Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.
-
να μου το πειτε με τροπο
-
Παράθεση από gpapaioa: “@Giannis25 Εγώ που πήρα το xiaomi power bank 2 10000 από banggood untracked όταν πήγα στις παραγγελίες μου είχε ένα κουμπί track και έδειχνε την πορεία μέχρι που έφυγε από Αγγλία. (Τώρα γιατί από Αγγλία δεν ξέρω αλλά ήρθε και αρκετά γρήγορα 24/1 παραγγελία 8/2 παραλαβή) ” Εγω φιλε το παταω αλλα δυστηχως δεν κανει τιποτα...ακομα. Μακαρι να βγαλει κατι στις επομενες μερες
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannis25: “καποιος? ” Αν δε θες ειδοποιήσεις από εφαρμογές στην μπάρα ειδοποιήσεων πας στις Ρυθμίσεις => Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης => Ειδοποιήσεις εφαρμογών => Εφαρμογή που θέλεις και κλείνεις τον διακόπτη "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" ” Σε συνεχεια αυτων που λεγαμε και στο chat,οτι οταν θελω να κανω εξοικονομηση μπαταριας παω στο αντοιστιχο μενου (τροδοσια -εξοικ μπαταριας -ενεργο) μετα στο Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρμογων εμφανιζει μεγιστη και ανεφερει οτ…
-
Παράθεση από Giannis25: “Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια.Στο μενου μπαταρια-τροφοδοσια-εξοικονομηση μπαταριας την ενεργοποιω οταν δεν θελω να τρεχει στο backround τιποτα. παρατηρησα οτι ενω την ειχα ανοικτη ενεργοποιησα τα wifi για να βρω ενα τηλεφωνο στον chrome και αρχησαν να βαρανε ειδοποιησεις απο face κ.α. εφαρμογες. Μηπως χρειαζονται καποια 'εξτρα' βήματα? ” καποιος?
-
Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με την μπαταρια.Στο μενου μπαταρια-τροφοδοσια-εξοικονομηση μπαταριας την ενεργοποιω οταν δεν θελω να τρεχει στο backround τιποτα. παρατηρησα οτι ενω την ειχα ανοικτη ενεργοποιησα τα wifi για να βρω ενα τηλεφωνο στον chrome και αρχησαν να βαρανε ειδοποιησεις απο face κ.α. εφαρμογες. Μηπως χρειαζονται καποια 'εξτρα' βήματα?
-
Παράθεση από NasDriver: “και η απλή κάνει δουλειά ” Nas ευχαριστω για την απαντηση, πρεπει να παω καπου να δωσω αδειες για να τρεχει μονιμα η εφαρμογη γιατι καποια στιγμη ηθελα να την τεσταρω και οταν πηγα να δω τι μπαταρια ειχε καταναλωσει (το διαστημα που ηταν κλειστο μονο) μου εβγαζε μπροστα απο τους χρονους -00 και κατι αλλα νουμερα εκτος πραγματικοτητας. Η προ και η ροοτ εκδοσεις σε τι διαφερουν, μηπως ξερεις?
-
14652-Install-rom-2-jpg Η εγκατάσταση θα διαρκέσει περίπου 3-4 λεπτά...Κατά την διάρκεια αυτή καλά είναι να βλέπουμε την οθόνη του κινητού μας για κάποιο σφάλμα...(κόκκινα γράμματα) Όταν τελειώσει (με το καλό) θα μας βγάλει 2 επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης μας. 55555.jpg εδω περνουσα την ρομ και ξαφνικα εκλεισε. πατησα μια φορα το power μηοως εκλεισε η οθονη αλλα τιποτα. το κρατησα πατημενο ,τιποτα. το εχω ακομα συνδεμενο στο pc