Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 53.

• Παράθεση από koukis: “@takis19821982 αγορασα το leeco le 2 x520 πριν 2 μήνες 112 ευρώ.εκατσς τελωνείο 1 ημέρα και πλήρωσα 24.60 ευρώ. Νομίζω σε καλυψα! ” @koukis ty για την απαντηση. οτι παρελαβα χωρις να πληρωσω δασμους!!!!!!τωρα τι εγινε πραγματικα δεν ξερω!!!!ουτε καν μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω...το "βουτηξα' και εφυγα..επανω παντως ειχε σφραγιδα αλλα δεν εγραφε τπτ για φορους...εντωμεταξυ ειχα στο ταχυδρομειο 2 unregistered δεματακια σπο aliexpress...το ενα ειχε ενα tempered glass για x8…

• Ελεγα μην την γλυτωσω γτ εμεινε μονο μια μερα τελωνειο και αν καποιος απο εσας εχει παρομοια μονοημερη τελωνειακη εμπειρια!!!!!!!!!!!!

• Δυστυχως εγω προτιμω να το ρισκαρω και να αγοραζω απο aliexpress και οχι apo gearbest η banggoood...20-25 ευρω extra shipping για triangle or square shipping (πλακα κανω)ειναι πολλα για μενα οπως και οι τιμες των δυο καταστηματων που εχουν τουλαχιστον 15 ευρω διαφορα απο το alie...λοιπον εμπειρια...κανω αρκετα συχνες αγορες απο alie κατα βαση..δεν ειχα παρει χαμπαρι τπτ!!!!πραγματικα τπτ!!!το τελευταιο διμηνο εχω παραλαβει 25-30 κινεζοκινητα ...λοιπον κανω παραγγελια 2 cool1 leeco απο τον ιδιο π…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Antretng: “800αρα μπαντα και αυτονομια το redmi note 4x ” Προσοχή σε αυτό... δεν έχουν όλα τα 4χ 800αρα...Στο cool έχω Ελληνικα και δουλεύει απροβλημάτιστα.. ” @geoanto555 στο cool1 Την 17s multilanguage εχεις?Τα ελληνικα απο μεταφραση πως ειναι?Eχει bugs?Ειδοποιησεις σε Messenger viber ερχονται?Eiναι καλη γενικα η ρομ?Οι κινεζικες εφαρμογες σβηονται?Απο καμερα είναι οντως καλυτερο από redmi note 4x?4g εχεις?Εχει καιρο να βγει ρομ για το cool1.... Εσυ ποιο …

• Γεια και απο εμενα...ειμαι μεταξυ redmi note 4x και letv cool1 για αγορα...Ποιο προτεινετε?υπαρχει καποιος κατοχος και των δυο>?Συγκριση σε καμερα?Ευχαριστω

• Γενικά για LeEco

takis19821982 - - Letv

Μήνυμα

@sakis112 με μια προχειρη ματια ρωτησα και στο site του cuoco που γβαζει την ευρωπαικη(ελληνικη) ρομ για το χ820,Μου ειπαν οταν το αγορασω να στειλω μνμ να μου πει πουν πιο recovery θελει.την ιδια ρομ με το δικο σου το x820 ομως θα περασεις μονο το recovery διαφερει..δεν το εψαξα αλλο γτ απογοητευτηκα οταν ειδα την τιμη του στα 300 ευρω.στα 214 που ηταν να παει η προσφορα θα το αγοραζα κι ας δεν ηξερα 100% πως φλασαρεται.θα επαιρνα ρισκο σε αυτην την τιμη.αλλα στα 350 ευρω ουτε εγω θα το αγοραζα…

• Γενικά για LeEco

takis19821982 - - Letv

Μήνυμα

@sakis112 το mi mix ειναι πολυ ακριβο για εμενα...το x900 το ειχα παραγγειλει για εναν φιλο μου...μια χαρα δεν του ειχε βγαλει προβληματα ουτε οταν το φλασαρα ενιωσα να υπερθερμενεται και εχει και πολυ καλη καμερα η τιμη του γυρω στα 200 ευρω...τωρα οσο για τη ρομ του x910(to x910 βγηκε στην αγορα το μαιο του 2016) που εχει πανω του Snapdragon 820 και δεν μπορει να συγκριθει νομιζω με το huawei note 8 ουτε σε καμερα ουτε σε επιδοσεις(141000 antutu score to x910 98000 to honor Το χ910 παίρνει τις…

• @takisfrag Δοκιμασε μια στο aliexPress 173 ευρω το εχει. εχτες το ειχε πιο χαμηλα στα 155-160 ευρω...παντως παιρνει sd καρτα και 2 σιμ.

• @takisfrag δε νομιζω να το μετανιωσεις....πιστευω για την τιμη 150-170 ευρω ειναι εξαιρετικο..η καμερα ειναι πολυ καλυτερη του meizu m1

• @takisfrag με βαση το μεγεθος τα χαρακτηριστα και την τιμη δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο.Βεβαια ειναι αρκετα μεγαλο αλλα εγω δεν εχω προβλημα..Ομορφη οθονη θα χαιρεται να παιζει παιχνιδια (αν ειναι μικρη) μεγαλη αυτονομια μπαταριας 4850 mah μια χαρα επιδοσεις 77000 antutu score..ουτε κολληματα ουτε υπερθερμανση,,,τωρα δεν ξερω ποιο κινητο εχεις για να σου πω για την καμερα....ειναι χειροτερη απο (παμε σε κινεζικα κινητα) meizu mx4 meizu mx5 xiaomi mi4c αλλα καλυτερο απο ολα τα xiaomi redmi n…

• Γενικά για LeEco

takis19821982 - - Letv

Μήνυμα

να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο.Λόγω και του mi max μήπως κάποιος είναι κάτοχος του letv x910?Βλέπω οτι δεν υπάρχει rom international.το έχει κάποιος το letv x910?ευχαριστω

• @pillopoulos και εγω 16 gb rom και 2 ram ειχα και περασα στο Mi max χωρις προβλημα την Ελληνικη rom.

• @marlborough καλησπερα!!!Την global rom την εβαλες χωρις unlock bootloader?Ειχες την china rom Και εβαλες τη global rom στο κινητο και απλα εκανες ενα install?Εχω διαβασει οτι μπορει να γινει και αυτο.να περασεις δλδ απο πανω την global.Πως ειναι?ειναι καλα μεταφρασμενη?καθαρη απο κινεζικα?ty

• @Demone πως την περασες?απο china stable εβαλες στο κινητο την official global και εκανε update χωρις να κολλησει?Εχει Ελληνικα αποτι εχω δει....ειναι καλα μεταφρασμενη η ελληνικη γλωσσα?

• Μπαινω recovery αλλα δεν βρισκω πουθενα τη rom.την εβαλα και σε micro sd card Και παλι δεν μου διαβαζει τη micro sd..ηθελε officiall twrp 3.0.2.εβαλα στο c adb την twrp 3.0.2..μετα εβαλα στον εσωτερικο του mi max τη ελληνικη rom και ολα οκκκ..ολα ελληνικα!!!!!!!!!!!!!!!!..ευχαριστω και παλι παιδια @Bodai @sakis112 @takisfrag @panospc !!!!!!καληνυχτα

• @sakis112 @Bodai Δοκιμάζω να flashάρω την ελληνική ρομ στο hydrogen. Ακολουθώ σωστά τα βήματα, αλλά όταν ανοίγει η twrp για πρώτη φορά μου ζητάει κάποιο password (κάτι για mount αναφέρει) και ενώ δεν δίνω password, δεν με αφήνει να κάνω τα απαραίτητα wipes. Σε περίπτωση που επιλέξω επανεκκίνηση του system, κολλάει στο logo του mi,,,το κινητο ειναι κολλημενο στο logo του ΜΙ...προβλημα παλι

• @sakis112 @Bodai ...βασικα δεν πρεπει να εκανε επαφη το καλωδιο του mi max....τρελο ε?Με ενα αλλο καλωδιο ετρεξα κανονικα το Mi umlock και το mass storage και η device is unlocked μου γραφει...συγγνωμη παιδια σας εχω πριξει

• @Bodai οταν τραβαω το κουρτινακι με βγαζει στο Power της μπαταριας.το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να κανω unlock Mi unlock και παιρνω την ενδειξη not connected to the phone σε fastboot και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω.

• @Bodai και κατι καινουριο ετσι για να με τρελανει παλι.δεν αναγνωριζει στη συνδεση με το pc mass storage η τπτ αλλο.μονο charging εχει.και παω να κανω unlock Mi unlock και παιρνω την ενδειξη not connected to the phone σε fastboot.ουτε το pc suite το αναγνωριζει το κινητο.Τι εγινε παλι?usb debugging enable και einai developer.

• @sakis112 εχω το 2 Gb ram 16 gb rom αλλα θα ακουλουθησω τον ιδιο οδηγο με το 3 gb ram 32 g rom( Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) ,,) νομιζω θα δουλεψει