ηθελα να το ρωτησω στο αλλο και ξεχασα να το σβησω
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Τελικά πέρασα τελωνείο στο mi band 1s εκαναν έλεγχο (και καλά)πλήρωσα 3€
-
Ο/H kalosdios έγραψε:
All time classic :p
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mike έγραψε:
Ο/H kalosdios έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιατρέ άγιο είχες!
-
Το παρέλαβα 60€ 48+12 Καλοηπιοτη... 350 ευρώ μου έφτασε με θήκη και τζαμακι από εδώ πιο φτηνά θα το επερναΗ ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Ο/H Mylopotamos έγραψε:
Το παρέλαβα 60€ 48+12 Καλοηπιοτη... 350 ευρώ μου έφτασε με θήκη και τζαμακι από εδώ πιο φτηνά θα το επερνα
Αν θυμάμαι καλά Mi5s παρήγγειλες σωστά?φίλε και ευχαριστώ να πεις που πάνω κάτω τι γλιτωσες σχετικά φθηνά.θα μπορούσαν να στο κοστολογησουν περισσότερο!όπως και να χει καλοριζικο φοβερή συσκευη:)
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τζάμπα όντως στο κοστολόγησαν. Φθηνά την γλίτωσες που λέμε! Με DHL θα είχες δώσει όσο κόστιζε το κινητό μπορεί και περισσότερα!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Με DHL θα είχες δώσει όσο κόστιζε το κινητό μπορεί και περισσότερα!
-
Χάχα χάχα Δεν έχω για δάνειο θα πήγαιναΗ ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
-
Εδω και δυό-τρεις βδομάδες σκαναρουν το 98% των δεμάτων από Κίνα. Κάτω από 50 € έχει το ελάχιστο 3€. Αν είναι κινητό ή συσκευή πάνω από 50€ έχει διασαφιση. Τάδε έφη υπάλληλος ΕΛΤΑ.
Για κινητό των 100€ πλήρωσα 36€ επιπλέον. Μάλλον είδαν την μεγάλη εισαγωγή πραγμάτων απο εξωτερικο και είπαν να οθκονομησουν κάτι τις παραπάνω. Ίσως τους πίεσαν και οι Έλληνες εισαγωγείς ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0