Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Ειναι καθαρά απορία. Το κινητό μια χαρά δουλεύει πλέον. Πριν φτιάξει όμως, έψαχνα τους drivers. Άλλα έλεγε να ανοίξω αυτό τον διακόπτη και αναρωτήθηκα. Πώς θα τον άνοιγα αν δεν είχα λειτουργικό; "Εγκυκλοπαιδικά" ρωτησα. Ευτυχώς η συσκευή έγινε όπως την πρωτοπηρα. Άλλα σκεφτείτε.. Δεν είναι λογικό να μη σας έχω πει κάτι. Ας υποθέσουμε ότι όντως κάτι δεν είπα. Δεν θα σκεφτώ ότι δεν θα πάρω σωστή λύση; Αντε, να μην σας κουράζω αδικα, ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Τώρα έγινε ενημέρωση στην miu…
-
Παρατήρησα κάτι στο forum: Οι οδηγίες για τους drivers, λένε να μπω στις ρυθμίσεις προγραμματιστών και να ανοίξω καποιους "διακόπτες". Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα και δεν έχω ούτε το twrp να μου το εγκαταστήσει, πως θα ανοίξω τους διακόπτες για να συνδέσω τον υπολογιστή με το κινητό για να κάνω την εγκατάσταση fastboot;. ΟΙ drivers αρκουν;
-
Ξέρω πως να το κάνω. Εχω και τις οδηγίες σε screenshot και τα εργαλεία. Απλά βαριέμαι χαχαχαχα. Απο την πρώτη στιγμη που το πήρα, αντιμετωπίζω προβλήματα. Θυμώνω με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι φταίω ΕΓΩ! (για τα προβλήματα). Για αυτό θα απομακρυνθώ και θα αρκετστώ με ένα απλό τηλέφωνο, να τελείωνει η ιστορία. Το root το θέλω για το titanium backup. Δεν έχω αλλο λόγο. Σε ευχαριστώ και πάλι που ξαναασχολήθηκες
-
Πριν σε οδηγήσω στην επαναφορά εργασταξιακών, περίμενε να πάρεις καμια καλύτερη συμβουλή απο καποιον που ξερει
-
Έλεγξε το about των εφαρμογών που βλέπεις το πρόβλημα. Να σιγουρευτείς ότι επιτρέπονται οι ειδοποίησεις
-
Όταν "πρωτοrootαρα" το κινητό, πήρα ένα image backup με το TWRP με εγκατεστημένη miui V10.2.1.0, με την οποία παρέλαβα την συσκευή. Το χρησοιμοποίησα και ξαναέκανε το partition data encrypt. Δεν πέρασε το λειτουργικό του image. Πέρασα την miui 11, άνοιξε και μου ζήταγε data reset.. To TWRP (Oragnefox r10) μου ζήτησε να κάνω format data (το έκανα) και έφτιαξε το encrtypt. Η συσκευή άνοιξε και εμφανιστηκε η ρύθμιση του δαχτυλικού αποτυπώματος και το κλείδωμα δουλεύει κανονικά. Άρα δεν χάλασε ο αισ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Πηγαίνεις στο σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς επαναλαμβανόμενα πάνω στο Kernel. Θα σε βάλει στο cit engineering mode. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργούν οι σενσορες. Αναλόγως την απάντηση θα συνεχίσουμε. Και για τη διαδικασία με το miflash δες εδώ Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” Δεν ανταποκρίνεται. Να σας πω πως ακριβώς έγινε: Πήρα το κινητό, εγκατέστησα TWRP, εκανα root. Στο μεταξύ, έκανα ενημέρωση συστήματος απο globa…
-
Χαιρετώ όλα τα παιδιά. Μπήκα να αναφέρω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα που εμφανίστηκε ξαφνικά. Είχα κλειδώσει την συσκευή μου και όταν πήγα να μπω, δεν αναγνώριζε το πιν μου. Προσπάθησα να μπω με το δαχτυλικό αποτύπωμα, αλλά ούτε αυτό λειτουργούσε. Έτσι αναγκάστηκα να κάνω μια άσκοπη επαναφορά και κατέληξα να αλλάζω τις ρομ σαν πουκάμισα, πηγαίνοντας από την μια στην άλλη και σε καμμία δεν βρήκα λύση. Κανένας κωδικός δεν λειτουργεί (εκτός από το app lock), ούτε υπάρχει καν η επιλογή του δαχτυλικού …
-
Δοκιμάσε να ανοίξεις την αυτόματη έναρξη.