Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jiohnis: “Πολυ περιεργο, εμενα μου εφτιαξε το Kate παρα πολυ με αυτη την αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μια από τα ίδια και εγω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jiohnis: “Εχω παρατηρησει τεράστια βελτίωση στην αποδοση του τηλεφωνου με την 8.2. Πολυ πιο responsive απο πριν, καλυτερη διαχειρηση μνημης και τα παντα λειτουργουν στην εντελεια!” Μια από τα ιδια,πολύ καλή βελτίωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα μου ήρθε και έβαλα την 8.2.3 σταθερή.μια χαρά ως τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Νέα MIUI 8.2 Beta Global Stable Version V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 SE Feedback:Beta Stable V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Διανομή μέσω ΟΤΑ σε τυχαίους χρήστες Αν κάποιος την έβαλε ας μας πει εντυπώσεις” Σε εμένα πάντως δεν ήρθε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: KATE η KENZO ?
ΜήνυμαΠαράθεση από iliasr21: “Καλησπερα στην παρεα πως θα καταλαβω αν εχω KATE η ΚΕΝΖΟ ? Το κινητο ειναι ελληνικο απο Κοτσοβολο (Info Quest) 32GB” Kate Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από raniiti: “Εμένα έχει την 8.1.3 άλλα δεν βγάζει για update Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν γυρίσεις τη χώρα σε Ινδία;” Tο έκανα αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα έχει την 8.1.3 άλλα δεν βγάζει για update Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teobot: “Μόλις μου εμφάνισε την ενημέρωση για 8.2.1 :)” Ποιά είχες πριν? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την 8.2 τη γίνεται με εμάς,ακόμη στην 8.1.3 Είμαστε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “Παράθεση από raniiti: “Παράθεση από Krasdimi: “ ” Εμένα ακόμη δεν μου βγάζει να βάλω την 8.1.6, έχει ακόμη την 8.1.3??? ” εισαι σίγουρος ότι έχεις το kenzo?” Συγνώμη έχετε δίκιο έχω το kate
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “λοιπόν εχω να δηλώσω ότι με την καινουργια 8.1.6.0 αφου ''εστρωσε'' για πρωτη φορα κατα την διαρκεια της νυκτός το υπερόπλο δεν έχασε ουτέ πόντο μπαταριακής ενέργειας...η γραμμή της γραφικής παραστασεως ήτο πλήρως ευθεία ωσάν Μακεδονική σάρισα...” Εμένα ακόμη δεν μου βγάζει να βάλω την 8.1.6, έχει ακόμη την 8.1.3???
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mario27: “Το duo που μπήκε με την τελευταία έκδοση 8.1.3.0 τι στο καλό είναι? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Καίτη” Για βιντεοκλήσεις είναι
-
Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση για την 8.1.3
-
Antutu score από τα xiaomi
raniiti - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι από μένα μία 28fc966b0d91c13c30bc15458513d666.jpg fde4c203937337f036748b7b5752dbe9.jpg
-
Έτσι πολύ σωστά, καλύτερα στα σίγουρα πάρα στα beta
-
Εγώ όσες προσπάθειες και να έκανα μενει στην 8.1.1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TDMI: “Καλημερα την βοηθεια σας.Μεχχρι χτες κατοχοσ p8 lite.Θέλω να αγοράσω το REDMI NOTE 3 ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR που το εχει βγαλει σε προσφορα.απλα διαβασα ολοι γραφανε αρνητικα γιατην καμερα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι χειροτερη απο το p8 lite?Τόσο προβλημα στο σκοτάδι?Ευχαριστω!” Καλύτερη είναι,και εγώ προχτές πήγα από το p8lite στο rn3 pro
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από raniiti: “Παράθεση από derveni: “@raniiti Επέλεξε σαν χώρα την Ινδία και θα σου βγάλει αναβάθμιση και μετά ξανά βάζεις την Ελλάδα.” Το έκανα και όλα οκ,σας ευχαριστώ” Τελικά ενώ το κατέβασε και έκανε τοποθέτηση πάλι 8.1.1 γράφει?