Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Βρήκα λυση στο πρόβλημα με το dialerpad που δεν έπερνε τους secret codes... Σε περίπτωση που αντιμετωπίσει και άλλος πρόβλημα φταινε apps που έχουν να κάνουν με άδειες των επαφών και του dialer pad στην περίπτωση μου έφταιγε το showcaller που αναγνωρίζει σε ποιον ανήκουν οι άγνωστοι αριθμοί που σε καλούν.... Το απεγκατεστησα και τώρα τρέχουν ολα τα secret codes κάνονικα Η αλλαγή της προεπιλεγμενης εφαρμογής για κλήσεις γίνεται από τις ρυθμισεις > διαχειριση εφαρμογων > προεπιλεγμενες εφαρμογες >…
-
Παράθεση από drivth: “Πώς εννοείς τίποτα? Εμείς είμαστε με την 9.3.14 και παίζει κανονικά χωρίς ροοτ και επέμβαση στο build.prop. ” Δεν ξερω τη να σου πω... το μονο που δεν εκανα ειναι να βαλω την σιμ σε samsung τηλεφωνο... και να στειλω το μυνημα ενεργωποιησης ισως παιζει σημανδικο ρολο παντος οταν μου το ενεργοποιησαν απο γερμανο ηρθε μηνυμα κανονικα και παλι παρεμενε απενεργοποιημενο το Volte στα settings...
-
Θα ηθελα να μοιραστω και εγω με την σειρα μου την εμπειρια μου... Καταρχας εχω Pocophone F1 με 9.3.14 Beta και root Μιας και δεν ειχα ευκαιρη συμβατη συσκευη για να ενεργοποιησω το VOLTE στην καρτα μου δοκιμασα να στειλω μυνημα στο 1333 φυσικα ελαβα απαντηση πωσ η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη... στελνω λοιπον μυνημα σε φιλαρακι που δουλευει στην cosmote... μου το ενεργοποιησε αυτος ηρθε μυνημα κανονικα πως ενεργοποιηθηκε το WIFI CALLING Αλλα και παλι τιποτα... εκανα ολες τις αλαγες στα APN sett…
-
Όλα καλά σε poco f1!
-
Παράθεση από lak100: “Δεν ανοίγει καμία εφαρμογή συστήματος όπως τηλέφωνο μουσική επαφές και μάλιστα έχουν αλλάξει όνομα π.χ οι επαφές έγιναν πρόσφατες επαφές Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος πως κατέβασες την ρομ με το τελευταίο φιχ? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές συστήματος....
-
Με αυτόματο ip address σταμάτησαν τα DC... Ε μετά από αυτό κατάλαβα πως εντελως τυχαια την μέρα της αναβάθμισης της ρομ κάποια άλλη συσκευή στο σπίτι αποφάσισε να πάρει την static ip που είχα ορίσει στο κινητό μου
-
Μετά από αρκετές ώρες με την ρομ σε poco f1 το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ειναι με το WiFi... σε όλα τα παιχνίδια τρώω αποσυνδέσεις παρόλου που παραμένω συνδεδεμενος στο WiFi
-
Όλα καλά σε poco!
-
Ζητω συγνωμη δικό μου λάθος και στην stable έκδοση ίδιες ταχύτητες πιάνει δεν είχα αλλάξει από mbps σε MB από ότι φαίνεται η cosmote πάει πλέον χάλια στην περιοχή μου
-
Δεν είναι θέμα σήματος γιατί στο pocophone με την stable και την ίδια κάρτα στην ίδια τοποθεσία στο ίδιο σημείο γενικά πάει σφαιρα ποσταρω και τις ρυθμισεις του stable
-
Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω αγανακτήσει να ψάχνω Προόκειται για το 4G, έχω στην κατοχή μου δυο pocophone f1 το ένα με την μαμισια stable έκδοση 10.0.2 και οι ταχύτητες είναι τέλειες για την περιοχή γυρω στα 20mb Download με cosmote ενω στο αλλο έχω την dev 9.1.24 και οι ταχύτητες είναι χάλια... Γύρο στα 2-5mb Εκανα αρκετές δοκιμες με τον προτιμωμενο τύπο δικτυου και στις πληροφορίες τηλεφώνου άλλαξα θέση sim αλλά γενικά δεν βρήκα άκρη.... Το 4g σέρνεται Γνωρίζει κανείς κάποια λ…
-
Εγκαταστάθηκε σε beryllium (pocof1) δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Έγινε Re-Upload της ROM για το RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Οι σύνδεσμοι για την λήψη της ROM όπως πάντα βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Μολις δοκιμαστηκε... επαλιθευω πως διορθωθηκε το πρόβλημα με το δακτυλικο αποτυπωμα και φαίνεται να πηγαίνει πιο στρωτα γενικά! Ευχαριστούμε!
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από ALANi: “το περασα σε δυο kenzo ολα λειτουργουν κανονικα, το μονο που δεν περαστηκε με aroma ειναι οτι παρολου που επελεξα Mi Note και Mi Gallery δεν περαστηκαν βρηκα τα apk τους τα περασα χειροκινητα αλλα το Mi Note δεν κανει sync ” στην arwma τα Mi Note, Mi Gallery κτλ τα επιλέγουμε για να διαγραφούν αν δεν τα θέλουμε,οπότε εσύ τα απεγκατέστησες ” Αααα μάλιστα.. μπορω να ξαναπερασω απο πανω το ρομ για να επιλεξω τα δικα της apk μι νοτε μι γαλερι η θα δημιουργη…
-
το περασα σε δυο kenzo ολα λειτουργουν κανονικα, το μονο που δεν περαστηκε με aroma ειναι οτι παρολου που επελεξα Mi Note και Mi Gallery δεν περαστηκαν βρηκα τα apk τους τα περασα χειροκινητα αλλα το Mi Note δεν κανει sync
-
Παιδια εχω σε κενζο την 8.3.1aroma μπορω να περασω χωρις factory reset την 8.3.15 τωρα που αλλαξε το source σε global?
-
Πέρασα το 7.5.25 σε kenzo το μονο θέμα που παρουσιάστηκε είναι στην φόρτιση... κάνει 4 ώρες περίπου να φορτίσει πλήρως δοκίμασα καλώδια και άλλους φορτιστές τίποτα... πριν έκανε 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου, παίζει να είναι λόγο κάποιας ρυθμίσεις?