Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 229.
-
Δυστυχώς βλέπω θέλει τύχη να πάρεις παραγγελία! Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος αναμονής για παραλαβή. Εγώ από geekbying πήρα σε 1 μήνα περίπου με πληρωμή από τελωνείο, από ebay έχω μια παραγγελία που 16/11 έφτασε αεροδρόμιο και υποψιάζομαι ότι δεν θα την λάβω και μια πριν 1.5 χρόνο που δεν έλαβα ποτέ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@mparaxir απ' ότι βλέπω ξεκίνησες με MM και πήγες σε nougat. Λογικό να μείνεις εκεί. Νομίζω ελάχιστες συσκευές παίρνουν δύο αναβαθμίσεις σε android version (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα κινητά δεν σηκώνουν περαιτέρω).
-
@mparaxir το κινητό σου τι επεξεργαστή έχει; Εμένα που είναι mediatek είναι πολιτική της Xiaomi να μην αναβαθμίζει και έμεινα στην 6! Είναι και συσκευή που προοριζόταν για Κίνα μόνο! Σε Snapdragon συνήθως δίνει μια έκδοση πάνω! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mparaxir: “Εγω δεν μπορω να καταλάβω καινουργιο κινητό mido 2χρονια σταματάει η υποστήριξη απο source china αλλα η επίσημη xiaomi μαμα εταιρεία το υποστηρίζει ακόμα. Εφοσον ειναι 2 χρονών γιατι δεν αναβαθμισανε να το πανε σε android 8; Επίσης τι ειναι το EOL; Μπορεί κάποιος έτσι αμα εχει όρεξη να δώσει κάποιες εξηγήσεις; απαντησεις; για να μαθαίνουμε κιόλας πληροφορίες” @mparaxir η ομάδα που φτιάχνει custom roms αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να μην συνεχίσει την υποστήριξη τω…
-
Νομίζω τα παιδιά δεν έχουν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για το τι θα γίνει! Λογικά θα κάνουν τις δοκιμές τους και θα πράξουν αναλόγως! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@bagb88 θέλω να το ορίσω ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης! Όταν το βάλω μόνο του, απευθείας πάνω στο mi box, στο μενού έχω τη δυνατότητα του ορισμού! Όταν το έχω πάνω σε ένα usb hub ναι μεν έχω πρόσβαση στα περιεχόμενα του αλλά η δυνατότητα του ορισμού του ως αποθηκευτικού χώρου έχει φύγει! Θα δοκιμάσω και με ένα άλλο hub! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν βάλω το φλασάκι απευθείας στο mi box μπορώ να το ορίσω ως εσωτερικό χώρο και το βλέπω με το όνομα που έχει! Αν βάλω usb hub το βλέπω ως usb005 π.χ. και δεν μπορώ να το ορίσω ως εσωτερικό χώρο! Είναι φυσιολογικό ή φταίει το usb hub; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η xiaomi.eu σταματάει να βγάζει custom roms για τις συσκευές αυτές! Η μαμά εταιρεία συνεχίζει κανονικά! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tassosmer: “Στο changelog αναφέρει το aod. Τι παίζει με αυτό; Η συσκευή που το υποστηρίζει θα το έχει στο μενού της; ” Πρεπει να είναι το Always On Display για συσκευές που έχουν Amoled οθόνες.” Ναι αυτό είναι! Εμένα είναι OLED οθόνη και έψαχνα μήπως εμφανιστεί κάτι στο μενού ή αφορά τα κινητά με super amoled! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο changelog αναφέρει το aod. Τι παίζει με αυτό; Η συσκευή που το υποστηρίζει θα το έχει στο μενού της;
-
Μπορείς να κατεβάσεις το apk που θέλεις π.χ. από το apkmirror... Με ενα φλασάκι το εγκαθιστας χρησιμοποιώντας έναν file manager π.χ. es file manager. Εγώ έχω τον xplore! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Σήμερα παρέλαβα και γω το mi box s! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnagelos: “Για ποια εφαρμογή μιλάς;” Όταν πατάς την εφαρμογή Αναβάθμιση δεν σου βγάζει αυτό το μήνυμα; Αν κατάλαβα καλά, για αυτή την εφαρμογή μιλάω! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό στα δεδομένα της εφαρμογής; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk