μου εχει ερθει το δεμα απο eglobal κ ειναι στην περιοχη μου αλλα το τρακ το κανω απο dpd και δε ξερω με τι θα μου ερθει σπιτι σκεφτικα ελτα ι acs αλλα δ ξερω ποιο ειναι να τους παρω τηλ
τους ρωτησα μολις μου ειπαν οτι ειναι απο spain warehouse και οτι δε θα εχω θεμα με για τελωνειο οτι αποφασισει κ ο φιλος μου βασικα που αυτος το θελει
απλα την προηγουμενη μερα το ειχα δει 208 ενω την επομενη πηγε 215 η 220 οταν γυρισα απο τραπεζα που εβαλα τα λεφτα τους εστειλα οτι το ηθελα στο ποσο που ειχα δει και μετα απο καποιες μερες ειδα μου γυρισαν τη διαφορα
οταν ειχα παρει το mi5 ειχε πεσει ι τιμη του στα 208 και τ ειχα παρει 220 τους ειχα στειλει μαιλ οτι το ηθελα σε αυτη τι τιμι και μου γυρισαν τι διαφορα στην καρτα δεν ειχα καποιο θεμα
Να ειναι εδω το κινητο και να πρεπει να περιμενω ειδοποιηση απο δευτερα να το πληρωσω απο περιεργια πηρα ΕΛΤΑ για το ποσο 36+12 μου παν περιμενα παραπανω να πω την αληθεια
Καλησπερα το κινητο μου εινα ακομα τελωνειο απο τις 31 γεναρι και εχουν περασει 20 μερες να περιμενω κ αλλο η να αρχησω τα τηλεφωνα μπας και βγαλω ακρη ?
Αν παρω στο τελωνειο τ γραμματεια αεροδρομιο να ρωτησω αν μπορω να παω να το παρω απο κει παιζει να με ρωτησουν τι εχει μεσα το δεμα σε περιπωση που δε το εχουν ανοιχει ? γιατι ειδη εχουν περασει 20 μερες