Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 133.
-
Παράθεση από s.s: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από s.s: “Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά , κρατώντας πατημένο το VOL+ και το power button επανήλθε , χωρίς να φλασάρω κάτι . ” Μπορείς να δοκιμάσεις τον παραπάνω οδηγό και να μας πεις αν περάστηκε η Official 7.0.16; ” Φλάσαρα την sphinx 1c . Πάλι κόλλησε και πατώντας πάλι το VOL+ και το power button επανήλθε. Bootαρε κανονικά στην sphinx τώρα. Άρα το κινητό δεν μπρικάρει , απλά κολλάει σε download mode και δεν επανέρχεται αν δεν πα…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από s.s: “Μην φλασάρει κανείς rom με flashtool στο κινητό , θα το πάρει στα χέρια , τουλάχιστον το 32άρι . Απορώ πώς γίνεται να επιτρέπονται οδηγοί σε επίσημο forum , οι οποίοι μπρικάρουν τα κινητά . 10 λεπτά που έπαιξα μαζί του , καλό ήταν . Τα υπόλοιπα μην τα γράψω , είναι και γιορτές . ” Τι εννοείς; Λέω να βάλω την τελευταία έκδοση (V7.0.19.0.LHNCNCJ) επειδή έχω αυτή V7.0.11.0.LHNCNCJ, αλλά με αυτό τον τρόπο. ” Προσπάθησε να το επαναφέρεις με αυτόν τον οδηγό…
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μόλις παρέλαβα και εγώ με xiaomi piston 3.. Επιτέλους! ” Kαλορίζικο και σ εσένα και καλοδούλευτο. Οι πρώτες εντυπώσεις; Θετικές; ” Εξαιρετικά θετικές. Ήρθε χωρίς bloat και με google play. Φοράει version 7.00.77.00 multinalg με σωστά ελληνικά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παιδιά κάποιο νεότερο υπάρχει; ” Μούγκα στην στρούγκα. Περιμένουμε mail... ” Πιστεύω για να το έστειλε ο admin να μην βγουν σκάρτοι και εν τέλει δε βγει unlock tool.. Ας ελπίσουμε μέχρι το τέλος βδομάδας.
-
Παιδιά κάποιο νεότερο υπάρχει;
-
Παράθεση από Sam: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Τίποτα ακόμη το δικό μου... Αντικείμενα σε συσκευασία ” Πφφφ μια απο τα ίδια!!!Απο πού την έριξες Κώστα? ” Εφτασέ!! Θεσσαλονίκη ελπίζω μέχρι αύριο.. Από vickmall φίλε. ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ * 11-12-2015 * 21:53 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 23-12-2015 * 04:50 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * 23-12-2015 * 07:50 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ…
-
Μόλις ψηφίσαμε!! kotsos4u για miui Hellas