο τρία πραματακια γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά; 1.Απο που συμφέρει η αγορά.Σκρουτζ Κίνα ή infoquest? 2.η μπαταρία (έχω το redmi note 5 με κάνα 7αρι sot) 3. Tι εναλλακτική έχω στις συγκεκριμένες δυνατότητες. Αξίζει γενικά ή όχι;
-
Κοιτα θέλω αξιοπρεπη καμερουλα και βίντεο, τουλάχιστον 4 ραμ, design, μπαταριουλα... Ότι θέλει ο καθένας δλδ... Για να σε διευκολύνω κοιτάζω για μι9 που βρίσκω σε αυτή τη τιμή αλλά με χαλάει λίγο το κακό eis και mi9t και μι8... Το redmi note 8 με χαλάει ο mediatec αν και τα πάει καλά... Στο mia3 φοβάμαι το android one... Η κατάσταση μου είναι δραματικη...