Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.

• Σε περίπτωση που το κινητό σας Mi2/Mi2s έχει πάθει brick. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό. ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΦΟΡΆ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ RECOVERYMODE!!! Θα χρειαστούμε τα εξής: 1. Υπολογιστή που να δουλεύει! (Σημαντικό)! θα πρέπει να συνοδεύεται από καλή διάθεση. 2. Χρειαζόμαστε το Miflash tool (μπορείτε να το βρείτε εδώ. 3. Ένα Fastboot package το οποίο μπορείτε να το βρείτε εδώ. Κατεβάστε όποιο θέλετε ή από οπουδήποτε αλλού θέλετε. Κάνετε extract τα 2 αρχεία που κατεβάσατε στο c: ή σε κά…

• Weather BZ

cableguy - - Google Play Store

Μήνυμα

ευχαριστούμε!!!!!!!!! φανταστικό!

• Παράθεση από dgraps: “Νομίζω ότι κάνεις λάθος για το OTA update. Το δοκίμασα για να είμαι σίγουρος στο δικό μου (Xiaomi Mi2) και δεν βρίσκει το χθεσινό update. Δες και αυτό.....miuiandroid.com/community/thre…uide-for-xiaomi-m2.18942/” Φίλε Drag το λινκ που έκανες ποστ είναι παρόμοιος με το procedure στο παραπάνω post. Ο λόγος όμως που δε σου βρίσκει αυτόματα το Update το κινητό σου - είναι το κινητό σου έχει το εργοστασιακό Rom δλδ αν πας στο Update θα λέει οτι έχεις την εκδοση JB1x.x. Αυτές θεω…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

cableguy - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Εγω παντως τις τελευταιες δυο βδομαδες που παρακολουθω το thread στα 346,55€ το εχω δει... Τι να πω cableguy, μαλλον εισαι απο τους τυχερους! :)” Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο κοίταξα τις κινήσεις της κάρτα μους και έχω χρεωθεί το πόσο αυτο+το ΕΜΣ Συγνώμη για την παραπληροφόρηση!!! Δε φταίω εγώ αλλά το bug στην απόδειξη από το ibuygoo

• Update: Συσκευής (Αφορά αποκλειστικά κινητά της ΧΙΑΟΜΙ) Την συσκευή μας μπορούμε να την κάνουμε update με τους παρακάτω τρόπους 1. OTA (over the air). Από το Κινητό τρέχουμε την εφαρμογή μας με το όνομα updater μόνο του (εφόσον το κινητό έχει πρόσβαση στο ιντερνετ) θα κοιτάξει για update. 2. Ο άλλος τρόπος είναι ως εξής: a. κατεβάζουμε την [lexicon]Rom[/lexicon] και την βάζουμε στην Virtual SD Card. b.Τρέχουμε την εφαρμογή από το κινητό μας με το όνομα updater. c.Πατάμε Menu και Select Installat…

• Αρχικά είχα στο μυαλό μου να φτιάξω έναν οδηγό αποκλειστικά για το Mi2s - Mi2 για να βοηθήσουμε ιδιαίτερα τους νέους χρήστες. Κατόπιν όμως σκέφτηκα ότι λίγο πολύ το λειτουργικό είναι το ίδιο και για άλλα κινητά (διαφέρουν οι bootmanager). Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω να δώσω έναν γενικό χαρακτήρα ώστε και χρήστες άλλων συσκευών να έχουν μια γραμμή κατεύθυνσης. Σημείωση: Προφανώς ο παρών οδηγός δεν αποτελεί πανάκεια και δεν είναι από κάποιον που δουλεύει στην google και δε κάνει λάθη. Όμως με την εμ…

Μήνυμα

Παράθεση από Reignman: “346,55 Ευρώ παιδιά, όχι Δολλάρια... Η τιμή δεν έχει αλλάξει... Τουλάχιστον όχι στο ibuygou” εγώ μιλάω για δολάρια και για το 32GB!(τωρα στο ibuygou εχει 455.99 δολλάρια) δες και φωτογραφία του πόσο το αγόρασα. και σε άλλα site που μπήκα έχει αλλάξει η τιμή του. mi2sprice.jpg

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Βασικός νόμος της αγοράς...... Οταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ταυτόχρονη έλειψη παραχόμενης ποσότητας του προϊόντος, τότε οι τιμές ανεβαίνουν. Πάντως νομίζω πως τις τιμές τις ανέβασε ο Dealer και όχι η ίδια η XIAOMI. Eίναι καιρός πιστεύω να κανονίσουμε δική μας εισαγωγή.” Απο το ibuygoo κοίταξα οπου και απο εκεί το αγόρασα τώρα απο άλλα μαγαζιά δεν έχω κοιτάξει να σου πω την αλλήθεια. Για να δούμε για να δούμε! Edit: θα ηθελα να αναφέρω οτι υποστηρίζει OTG!!!! (δεν αναφέρ…

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό μήνα! OMG! Ανέβηκε η τιμή το Mi2s 32GB στα $ 455.99 απο $346.55 που το πήρα στις 10/5/13.........

Μήνυμα

Σήμερα ανακάλυψα αυτο... Αρκετά καλό!! xiaomi.jpg

Μήνυμα

Παράθεση από Reignman: “Καλησπέρα σε όλους! Πρίν μία ώρα έκανα την αγορά μου κι εγώ για το 32άρι από το ibuygou και αποστολή EMS. Σύνολο βγήκε κάτι λιγότερο από 370 Ευρώ... Ελπίζω να μην έχω θέμα στο τελωνείο. Tracking number δεν έχω πάρει ακόμα, αλλά υποθέτω πως είναι λογικό με τη διαφορά της ώρας...” Δε θα έχεις μην αγχώνεσαι. αλλα γιατί 370 € ?? εγώ το πήρα 346.55€ με EMS.....

Μήνυμα

Α οκ αυτό δε το κάνει..... Όσο αφορά το θέμα της οθόνης με πιάνεις αδιαβαστω.....:) καλημερες Άσχετο άλλα χτες μετά από κάνα 2ωρο gaming ζεσταθηκε αρκετά μπροστά στην οθόνη του. Λίγο αγχωτικό Sent from my MI 2S using Tapatalk 2

Μήνυμα

Παράθεση από pik.: “σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το κινητο χωρις screenprotector εχει κανεις εμπειρια;” δεν εχει γοριλογυαλί μπροστά......στο ibuygou φαίνεται να έχει καλά screen protector.... δεν αξίζει να το ρισκάρεις εχει ωραία οθόνη Εγω περιμένω τα μπαταρία+προσόψεις+φορτιστή+screenprotector... αλλά μάλλον ειναι μαλακία τα screenprotector που πήρα (παμε για άλλα μάλλον....)

Μήνυμα

όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και "αγγλική" version για το MiPhone Manager.

Μήνυμα

Παράθεση από Babis_koz: “Υπάρχει τρόπος να "απαλλαγεί" κανείς εντελώς από τον stock dialer (επειδή δεν έχει greek smartdialing)? Έχω βάλει τον ex dialer αλλά έχω την εντύπωση κάποιες λειτουργίες πάλι γίνονται από τον stock.” Τι εννοείς smartdialing? Να γράφεις κατι και να στο συμπληρώνει? γιατι αν ειναι αυτο εμενα το κανει.....

Μήνυμα

Παράθεση από theodosis23: “Παράθεση από Annihilator: “Κατ'αρχήν καλορίζικα σε όλους σας που παραλάβατε τις συσκευές σας. Theodosi πρέπει πρωτα να ολοκληρώσεις την δημιουργία λογαριασμού στην XIAOMI για να προχωρήσεις στο Update της ROM. Aφού ολοκληρώσεις το UPDATE μετά θα δούμε πως θα βάλεις ελληνικά. Δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο.” εκανα λογαριασμο στην Xiaomi εκανα uptade αλλα ελληνικα γιοκ βοηθειααααααα pls” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/73/ Αυτή εχω εγω... Αυτη τη φλάσαρα μ…

Μήνυμα

Παράθεση από tittto: “Παράθεση από cableguy: “ Οσο αφορά το τελωνείο ειναι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με EMS ολοι ετσι τα πηραμε και δεν εχω ακούσει κανείς να έχει πρόβλημα :) να μην τους πω τιποτα δηλαδη? να το στειλουν σαν δωρο η να γραψουν καμια τιμη χαμηλη κλπ?” ” Εννοείται μπορείς να τους τα πεις.... αλλα το κάνουν και απο μόνη τους χωρίς να τους πείς τπτ.... το λεεί και μεσα στο SITE (στα περισσοτερα κινέζικα site το κάνουν απο μόνη τους). ειναι γατόνια

Μήνυμα

Παράθεση από tittto: “καλησπερα παιδια,ειναι να παρω κι εγω το mi2s..ελεγα να περιμενω το Mi3 αλλα το βιαζομαι τωρα! θα ηθελα εναν οδηγο να γλυτωσω το τελωνειο...αλλιως να πιασω κανεναν κινεζο να του δωσω και 10 ευρω να μου το φερει!! αν καποιος μπορει να μου το παραγγειλει...!” Καλησπέρα Φίλε μου 1) πας σε τράπεζα και βγάζεις μια prepade (αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ) 2) ανοίγεις ενα paypal account 3) μπαίνεις #ibuygoo# και το παραγγέλνεις με EMS!!! Οσο αφορά το τελωνείο ειναι δε νομίζω…

Μήνυμα

Παράθεση από Babis_koz: “Γιατι μου το βγάζει unauthenticated?” Μην αγχώνεσαι... Πήγαινε στο ινφο και δες τι επεξεργαστές φοράει..... αν θες να τσεκάρις οτι ειναι γνήσιο