Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΓιατι δεν βρισκει το κινητο το avast η το device manager?τι πρεπει ν αλλαξω στις ρυθμισεις?
-
xiaomi mi3
Μήνυματελικα ουτε ετσι δουλεψε το gps.Μετα απο ενα λεπτο χαθηκε,μολις ενεργοποιω την οθονη επανερχεται.Εαν παω σε παλιοτερη rom υπαρχει περιπτωση να φτιαξει και πως παω?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΉταν στην εξοικονόμηση μπαταρίας ,ευχαριστώ
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝα ρωτήσω και κάτι ακόμα. Εάν θέλω να πάω σε προγενεστερη rom πώς πάω;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠου είναι οι ρυθμίσεις του gps ;
-
xiaomi mi3
Μήνυμα- Οσον αφορά το GPS]σαν τί να κόλλησε ώστε να το ψάξω; Καμιά ιδέα; Με την επαναφορά των εργοστηριακων ρυθμίσεων θα διορθωθεί γιατί το χρησιμοποιώ πολύ;
-
xiaomi mi3
Μήνυμαευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαι κατι τελευταιο,εαν κανω factory reset ,τα ελληνικα και το root θα χαθουν?(ετσι το πηρα)Κι ενα αλλο που μου κανει ειναι οτι ενω το gps κλειδωνει σε 5 δευτερα μολις το βαλω στην τσεπη χανει μετα απο 1 λεπτο το σημα,κατι που δεν εκανε τον προηγουμενο διαστημα
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ. Από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση θα το κάνω, όταν βρω χρόνο
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΟκ θα το κάνω αύριο που θα έχω χρόνο. Όταν λες ότι θα χαθούν τα πάντα, εννοείς και φωτογραφίες ,μουσική κλπ ή μόνο οι ρυθμίσεις μου; Mi 3w η συσκευη
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΌχι απλώς έκανα την αναβάθμιση
-
xiaomi mi3
Μήνυμαμε την 6,1,7,αλλα και με την προηγουμενη 5.9.11 και γι αυτο την αλλαξα
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΓεια σας.Εχω ενα θεμα με την οθονη η οποια δεν σβηνει απο μονη της παρα μονο απο το πλαινο πληκτρο.Καμια φορα αναβει απο μονη της κι αν δεν το δω μενει ωρες αναμενη με αποτελεσμα να τελειωνει η μπαταρια και να υπερθερμαινεται.Ειναι ρυθμισμενο να σβηνει στα 15 δευτεραΚαμια ιδεα κανεις?
-
Και μ αυτή την rom και με την5.9.11 δεν σβήνει η οθόνη από μόνη της κι ενώ την κλείνω χειροκίνητα μερικές φορές ανάβει ξανά Μ αποτέλεσμα κατανάλωσης μπαταρίας και υπερθέρμανσης.Εχω δοκιμάσει νομίζω τα πάντα αλλά του. Καμιά ιδέα κανείς;
-
Καλημέρα σας. Έχω την 5.6.19 και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα. Τι κάνω λάθος;