Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Πρόβλημα με IMAP

billap - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Σου περιγράφω τι προβλημα είχα και πως το έλυσα. Πατούσα την εφαρμογή του mail και δεν άνοιγε καθόλου *(προσπαθούσε να ανοίξει και έκλεινε). Πήγα ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Bρήκα το mail-> έκανα Clear cache και Delete cache (Καθαρισμός δεδομένων-διαγραφή μνήμης,της εφαρμογής του Mail). Έχασε όλες τις ρυθμίσεις που είχα βάλει ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και απο εκεινη την μέρα δουλεύει κανονικά.

• Πρόβλημα με IMAP

Μήνυμα

Τό έλυσα για την ενημέρωση σας έκανα Clear cache και Delete cache ξαναπέρασα τους λογαριασμούς και δούλεψε αμέσως. Προφανώς κάτι είχε μπλοκάρει το app του mail .

• Πρόβλημα με IMAP

Μήνυμα

Συνεχίζω να έχω το ίδιο θέμα με την εφαρμογη των mail. Εκδοση 4.10.31

• Πρόβλημα με IMAP

Μήνυμα

Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Και με τον exchange.δεν μου ανοίγουν καθόλου τα mail ... στις 2 τελευταίες εκδόσεις .. βάζω Cloud magic και παίζει κανονικά... Ενώ στις προηγούμενες δούλευαν..

• Παράθεση από cy67: “Παράθεση από billap: “Έβαλα την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0 , και απλά δεν μπορώ να βάλω άλλο λογαριασμό mail με exchange Με το που βάζω τα στοιχεια με πέταει... Προσπαθησες να βάλεις καινούργιο λογαριασμό Mail ? ” ´ ναι φιλε δημοιούργησα από τη αρχή ένα νέο email yahoo μέσα από το τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο του το πρόσθεσε κάτω από υφιστάμενο yahoo που είχα και έστειλε και μήνυμα. Έστειλα και εγώ με το τηλέφωνο από gmail στο νέο yahoo και…

• Έβαλα την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0 , και απλά δεν μπορώ να βάλω άλλο λογαριασμό mail με exchange Με το που βάζω τα στοιχεια με πέταει... Προσπαθησες να βάλεις καινούργιο λογαριασμό Mail ?

• Γειά σας μόλις σήμερα πήρα το ριζάκι μου και έβαλα κατευθείαν την rom σας.. Και εγω εχω πρόβλημα με το mail. Πόλυ καλή δουλειά...