Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Τα κουμπια ενεργοποιουνται παλι και χωρις επανεκινηση,αρκει να scrollαρεις το κατω μερος της οθονης προς τα πανω.Δλδ να κανεις το αναποδο απο αυτο που εκανες για να τα απενεργοποιησεις.κατι το οποιο μου συμβαινει παρα μα παρα πολλες φορες την ημερα. ΑΡΑ καλο θα ηταν να βρεθει ενας τροπος να απενεργοποιηθει/αφαιρεθει τελειως.Π.χ με μαγειρεμα και αφαιρεση του apk απο την Rom.
-
Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από pankobios: “Παράθεση από Bodai: “@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα. @gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu?? ” αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω. ” Μπορείς να έχεις root κ…
-
Μία ερώτηση για τα μαγειράματα. Πως μπορω να σβησω απο την Rom και συγκεκριμενα απο το το system.img εφαρμογες.Πχ το gmail to email και αλλα. Ωστε μετα οταν την κανω flash μεσω twrp να μην υπαρχουν εγκατεστημενα. Διαβασα τον οδηγο μαγειρεματος και δεν το λεει πουθενα.Δοκιμασα να ανοιξω το system.img με το 7zip και οταν πηγα να σβησω μια εφαρμογη μου βγαζει σφαλμα οτι ειναι για αναγνωση μονο.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ωραία κάνε restore to backup να μπει σωστά η mac και μετά φλάσαρε ξανα χωρίς τον φάκελο supersu μέσα. ” Δεν εκανα το restore. Μαγειρεψα την 6.10.13 του Gkalen χωρις το supersu και την Flashαρα απο Twrp. Τωρα λοιπον ειναι μια χαρα.Δεν εχω root και δουλευει και το Pokemon. Απλα προσπαθουσα να ξεrootαρω να παιζω pokemon και μετα οταν ξαναθελω root να flashαρω το supersu και να ειμαι οκ.Αλλα δυστυχως ΔΕΝ. Ευχαριστω πολυ παντος για την γρηγορη και σωστη βοηθεια σας.
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο backup έχει mac το wifi.... Μπερδεύτηκα..... ” το Backup ειναι με root αρα ναι δουλευει το wifi.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από geoanto555: “Εγώ θα έλεγα να πάει σε restore ..... ” Δηλαδή ?? Βοηθα με λίγο , δεν το κατάλαβα .. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχω κανει πολλα restore Και παλι εχω αφαιρεσει το supersu και ειχα το ιδιο προβλημα.Να αναφερω κιολας οτι το ιδιο προβλημα το ειχα απο την 6.9.29.Backup εχω αυτην που εχω τωρα,την 6.10.13 δλδ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν θέλεις root απλά βγάλε από το ζιπ τον φάκελο superSU.. Δες στο nandroid αν έχει μέσα efs ” Ναι εχει efs παραθετω κ το screenshot.Να κανω δλδ ενα μαγειρεμα κ να αφαιρεσω το supersu απο το zip?
-
Παράθεση από Bodai: “@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα. @gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu?? ” αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pankobios: “Διευθυνση Mac Wifi λεει 02:00:00:00:00:00 ” Δεν έχεις mac address γι' αυτό δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το Wifi. Προηγουμένως ανεφερες 6.10.13 Ποια απο όλες? Screenshot απο το Settings/About Phone .. ”
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pankobios: “Μπορει καποιος να βοηθησει με το κουμπι του Wifi,καμια ιδεα τι να δοκιμασω. ” Τσέκαρε αν έχεις mac address ” Διευθυνση Mac Wifi λεει 02:00:00:00:00:00
-
Σε Kenzo 6.10.13 εκανα full unroot μεσα απο την εφαρμογη SuperSu.Το κινητο κανει επανεκινηση μπορω να παιξω Pokemon Go αλλα δε δουλευει το κουμπι του wifi.Εκανα wipes και παλι τιποτα.Ο μονος τροπος για να δουλεψει ειναι να το rootαρω παλι αλλα αν το rootαρω δεν μπορω να παιξω Pokemon Go. Μπορει καποιος να βοηθησει με το κουμπι του Wifi,καμια ιδεα τι να δοκιμασω.
-
καλημερα.Κ σε εμενα που εχω το Kenzo απο το handfree δε με ακουνε.εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα handsfree.Κ το ξυπνητηρι δουλευει κανονικα κ οταν ειναι κλειστο το κινητο.
-
εχουμε κανένα νεότερο για το root που σε μερικές εφαρμογές δουλεύει Κ σε άλλες όχι. Επίσης στο kenzo το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά ακομα Κ όταν το τηλ είναι κλειστό (turned off). Ερώτηση:αν φλασαρω kernel απο xda μετά θα έχω πρόβλημα με τις επόμενες αναβαθμισεις;
-
Εγω εχω 2 θεματα με την Rom (απο τις τελευταιες 3 Rom δλδ). 1ον με τα widget που εγραψαν και καποιοι αλλοι.Πχ εγω βαζω το Battery Life της CurveFish (γραφω και τον προγραμματιστη μηπως το δοκιμασει καποιος γιατι υπαρχουν διαφορες εκδοσεις).Το Widget δε μπορω να το ανοιξω πρωτα σαν εφαρμογη γιατι δεν υπαρχει ,γιατι εγκαθιστατε μονο σαν widget και δεν βγαζει εικονιδιο πουθενα στην επιφανεια. 2ον εχω ενα θεματακι με το root.ποτε δεν εβαλα αλλη root εφαρμογη απο το store και ουτε εκανα ή εκανε αυτομ…