Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 133.

• Παράθεση από johng4: “Οποιος το εχει παρει απο vickmall με την πειραγμενη rom εχει καταφερει κανεις να περασει καποια απο την official με καποιον τροπο? Η μεχρι τωρα ολοι εχουν αποτυχημενες προσπαθειες? ” Και εγω έχω αυτή την απορία.

• Παιδιά θέλω να μάθω εάν το Xiaomi μας μπορεί να συνδεθεί σε τηλεόραση. Με hdmi dongle όπως αυτό γίνεται Miracast WiFi Display TV Dongle Receiver 1080p HDMI Wireless Ipush Airplay DLNA | eBay ; Βλέπω πως mhl δεν υποστηρίζει.

• Παράθεση από s.s: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από s.s: “Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά , κρατώντας πατημένο το VOL+ και το power button επανήλθε , χωρίς να φλασάρω κάτι . ” Μπορείς να δοκιμάσεις τον παραπάνω οδηγό και να μας πεις αν περάστηκε η Official 7.0.16; ” Φλάσαρα την sphinx 1c . Πάλι κόλλησε και πατώντας πάλι το VOL+ και το power button επανήλθε. Bootαρε κανονικά στην sphinx τώρα. Άρα το κινητό δεν μπρικάρει , απλά κολλάει σε download mode και δεν επανέρχεται αν δεν πα…

• Παράθεση από s.s: “Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά , κρατώντας πατημένο το VOL+ και το power button επανήλθε , χωρίς να φλασάρω κάτι . ” Μπορείς να δοκιμάσεις τον παραπάνω οδηγό και να μας πεις αν περάστηκε η Official 7.0.16;

• Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από s.s: “Μην φλασάρει κανείς rom με flashtool στο κινητό , θα το πάρει στα χέρια , τουλάχιστον το 32άρι . Απορώ πώς γίνεται να επιτρέπονται οδηγοί σε επίσημο forum , οι οποίοι μπρικάρουν τα κινητά . 10 λεπτά που έπαιξα μαζί του , καλό ήταν . Τα υπόλοιπα μην τα γράψω , είναι και γιορτές . ” Τι εννοείς; Λέω να βάλω την τελευταία έκδοση (V7.0.19.0.LHNCNCJ) επειδή έχω αυτή V7.0.11.0.LHNCNCJ, αλλά με αυτό τον τρόπο. ” Προσπάθησε να το επαναφέρεις με αυτόν τον οδηγό…

• Δεν υπάρχει για το redmi note τέτοιο site. Μόνο για ακουστικά και powerbank.

• Να την κρατήσω ή να περάσω την 7.00.16 stable; Απλά σε αυτή το έστησα έχει ελληνικά και store (επαφές κλπ) και λεώ να το κρατήσω έτσι..

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μόλις παρέλαβα και εγώ με xiaomi piston 3.. Επιτέλους! ” Kαλορίζικο και σ εσένα και καλοδούλευτο. Οι πρώτες εντυπώσεις; Θετικές; ” Εξαιρετικά θετικές. Ήρθε χωρίς bloat και με google play. Φοράει version 7.00.77.00 multinalg με σωστά ελληνικά.

• Μόλις παρέλαβα και εγώ με xiaomi piston 3.. Επιτέλους!

• ποια rom?

Kostas Giannakopoulos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ας απαντήσει και κάποιος πιο ειδικός αλλά νομίζω πως δεν είναι σωστή αυτή η διαδικασία για το Note 3.

• ποια rom?

Kostas Giannakopoulos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Από εδώ ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και περνάς την τελευταία stable [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Δεν έχει ρουτ, playstore βάζεις πανεύκολα μόνος μου. Ενημέρωσε μας όταν το κάνεις

• Όλοι όσοι παρέλαβαν αναφέρουν πως φοράει την 7.0.11 και έχει κάποια bugs. Κρίνεις ότι είναι ριψοκίνδυνο να περάσουμε την τελευταία stable 7.0.16 με αυτό τον οδηγό [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ;

• Τι θεωρείτε σωστό να κάνουμε όταν πάρουμε την συσκευή με την multilang ρομ από vickmall; Να την κρατήσουμε ή να βάλουμε κάποια επίσημη;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παιδιά κάποιο νεότερο υπάρχει; ” Μούγκα στην στρούγκα. Περιμένουμε mail... ” Πιστεύω για να το έστειλε ο admin να μην βγουν σκάρτοι και εν τέλει δε βγει unlock tool.. Ας ελπίσουμε μέχρι το τέλος βδομάδας.

• Παιδιά κάποιο νεότερο υπάρχει;

• Παράθεση από Sam: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Τίποτα ακόμη το δικό μου... Αντικείμενα σε συσκευασία ” Πφφφ μια απο τα ίδια!!!Απο πού την έριξες Κώστα? ” Εφτασέ!! Θεσσαλονίκη ελπίζω μέχρι αύριο.. Από vickmall φίλε. ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ * 11-12-2015 * 21:53 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 23-12-2015 * 04:50 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * 23-12-2015 * 07:50 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ…

• Τίποτα ακόμη το δικό μου... Αντικείμενα σε συσκευασία

• Να πάρουμε τηλ στα κεντρικά των ΕΛΤΑ; Πέρυσι με είχαν εξυπηρετήσει σε ένα δέμα.

• Το θέμα είναι ότι ακόμη τίποτα στα ΕΛΤΑ... Την τύχη μου! Πάντως ούτως η άλλως θα πάω να το πάρω εγώ από τη Λαγκαδά στο ΜΔ γιατί σε τόσα που έχουν έρθει μόνος μου τα πήρα.