Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Στην ερωτηση μου στο eglobalcentral αν μπορω να παραλαβω το κινητο που θα παραγγειλω σφραγισμενο οπως ακριβως ερχεται απο το εργοστασιο αρχισαν μονοι τους να μου λενε οτι ολα τα προιοντα τους ειναι καινουρια και οχι refirbished και να μην ανησυχω και οτι ολα τα προιοντα τους τα ανοιγουν για να κανουν ελεγχο αν ειναι ολα μεσα..τωρα τι κανεις με αυτους; Νομιζω εδω ισχυει το "Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" ” Εχει μια βαση αυτο. Σου ειπαν οτι δεν γινεται να μην το ανοιξου…
-
Βασικα το προβλημα προερχεται απο το οτι οι συσκευες προοριζονται κυριως για την κινεζικη αγορα πιστευω
-
Προφανως... Ελεγα μηπως συμβαινει κ σε συσκευες xiaomi
-
Η αληθεια ειναι οτι με ολες αυτες τις διαφορετικες rom ο μεσος χρηστης μπερδευεται
-
Πωπω θυμηθηκα τον amstrad μου..
-
Παράθεση από hondx: “χαίρετε παιδία εχω πάρει ένα κινητό απο geekbuying και απο της 2017-01-17 16:55 Arrival at Destination Post (Country: GR) εχει φτάσει ελλαδα παταω στα ελτα το tracking number και μου γράφει αυτό * SEND ITEM ABROAD * 15-01-2017 * 14:19 * SINGAPORE ενώ στο 17tracking λεει οτι εχει ερθει ελλαδα απο της 17-01-17 ” Μουφα ειναι, δεν ξερω γιατι το γραφουν Σε καμια περιπτωση δεν ισχυει
-
- Μηπως γνωριζει κανεις γιατι οταν εχω συνδεδεμενο το miband 1 μου σε ενα κινητο Doogee F3 pro, το κινητο κανει επανεκκινησεις μονο του καθε τοσο; =============== Ιαν 23rd 2017, 11:35pm =============== Δεν εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα ε...
-
Την ιδια απορια ειχα κ γω Thanks @johnjor