Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.
-
Σύντομες οδηγίες για το GadgetBridge: Μέρος α) - Απεγκατάσταση Mi Fit. - Εγκατάσταση τελευταίου Mi Fit Ελληνικού από τον Mad ή του τελευταίου Mi Fit από το PlayStore - Σύνδεση Mi Band μέχρι να αναβαθμιστεί το firmware από το Band (από το 1.0.53 και πάνω είναι οκ, ελέγξτε τις πληροφορίες στις λεπτομέρειες του Band που δίνει το Mi fit) - Απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων του Mi Fit για κλήσεις,μηνύματα sms κλπ. - Εγκατάσταση του (1) GadgetBridge - lousou - Προσθήκη και σύνδεση του Band στο GadgetBri…
-
Ναι η επιλογή να είναι ανιχνεύσιμο πρέπει να ναι ενεργοποιημένη. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις unpair απ το mi fit και μετα και απ το gb και μετα pair παλι. Εγω το χω paired και με τα 2 αλλα το χω βγαλει το Mi fit. Λπν σας εχω μια εκδοση προχειρα εδω, διόρθωσα τα Ελληνικά κ έβαλα μια επιλογή να δείχνει το/τα τελευταία μυνήματα με double tap στο κουμπί (βασικα επειδη δε πιανει καλα ειναι 2 φορες ταπ σε 1 sec) ανάλογα με τη νέα ρύθμιση που προσθεσα στο Mi Band Settings. - gb-lousou-lat…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Καλημέρα. Τελικά έχω πρόβλημα με το gadgetbridge. Δεν συνδέεται με τίποτα ξανά. Δεν έχω εγκατεστημένο καθόλου το Mi fit. Μετα από 2-3 συνδέσεις που έκανα και δούλευε κανονικά πλέον . ” Έχω ξαναγράψει όταν αργεί να συνδεθεί πολύ ώρα, κράτα παρατεταμένα το δάχτυλο στην οθόνη του gadgetBridge (στα μεγάλα γράμματα εκεί που λέει "Mi Band 2") μέχρι να αποσυνδεθεί και μετά ξανακάνε ένα απλό tap στο ίδιο σημείο για να ξανασυνδεθεί
-
Παράθεση από panandreas: “Ένα εντελώς κουφό bug στο gadget bridge. Εάν επιλέξεις ελληνική γλώσσα και πας στις ρυθμίσεις τα βγάζει κανονικά ελληνικά. Εάν περιστρέψεις την οθόνη η γλώσσα αλλάζει σε αγγλικά. Αν βγεις από ρυθμίσεις και ξαναμπείς είναι και πάλι ελληνικά. Βασικά στις ρυθμίσεις αλλάζει η γλώσσα σε αγγλικά μόλις περιστραφεί η οθόνη. ” Δεν είναι κουφό, θα το διορθώσω. Βασικά αυτοί έχουν κάνει διορθώσεις για τη γλώσσα αλλά εγώ είμαι εκδόσεις πίσω.
-
@panandreas εκανα ενα φορκ στο github αλλα δε το χω ανεβασει ακομα, ηθελα να το συγχρονισω με τη τελευταια εκδοση αλλα δε προλαβαινω κ ετσι το πηγαινοφερνω τοπικα. επιασα να τα κανω τα φοντς αστα γιατι θα μπερδευτεις, αυτα που ειναι μεσ τα κινεζικα δε χρειαζονται, copy paste για μενα τα κανα. EDIT1: Βουαλά πέρασα και τα υπόλοιπα @panandreas έτοιμα θξ κ πάλι. - Mili_pro_no_spaces_align.ft Επιτέλους το GadgetBridge και μεταφρασμένο χάρη στον @panandreas! Κατεβάστε και ρυθμίστε τη γλώσσα. EDIT2: - …
-
@sakasa έχει κ άλλα bugs αλλά δε τελειώνουν αυτά το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ειδοποιήσεις στο Mi Band. @panandreas θα το συνεχίσω αν είναι να τα βάλω και πιο κάτω. Μ άρεσε μια ιδέα που ρίξαν πρόσφατα στο GB thread κ μάλλον μόλις έχω χρόνο θα ναι το επόμενο πράγμα που θα προσθέσω σα λειτουργία. Έλεγα με double tap στο κουμπί του ρολογιού να δείχνει το τελευταίο μήνυμα, ίσως με 3 tap πχ τα 2 τελευταία? ή να βάλω επιλογή και να λες πόσα θες.. Επ…
-
Μπράβο @panandreas όπως θα είδες για να τα στοιχίσεις όλα ή θα πρέπει να τα μικρύνεις ή να τα κόψεις. Ότι να ναι είναι η στοίχιση. Θα το περάσω κ εγώ. Το χω κάνει αρκετά βιαστικά το font file και πρόσθεσα και το σύμβολο του ευρώ. Σίγουρα χρειάζεται στοίχιση και στα ελληνικά και στα αγγλικά και μη σου πω ομοιομορφία και μεταξύ των δύο σε μέγεθος. EDIT: πολύ καλή δουλειά θα λεγα panandreas όντως φαίνονται καλύτερα!
-
Eπιστρέψαμε. Τουτέστιν ωρίστε η νέα έκδοση με όλα τα ελληνικά χωρίς κενά 18 χαρακτήρες ανα μήνυμα. Απαιτείται φυσικά το νέο font file να περαστεί στο Band αφού περαστεί η νέα δική μου έκδοση του gadgetbridge. Προτείνω πρώτα να περάσετε το Mi Fit 3.1.0 του maddoctor και να το συνδέσετε με το band ώστε να αναβαθμιστεί και το firmware σε 1.0.54. Έπειτα αφού κατεβάσετε τα παρακάτω, εγκαταστήστε το 1, ανοίξτε το και συνδέστε το band. Μετά αντιγράψτε το 2 στο κινητό σας,ανοίξτε το μέσα από τον File Ma…
-
Αφου στα screenshots του 3.1.0 στο itechnews γραφει firmware 1.0.54. Μηπως βγηκε; Θα το χω ετοιμο απο βδομαδα γτ λειπω, αλλα καλο θα ταν να παραμεινει με επιλογη κ γ αυτους που δεν εχουν περασμενο font file.
-
Προσπαθησα να χρησιμοποιησω κ το cr/lf αλλα το band τα παιρνει σαν αλλαγη σειρας κ σβηνει το μηνυμα. Επισης φαινεται να χει θεμα κ ο χαρακτηρας form feed. Με τις αλλαγες αυτες θα χουμε ολα τα ελληνικα 18 χωρις κενα αλλα οι αγκυλες και τα [ ] θα φαινονται στις αλλες εφαρμογες ως καποια ελληνικα γραμματα. Ισως να αυτοματοποιησω και το φλασαρισμα του φοντ.. Εχει βγει 1.0.54? Περνιεται με το τελευταιο Mi fit απ Playstore? Το 3.1.0 του Mad ποια φοντς εχει; εχει τονισμενα;
-
yeap! θ αργησω λιγο γτ δ προλαβαινω, απο βδομαδα θαν ετοιμο
-
panandreas κανω τα πολλα κενα ενα κ αφαιρω τυχον κενα απ το τελος κ την αρχη της καθε λεξης, θα το δω. edit1: δυο ακομα χαρακτηρες μαλλον δ θα μπορεσω να χρησιμοποιησω, ειναι το line feed κ το carriage return, τα οποια χρειαζονται. Αρα 32- το κενο 31 - τα δυο εντερ 29. + 4 33 κ χρειαζομαστε 25+10 35 - τις 4 [] 31 - το o,v 29. α κ κερδιζουμε και το 1f το delete που ειναι πιο πριν το 80 αρα 30. στη χειροτερη αν φαω κ το carriage return κ το κανω ιδιο με το line feed εχω 31. πσσσ Τσιμα τσιμα ειμαστ…
-
Παράθεση από panandreas: “@lousou μόνο σε chrome Για να παίξουν τα κεφαλαία αντικατάστησες τα μικρά λατινικά με κεφαλαία ελληνικά ή έβαλες τα κεφαλαία ελληνικά στην θέση control chars ??? ” Η αλήθεια δε δοκίμασα ακόμα αυτούς που δε φαίνονται αλλά δε το σκέφτηκα ότι μπορεί να δουλεύουν κ έτσι έχεις δίκιο!. Έβαλα τα 10 κεφαλαία ΦΞΨ σε control characters κ όλα τα άλλα τα κάνω map στα κεφαλαία αγγλικά. Αλλάζοντας κατάλληλα το font file κ αφού πρόσθεσα αλλες 2 επιλογές στο gadgetbridge έχεις τις εξής…
-
@panandreas δες παλι τον πινακα ομως νομιζω κ απ τους 32 καποιοι λειπουν και είναι 26, οπότε δε θα φτάσουν πχ το 0χ09 δε ξερω αν υπαρχει και το 0χ0 επισης ειναι αδειο. Καλη ιδεα να βαλω κ τα μικρα, θελει δουλεια στο κωδικα κ το font file μεγαλο μανικι θα το δοκιμάσω. Παντως με την επιλογη π εβαλα κ δοκιμαζω τα κεφαλαια ειναι κομπλε O mad εχεινπειραξει το firmware του λογισμικου του ρολογιου οχι το font. Οποιος θελ μπορει να το περασει χωρια εκεινο για την ημερομηνια κ μετα να βαλει μονο το .ft τ…
-
@panandreas δυστυχως δεν εφαρμοζεται η λυση σου οχι. Το UTF-8 με 1 byte ανα χαρακτήρα περιλαμβάνει μόλις 127 χαρακτήρες και είναι ο πίνακας που βλέπεις ΕΔΩ στους Single byte characters. Υπάρχουν όμως και μερικοί ακόμα single byte ΕΔΩ τους οποίους χρησιμοποίησα για να γλιτώσω τα κενά. Το θέμα όμως είναι ότι όταν στέλνονται στο band στέλνονται σε UTF-8 στο οποίο χωράν μόνο τα 127. Οι διαθέσιμοι χαρακτήρες δηλαδή θα πρέπει να είναι 1 Byte σε utf-16 και να γίνονται encode σε UTF-8 πάλι σε 1 byte πχ …
-
Taso βγαλε το mi fit κ δοκιμασε μονο με το gadgetbridge. panandreas μπραβο δε προλαβα να στα γραψω πολυ σωσρα τα γραψες με τη μονη διαφορα οτι μπορει να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τους 32 μη εκτυπωσιμους.. δε θα χανουμε χωρο στα ΓΔΘ κλπ γιατι θα τα βαλουμε στα μικρα αγγλικα.
-
Panandreas κλεισε τα generic notifications ,τα repetitions βαλε 0 για ν μη βλεπεις τα μην για τη μπαταρια
-
Παράθεση από tasos17: “την τελευταια εκδοση εχω 1,0,1,53 δεν ειναι;;;; λοιπον δεν ξερω τι φταιει ξαναεβαλα τη εφαρμογη μι φιτ. και παλι τιποτα. καποια στιγμη δουλεψε αλλα δεν ξερω γιατι. δεν ξαναδουλεψε σωστα απο τοτε. εντωμεταξυ βγαλει ολο το ιδιο εικονηδιο το συνεφακι για τα μνμτα ” Πιστεύω πως απλά έχεις βάλει λάθος ρυθμίσεις στο GadgetBridge και πρέπει να το απεγκαταστήσεις να κάνεις επανεκκίνηση και να το ξαναπεράσεις. Δοκίμασε γενικά μόνο το Mi Fit ή μόνο το gadgetbridge περασμένα δοκιμαστ…
-
Παράθεση από tasos17: “Στην αρχή δεν συνδέοταν με το κινητό. Αφού αυτό το ξεπέρασα με μια απλή κατάργηση και σύνδεση από την αρχή. ” Στο gadgetbridge αν το κινητό δε συνδέεται ή γράφει "Not connected" ή "Initializing" για ώρα τότε πατάμε παρατεταμένα με το δάχτυλο στο κείμενο και κάνει αποσύνδεση και μετά με απλό άγγιγμα επανασύνδεση. @tasos17 αυτό που περιγράφεις μου λέει ότι μάλλον δεν έχεις ελέγξει ή έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις του gadgetbridge. Πήγαινε Settings, ξετσεκάρισε το "Transliterat…
-
@tasos17 δε καταλαβαινω τι γραφεις, αν θες δωσε παραπανω λεπτομερειες κ διαβασε καλα τις οδηγιες στα προηγουμενα μου ποστ. panandreas ρε συ τωρα που το λες το προσεξα οτι ειναι 9, εκανα γκαφα στο κωδικα κ τα μετραω ακομα για διπλα τα ελληνικα, θα χρειαστει αλλαγη μονο στο gadgetbridge, λιγο αργοτερα σημερα.