Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • καλησπερα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή κατάλληλου tempered glass (αν υπάρχει) για mi max το οποίο να καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού. Ευχαριστώ.
    • Ελαβα email για καινουργια ρομ xtrv. δεν πιστευω, να μου κολλησει το κινητο!!
    • Καλησπέρα σε όλους παίδες , ερώτηση σε εσάς με τα mi max ,θα ήθελα να μάθω τι λέει γενικά σαν συσκευή ; Και περισσότερο τι λέει ή κάμερα του ,θέλω να το πάρω στην κόρη μου που θέλει μεγάλη οθόνη και καλές φωτογραφίες , ευχαριστώ .

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @takisfrag με βαση το μεγεθος τα χαρακτηριστα και την τιμη δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο.Βεβαια ειναι αρκετα μεγαλο αλλα εγω δεν εχω προβλημα..Ομορφη οθονη θα χαιρεται να παιζει παιχνιδια (αν ειναι μικρη) μεγαλη αυτονομια μπαταριας 4850 mah μια χαρα επιδοσεις 77000 antutu score..ουτε κολληματα ουτε υπερθερμανση,,,τωρα δεν ξερω ποιο κινητο εχεις για να σου πω για την καμερα....ειναι χειροτερη απο (παμε σε κινεζικα κινητα) meizu mx4 meizu mx5 xiaomi mi4c αλλα καλυτερο απο ολα τα xiaomi redmi note..σε φως βγαζει μια χαρα φωτο αν πειραζεις λιγο τις ρυθμισεις.εχει πολυ καλη αυτοματη εστιαση (πολυ καλη αυτο...σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι τοσο καλες.φωτο δεν μπορω να σου στειλω για ειναι πανω απο 1,5 Mb.Εξαρταται πιο ειναι το προηγουμενο κινητο της για να σου πω για την καμερα.αν ειναι το s6 edge φυσικα θα απογοητευτεις .Αν ειχε κανα galaxy j5 φυσικα καλυτερες φωτο.Νομιζω πως αμα της το αγορασεις θα τσακωνεστε ποιος θα το χρησιμοπoιησει πρωτος.εγω δεν ηθελα ποτε τοσο μεγαλο κινητο και τωρα δεν μπορω να παρω αλλο κατω απο 6 inches.Αν θες καλυτερη καμερα σε τετοιο μεγεθος μπορεις να πας σε letv x900 η Letv x910.
    • Ο/H takis19821982 έγραψε:

@takisfrag με βαση το μεγεθος τα χαρακτηριστα και την τιμη δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο.Βεβαια ειναι αρκετα μεγαλο αλλα εγω δεν εχω προβλημα..Ομορφη οθονη θα χαιρεται να παιζει παιχνιδια (αν ειναι μικρη) μεγαλη αυτονομια μπαταριας 4850 mah μια χαρα επιδοσεις 77000 antutu score..ουτε κολληματα ουτε υπερθερμανση,,,τωρα δεν ξερω ποιο κινητο εχεις για να σου πω για την καμερα....ειναι χειροτερη απο (παμε σε κινεζικα κινητα) meizu mx4 meizu mx5 xiaomi mi4c αλλα καλυτερο απο ολα τα xiaomi redmi note..σε φως βγαζει μια χαρα φωτο αν πειραζεις λιγο τις ρυθμισεις.εχει πολυ καλη αυτοματη εστιαση (πολυ καλη αυτο...σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι τοσο καλες.φωτο δεν μπορω να σου στειλω για ειναι πανω απο 1,5 Mb.Εξαρταται πιο ειναι το προηγουμενο κινητο της για να σου πω για την καμερα.αν ειναι το s6 edge φυσικα θα απογοητευτεις .Αν ειχε κανα galaxy j5 φυσικα καλυτερες φωτο.Νομιζω πως αμα της το αγορασεις θα τσακωνεστε ποιος θα το χρησιμοπoιησει πρωτος.εγω δεν ηθελα ποτε τοσο μεγαλο κινητο και τωρα δεν μπορω να παρω αλλο κατω απο 6 inches.Αν θες καλυτερη καμερα σε τετοιο μεγεθος μπορεις να πας σε letv x900 η Letv x910.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ή μικρή (δευτέρα γυμνασίου)τώρα έχει ένα meizu m1 αλλά μέσα στο σπίτι υπάρχουν σε χρήση 6 διαφορετικά Xiaomi + ένα iphone 6s οπότε πάνω κάτω ξέρουμε που "κινούνται οι κάμερες" αλλά τώρα ξέρεις θέλει μεγάλη οθόνη και καλή κάμερα βέβαια στις νυχτερινές λήψεις το ξέρω ότι πάσχουν αν και το mi5 S plus που έχω εγώ δεν το έχω τσεκάρει ακόμα ,μάλλον θα την κάνω την αγορά αφού όπως λες είναι μία χαρά γενικά σαν συσκευή και σαν κάμερα ! :)

• @takisfrag δε νομιζω να το μετανιωσεις....πιστευω για την τιμη 150-170 ευρω ειναι εξαιρετικο..η καμερα ειναι πολυ καλυτερη του meizu m1

@takisfrag δε νομιζω να το μετανιωσεις....πιστευω για την τιμη 150-170 ευρω ειναι εξαιρετικο..η καμερα ειναι πολυ καλυτερη του meizu m1

200 ευρώ το βρίσκω αλλά μιλάω βέβαια για την έκδοση σε 3-32 :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @takisfrag Δοκιμασε μια στο aliexPress 173 ευρω το εχει.
      εχτες το ειχε πιο χαμηλα στα 155-160 ευρω...παντως παιρνει sd καρτα και 2 σιμ.

@takisfrag Δοκιμασε μια στο aliexPress 173 ευρω το εχει
      εχτες το ειχε πιο χαμηλα.στα 155-160 ευρω

@takis19821982 τώρα αυτό κάνω τους ψάχνω όλους :) ευχαριστώ !!!

• Παιδια sorry αλλα εχετε ξεφυγει τελειως απο το θεμα. Μπαινει καοοιος να δει καινουρια μηνυματα για Mi Max και διαβαζει για τα Letv.......
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία:

- φοράω αυτή τη rom: miui by xiaomi-miui.gr gtv 8.0 | stable 8.0.3.0(mbccndg). Υπάρχει αυτή:
      xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.2.0.zip
      που θεωρώ οτι είναι η προηγούμενη και αυτή:
      xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.1.1.0.zip
      που θεωρώ οτι είναι αναβάθμιση, σωστά?

Ευχαριστώ για την βοήθεια..
    • Διαφήμιση
    • Ναι έχουν διαφορά σχεδόν 2 μήνες...