Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 116.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PaixXiaomi: “Μετά το τελευταίο update στο Mi Home, μέσα στο menu του Gateway μου βγάζει "Poor network connection". Όλα δουλεύουν οκ όμως και όταν πατήσω details, όλα φαίνονται ok όπως πριν με 100% signal strength. Είναι bug της τελευταίας έκδοσης;” Και μένα το ίδιο Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όσους άτυχους δεν βρίσκονται σε κάποια παραλία... Επειδή χρειάζεται να βάλω κάμερα σε εξωτερικό χώρο, είμαι ανάμεσα στις Xiaovv Panoramic Outdoor Camera (που υποστηρίζεται απο το Mi Home) Xiaomi IMILAB Smart IP Camera Outdoor Waterproof Wireless Battery Edition (που δεν είναι σίγουρο οτι υποστηρίζεται από το Mi Home). Το πρόβλημα είναι ότι το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν έχει κοντά ούτε παροχή ρεύματος (στην ανάγκη όμως από κάπου θα τραβήξω καλώδιο), ούτε μπρ…
-
Παράθεση από mslave: “Κατέβασε το app cloner ψάξε το στο google, Και είναι πολύ εύκολο επιλέγεις το mi home Και του φτιάχνεις κλώνο βάζεις αν θες για όνομα MiHomeGR για να το ξεχωρίζεις η του αλλάζεις και το logo Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Κάνεις δηλαδή νέο λογαριασμό στο cloner με τον ευρωπαϊκό server??? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonisgg: “Παιδιά να επανέλθω λίγο με τις κάμερες και το πρόβλημα συνδεσιμότητας. Με την Xiaomi 360 δν μπορώ να παρακολουθήσω live εκτός σπιτιού... είναι έτσι όλες οι κάμερες λόγω σέρβερ ή είναι η συγκεκριμένη; Με την G2 που λειτουργεί και ως getaway υπάρχει αυτό το πρόβλημα ή όχι;” Εγώ έχω και τις δύο κάμερες η G2 δουλεύει κανονικά, η άλλη μόνο με το wi-fi του σπιτιού... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skokman: “Καλησπέρα Εδω και καιρο εχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο κινητό μου Όταν χτυπάει ο συναγερμός δεν μου ερχεται πια κανενα μήνυμα Εχω σβήση την εφαρμογή την έχω ξαναπεράσει, εχω κανει φορματ το τηλέφωνο κτλ αλλα τίποτα Ξερει κανενας τιποτα? Εχω δωσει ολα τα δικαιώματα στην εφαρμογή στο τηλεφωνο αλλα.....” Κοίτα τι γίνεται με την βελτιστοποίηση της μπαταρίας στις ρυθμίσεις των εφαρμογών... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gokoulis: “Παράθεση από kostasmm: “Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις παρέλαβα κάποια αξεσουάρ και ανταλλακτικά και είπα να το μοιραστώ! Λοιπόν έχουμε και λέμε! Κράνος Smart4u (απλά απίστευτο) με θύρα φόρτισης σε περίπτωση που τα led σταματήσουν να λειτουργούν. Κλειδαριά για δισκόφρενο Xiaomi M365 Τσαντάκι για το Xiaomi M365 (Πολύ.... Βολικό)!! Επίσης το myscooter.gr έχει ένα σωρό ανταλλακτικά και αξεσουάρ! αυτα!!! Happy riding!” Φίλε μου το κράνος από που το πήρες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasmm: “Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις παρέλαβα κάποια αξεσουάρ και ανταλλακτικά και είπα να το μοιραστώ! Λοιπόν έχουμε και λέμε! Κράνος Smart4u (απλά απίστευτο) με θύρα φόρτισης σε περίπτωση που τα led σταματήσουν να λειτουργούν. Κλειδαριά για δισκόφρενο Xiaomi M365 Τσαντάκι για το Xiaomi M365 (Πολύ.... Βολικό)!! Επίσης το myscooter.gr έχει ένα σωρό ανταλλακτικά και αξεσουάρ! αυτα!!! Happy riding!” Φίλε μου το κράνος από που το πήρες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mslave: “σε εμένα απευθύνεσαι ?” Ναι φίλε μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk