Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
καλημερα.... Οτι καλυτερο εχει βγει στο θεμα μπαταριας για mi3.... Congrats!!!!
-
Εγινε ποτο η μπαταρια!
Μήνυματον Αυγουστο πηγα σε STABLE μεχρι τοτε ακολουθουσα ολες τις GTV και ειχα θεμα παλι με την μπατ... λες να δω ασπρη μερα με την XTRV?
-
Εγινε ποτο η μπαταρια!
ΜήνυμαΓεια σας παιδες... Εδω και αρκετο καιρο σχεδον ενα χρονο απο τοτε που εκανα την μεταβαση απο kit kat σε Marshmallow για καποιο λογο το κινητο πινει την μπαταρια σαν ποτο! Αλλαξα μπαταρια και η καινουργια εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα με την παλια! Πραγματικα δεν εχω κανει κατι στο κιν ουτε κανω καποια χρηση η οποια να πω καταναλωνει ολη την μπαταρια. Για να καταλαβετε με ανοιχτο 3G, BT και wifi με χρηση στο 3G και ομιλια με BT το κιν βγαζει περιπου 5-6,5 ωρες... Τωρα φοραω την τελευταια ελλη…
-
Κανεις αλλος με προβλημα σε ακουστικο bluetooth σε mi3 με διακεκομενο ηχο?
-
Παράθεση από ifatouros: “Παιδια εχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τα εικονίδια συνομιλίας στο messenger;; Δεν εμφανιζονται ” Settings>permissions>messenger>display pop up window>accept
-
Γεια σας και παλι... Ολα καλα, τρομερη η ρομ στο θεμα της μπαταριας (mi3) και γενικα ειναι πολυ smooth...! To μονο θεμα που εχω παλι μετα απο πολυ καιρο με μια παλαιοτερη εκδοση ειναι οτι οταν κανω κληση με Bluetooth ακουω τον αλλον ποτε ποτε (ανα 15sec) με σπασιματα και διακεκομενο ηχο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
-
Ολα καλα παιδια σε mi3. Απο μπαταρια δειχνει να τα πηγαινει τελεια!
-
Παράθεση από GnF: “Καλύτερα σε μπαταρία απο πολλές προηγούμενες, αλλά ούτε καν κοντά με τις παλιές. κάτι δεν πάει καλά με τον ήχο σε Bluetooth. λες και κόβεις ξύλα ποτέ ποτέ. ” Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με bluetooth.
-
Παιδες σε mi3 μαλλον υπαρχει θεμα με την καμερα και συγκεκριμενα δεν λειτουργει το manual. Ενω βαζεις ρυθμισεις ειναι σαν να βγαζει στο auto. Οπως επισης δεν δουλευει το bluetooth μου. Με το που κανω κληση ακου τον ηχο σε φαση κα κα κα κα κα... Με παρα πολλες διακοπες. Επισης οποιαδηποτε εφαρμογη εχω ανοιχτη και πατησω το home για να παω κεντρικη μου βγαζει just a sec και φορτωνει για 1-2 δευτερολεπτα... Σαν να κανει restart το UI. Γενικα το κιν ειναι φορτωμενο, εχει περιπου 2 gb ελευθερα και απ…
-
Παιδες καλημερα, συνδεσα ενα plantronics m165 που εχω bluetooth και με το που ξεκινας να ακους την κληση αρχιζει και κανει διακοπες φαση κα κα κα κα κα κα κα..... Αν βαλεις να ακουσεις μουσικη, τπτ ολα κομπλε... Εχετε καμια ιδεα?
-
Παιδες καλημερα, σημερα προσπαθησα να βαλω την 6.1.28... με το που πατησα στο updater το zip για εγκατασταση εκανε κλασσικα την επανεκκινηση για να ξεκινησει και με πεταξει στο team win recovery project στο οποιο προσπαθει με τις ωρες να κανει mount το /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata at /data: Device or resource busy Target: Xiaomi/cancro/cancro:6.0.1/MMB29M/6.1.28:user/release-keys Επισης κανοντας Restart απλο το κινητο κολλαει στο mi Logo... εχετε καμια ιδεα?
-
ΜΙUI V6 Γραμματοσειρα!
ΜήνυμαΠαιδες υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω την γραμματοσειρα καθως στα Ελληνικα και μονο μου βγαζει τα γραμματα με κενα μεταξυ τους... Καμια ιδεα?
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΠαιδες μια ερωτηση, γιατι FB Messenger και Skype χρησιμοποιουν την μπροστινη καμερα με φουλ αναλυση και η ιδια η εφαρμογη της καμερας ενω εχω βαλει να ειναι High Quality δεν εχει καμια σχεση με τις δυο παραπανω εφαρμογες?
-
Καταφερα και εκανα εγκατασταση με Fastboot μενου αυτη τη ρομ Mi 3-WCDMA JXDCNBD14.0 fastboot(4.3)αυτη που ειχε το κινητο και πριν... Με το που κανει επανεκινηση ενω στο MiFlash γραφει Successfully installed κολλαει στο MI Logo το οποιο στην αρχη ειναι ασημι και μετα πορτοκαλοκιτρινο και δεν ανοιγει... Ξαναλεω το κινητο ειναι αγορασμενο απο Τaiwan και ειναι WCDMA. Πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας... Ευχαριστω!
-
Παιδες γεια σας και παλι... ειχα αυτη την ρομ εγκατεστημενη στο κινητο MIUI ROM for Xiaomi Mi3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community αλλα εκανα την μεγα χαζομαρα και εγκατεστησα αυτην εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community. Δοκιμασα μεσω του Updater να κανω την εγκαταστση της παλιας αλλα μου βγαζει error (το .zip αρχειο την ρομ δηλαδη την περασα στο φακελο downloaded_rom) δυστυχως... Καμια ιδεα? Ειναι τερμα ηλιθιο αυτο που εκανα αλλα πραγματικα χρειαζομαι την…
-
Γεια σας παιδες, μολις σημερα αγορασα το συγκεκριμενο Bluetooth ακουστικο και ενω ακουω τελεια, δεν με ακουν οι αλλοι καλα... συγκεκριμενα λενε οτι εχει πολυ πριμα και κανει και διακοπες με ορισμενα γρατζουνισματα στον ηχο! Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταει? Γενικοτερα δεν βρισκω καποιο προβλημα στο συγκεκριμενο ακουστικο αλλα μετα απο μια αναζητηση που εκανα διαπιστωνω οτι εχουν θεμα γενικοτερα τα Xiaomi... Καμια ιδεα?