Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Amazfit gtr

Anna Lida Petavratzi - - Amazfit

Μήνυμα

Ναι σήμερα μου ήρθε το update με το v1.3.5.08 και η μπαταρία δείχνει ήδη σημάδια βελτίωσης. Αυτό το PAI τι είναι;

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Παράθεση από maximosm: “Παράθεση από Anna Lida Petavratzi: “Εννοείται ότι δεν έχω το AOD Καποιος άλλος; ” Όπως ξανά ανέφερα. Εάν δεν έχεις aod και custom face τότε 90% είναι θέμα μπαταρίας. Εκτός εάν έχεις ανοιχτά GPS και καρδιακό παλμό. Ελενξε αυτά να είναι κλειστά και εάν είναι κατευθείαν αντικατάσταση. Gesendet von meinem MI 9 mit Tapatalk ” Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το μελετήσω γιατί στεναχωρέθηκα με την όλη φασαρία... Αυτά να μην είχαμε να μας ξενερώνουν με τα gadgetάκια μας...

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Εννοείται ότι δεν έχω το AOD Καποιος άλλος;

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Παιδιά διαφωτίστε με για την μπαταρία. Έχω πρόβλημα κι εγώ και ξεφορτίζει μέσα σε μια μέρα. Να πω ότι πέρασα πρόσφατα τα greek fonts. Πρέπει να το στείλω service; Ή θα στρώσει με λίγες φορτίσεις; Παράθεση από maximosm: “Εγώ είχα πρόβλημα με το πρώτο που πήρα κάτι παρόμοιο. Στο τέλος μόλις το έβγαζα από τον φορτιστή έχανε όλη την μπαταρία σε 2 ώρες. Με την ίδια χρήση και τρελές ειδοποίησης. Είμαι στην δεύτερη φόρτιση. 22 μέρες και έχω 27%. Κάτι δεν πάει καλά. 378122bca93e2b392455bf1f6b6b1c00.jpg …