Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Μπράβο μας. Άντε και του χρόνου πάλι πρώτοι.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
vp_68 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑπλός και κατανοητός οδηγός. Εγώ ακολούθησα τον 2ο τρόπο και πέρασα στο Mi5 την xiaomi-miui-hellas-6.0_gemini_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip.
-
Συγχαρητήρια!!!!!
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠάρα πολύ καλή δουλειά. Εμένα με βοήθησε πολύ. Συγχαρητήρια!!!!!!
-
Κι απο μένα Like
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤελικά μετά απο πολλές ημέρες και πολλές προσπάθειες λίγο πρίν μου δούλεψε, οπότε περιμένω τον κωδικό τους. Σας ευχαριστώ για το πολύτιμο χρόνο σας και την βοήθειά σας.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔοκίμασα και απο άλλο Browser και απο άλλον Η/Υ αλλά τίποτα. Βγαίνει πάντα το ίδιο μήνυμα. Έκανα το ίδιο για άλλο τηλέφωνο με άλλο mi account και δούλεψε κανονικά. Οπότε δέν ξέρω άν τρέχει κάτι με το δικό μου mi account.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα. Θα ήθελα την βοήθειά σας για το θέμα μου. Είμαι κάτοχος ενός Μι5 3/64 προσφάτως αγορασμένο. Θέλω να του περάσω την Ελληνική ROM αλλά όταν πηγαίνω για να κάνω αίτηση για το ξεκλείδωμα του , δίνω τα στοιχεία μου για να κάνω σύνδεση και μετά μου πετάει το εξής μήνυμα λάθους : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23611/ Μήπως ξέρετε για ποιό λόγο γίνεται αυτό ? Για άλλο κινητό ( Redmi 3s ) η αίτηση έγινε κανονικά.
-
Καλή τύχη σε όλους. Εμένα θα μου άρεσε το Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black και ελπίζω να το αποκτήσω.
-
Άντε με το καλό.... XIAOMI MI4 2GB RAM Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen MIUI 6 System 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη και καλή Χρονιά να έχουμε. Ψήφισα κι εγώ με username : vp_68 Καλή μας επιστυχία