Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 194.
-
@gkalen global.Δε μου το βγάζει συνέχεια μόνο την πρώτη φορά μετά από hard reset.Ειχα κάνει ένα γιατί είχα θέμα με δακτυλικό αποτυπωμα, και έκανα άλλο ένα γι αυτό το πρόβλημα που λεω.Και μετα ξανά έκανα και πάλι τα ίδια, αλλά μάλλον είναι πρόβλημα .
-
@demakhs wipe all data αλλιώς μέσα από το μενού του κινητού back up & reset =============== Ιαν 19th 2017, 12:25am =============== @gkalen φοράω official 8.1 απλά επειδή όταν έκανα factory reset και αφού σεταρα γλώσσα wifi κλπ όταν τελείωσε και μπήκε στην αρχική οθόνη μου πέταξε το play store error. @demakhs recovery εννοούσα ..λαθος
-
Μα δε θέλω να κάνω flash rom απλά να το κάνω όπως όταν ήταν καινούργιο.. =============== Ιαν 19th 2017, 12:14am =============== Σε official ROM είναι προτιμότερο το factory reset από το menu ή μέσα από recovery?
-
Παράθεση από makis1024: “Hard reset ή factory reset; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” ποια η διαφορά? Μέσα από το μενού του κινητού το κάνω..
-
Καλησπέρα παιδιά, όταν κάνουμε hard reset και ξανασετάρουμε το κινητό οταν τελειώσει και μπαίνουμε στο User Interface πεταει σφαλμα το google play store. Ξερουμε κατι γι αυτο? Εχω redmi note 3 pro special edition, με global stable ελληνική χωρις root. Ευχαριστώ.
-
@zaf_4 Εβαλα τα κινέζικα αυτά που το δεύτερο γράμμα μοιάζει με φουστίτσα έκανα εγκατάσταση κανονικά έκανα log in, πάτησα σε όλα όσα με ρωταγγε το αριστερό κουμπί,στο σημείο που συγχρονίζει το band, κάποια στιγμή κατέβασε και το firmware στο band,ενεργοποίησα την πρώτη επιλόγή για τις κλήσεις.Βγήκα εντελώς πάτησα και ένα καθαρισμό της μνήμης,γύρισα στα Ελληνικά, ξαναμπήκα στην εφαρμογή ξανατσέκαρα αυτο με τiς κλήσεις να δω αν όλα ήταν ok , περιηγήθηκα λίγο μεσα να φτιαξω ξυπνητήρια κλπ έκανα κλήσ…
-
Καλησπέρα ποσα χρήματα μέσο όρο πιστεύετε οτι μπορούμε να γλυτώσουμε απο μια παραγγελία πχ για redmi note 3 ή note 4 ή mi max ή κάπιο ποιο ακριβό γλυτώντας τελωνείο είτε με τριγωνική όπως λετε - είτε επειδή πέρασε ας πούμε το πακέτο; Τι εγγυηση έχουμε αν το κινητό έχει κάτι εξαρχής ή αν πάθει στη πορεία, τι ρίσκο παίρνουμε και αν αξίζει απο το να δώσουμε κάποιο ποσό παραπάνω και να το πάρουμε απο Ελλάδα; Eίτε απο την, ας πούμε Αντιπροσωπεία(η οποία έδωσε καλά δείγματα μετα απο κάποιο πρόβλημα πο…
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από RockHead: “Το eglobal σε μια συγκεκριμένη συσκευη που κοιταγα ελεγε unlocked.. Σήμαινει οτι εχει ανοιχτεί ηδη το κουτι? ” Όχι, σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένη σε κάποιον πάροχο (εταιρία κινητής), οπότε δουλεύει με ότι κάρτα θες εσύ.Μην ασχολείσαι, "αμερικανιά" είναι... ” Αρα δεν εχει να κανει με rom. Οκ σε ευχαριστώ.
-
Οκ αποκλησαμε τα δυο αν και με προβληματίζει λιγο η μπαταρία στο γραφημα, ανεβασε αν μπορεις ενα ακομα screenshot. Τι προγραμματα εχεις εγκαταστησει? Ποιο ηταν το πρωτο που εγκατεστησες? Στο εκανε και χωρις εγκατεστημένα προγράμματα το restart. Το ελαβες κλειστο το κινητο σου στο κουτι με ζελατίνα, ταινιες ασφαλείας? Εχεις τωρα περασμενη την Ελληνική μεσα?Εχεις sd καρτα μεσα?
-
Περιμένοντας και εγώ 3 παραγγελλίες απο aliexpress εχω σημειώσει καταστήμα στο οποίο εχουν φανεί επαγγελματίες.Και αυτο θα κανω απο εδω και στο εξης. Σε μια απο τις 3 αποστολές ο ενας απο του πολιτές με το που εκανα την παραγγελία μου έστειλε μνμ οτι η παραγγελία μου φεύγει και οταν τη παραλάβω, αν υπάρχει καποιο πρόβλημα με τη θηκη να τους ενημερώσω αμεσως να το τακτοποιήσουμε και επισης ρωτησα αν η θηκη εχει auto wake μου ειπε εχει αλλα αν δεν έχει( εχουν 2 ιδιες η μια εχει η αλλη οχι) θα σου …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από RockHead: “ανεφερα προβλημα software-ρικο το οποιο δεν εχει λυθεί με τον σαρωτή δακχτυλικων αποτυποματων. Το οποιο έλυσα με hard reset μονο. ” Άρα δεν είναι καθαρό bug του MIUI, καθώς δε θα λυνόταν με factory reset. Γενικά αυτά τα (μικρο)προβλήματα συνήθως είναι απο κάποιο preference file το οποίο δε δουλεύει σωστά και συνήθως φταίει το android για αυτό (γενικά η Java/ Virtual Machine).Παράθεση από RockHead: “Το autobrightness δεν εχει την απόκριση που θα έπ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από RockHead: “Εχω πάει Κίνα, hong kong, Ταυλάνδη, εχω αποψη απο τις 3 τουλάχιστον αυτές χώρες και όσο αφορα τον τροπο ζωής η τα οικονομικα μεγέθη, πάντως λεφτα για κινητό iphone εχουν. ” Πληθυσμός Κίνας το 2013: 1.357 billion (2013) Πληθυσμός Χονγκ Κονγκ το 2013: 7.188 million (2013) Πληθυσμός Ταϊλάνδης το 2013: 67.01 million (2013) Και από 5εκκατομύρια να είχαν στην κάθε χώρα από ένα iphone εσένα θα σου φαινόταν ότι όλοι έχουν και ένα iphone και ότι έχουν λεφτά…
-
Παράθεση από osalonikios: “Ασία είναι τα ΗΑΕ, Ασία είναι η Κορέα, Ασία είναι η Ιαπωνία, Ασια και οι Φιλιπίνες. Δεν ξέρω που ακριβως πάς αλλά δεν μπορεις να συγκρινεις χώρες με τέτοια τεράστια διαφορα σε τρόπο ζώης και οικονομικα μεγέθη. Eίσαι φάουλ. ” Εχω πάει Κίνα, hong kong, Ταυλάνδη, εχω αποψη απο τις 3 τουλάχιστον αυτές χώρες και όσο αφορα τον τροπο ζωής η τα οικονομικα μεγέθη, πάντως λεφτα για κινητό iphone εχουν. =============== Ιαν 13th 2017, 12:03pm =============== Παράθεση από demakhs: …
-
Παράθεση από demakhs: “το πρώτο που αναφέρεις @RockHead , είναι bug software-ρικο απ' τη στιγμή που λύθηκε με hard reset? με το autobrightness δεν είχα ποτέ θέμα...ούτε το άλλο με τα κουμπάκια...για τη συσκευή της υπογραφής σου μιλάς και με ποιά έκδοση λειτουργικού? απο κάτω γράφεις ότι: 1) έχεις βάλει σε g3 miui και 2) πετάει 3) θεωρω οτι ειναι ενα καλο λειτουργικό 4) απλα δεν ειναι κκαι το θαυμα...... εντάξει, τώρα μ' έχασες πραγματικά!! ” Δε λυθηκε εγω το ελυσα, το εψαξα με clear data σε καπο…
-
@thor127 συμφωνω απόλυτα. Τείνουν να μοιάζουν σε iphone το μενου τουλάχιστον. Ταξιδευω αρκετά Ασία ολοι με ενα κινητό στο χερι και οι περισσότεροι με iphone. Δε ξέρω αν πανε στη φιλοσοφία αυτη για να τραβηξουν το ντόπιο κοσμο απλα βλέπω αρκέτους να θέλουν να κάνουν το κινητό τους να μοιαζει σε iphone.. Το τι βολεύεται ο καθένας ειναι υποκειμενικό αναλογα με τις αναγκες, τα γουστα του και τις εμπειρίες του.