Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.
-
@amavroudis δηλαδή δεν έχει σημασία αν η αρχική ROM είναι κινέζικη, global ή ΕΕΑ; Δεν είναι απαραίτητο να παραμένουμε στην ίδια έκδοση;
-
@amavroudis δηλαδή δεν έχει σημασία αν η αρχική ROM είναι κινέζικη, global ή ΕΕΑ; Δεν είναι απαραίτητο να παραμένουμε στην ίδια έκδοση;
-
Παράθεση από geoanto555: “@Feygatos... ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/ro….0.6.0.QJSCNXM_v12-10.zip ” Καλημέρα! Εγώ που έχω την επίσημη 12.0.6.0.QJSEUXM (δηλαδή την ΕΕΑ) κι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader, μπορώ να περάσω την παραπάνω ή θα έχω κάποιο πρόβλημα;
-
Παράθεση από geoanto555: “@Feygatos... ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/ro….0.6.0.QJSCNXM_v12-10.zip ” Καλημέρα! Εγώ που έχω την επίσημη 12.0.6.0.QJSEUXM (δηλαδή την ΕΕΑ) κι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader, μπορώ να περάσω την παραπάνω ή θα έχω κάποιο πρόβλημα;
-
Έχω την 10.3.6.0 (stable) στο Tulip. Για να περάσω την 11.0.3.0 (stable), τι wipes πρέπει να κάνω; Υπόψιν, είναι και οι δύο android 9.
-
Γεια σας, χρόνια πολλά! Μια και αναφέρεστε στο Redmi Note 6 Pro, του έχω περασμένη την XTRV 10.3.6.0 (stable) και το TWRP 3.2.3-2. Για να του περάσω την XTRV 11.0.2.0 πρέπει να αναβαθμίσω προηγουμένως το TWRP; Τι είδους wipes θα χρειαστεί να κάνω;
-
Παράθεση από vsk: “Έχω απεγκαταστήσει και τις δύο εφαρμογές και πέρασα μόνο το τροποποιημένο Mi Fit και τα βλέπω όλα ρώσικα. Προφανώς πρέπει πρώτα να περάσω το custom Mi Fit. Θα δοκιμάσω και το ελεύθερο Notify. ” Τελικά, με την αναβάθμιση του firmware, κατά κάποιο τρόπο ξεμπλόκαρε το Notify και έβαλα κι εγώ τα ελληνικά! Όλα καλά κι ευχαριστούμε πολύ!
-
Έχω απεγκαταστήσει και τις δύο εφαρμογές και πέρασα μόνο το τροποποιημένο Mi Fit και τα βλέπω όλα ρώσικα. Προφανώς πρέπει πρώτα να περάσω το custom Mi Fit. Θα δοκιμάσω και το ελεύθερο Notify.
-
Μα κι εγώ θυμάμαι τη συγκεκριμένη επιλογή για την αλλαγή γλώσσας, αλλά τώρα έχει εξαφανιστεί! Έχω κατεβάσει και την παλιότερη έκδοση 8.9.κάτι, αλλά κι εκεί δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχει άλλος τρόπος να περαστεί το αρχείο με τα ελληνικά; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64060/
-
Καλημέρα! Το Notify 8.11.3 Pro απορρίπτει το αρχείο ως invalid firmware file. Φυσικά εννοείται ότι το έχω αποσυμπιέσει κι έχω δοκιμάσει να το ξανακατεβάσω, αλλά δεν μου το "παίρνει" με τίποτα. Εντωμεταξύ λείπουν από το Notify οι επιλογές για αλλαγή γλώσσας στο band. Τρέχει κάτι με το Notify;
-
Παράθεση από movieland: “Τελικά ρε παιδιά να περάσω την δική μας Xtrv ή να μείνω με την global? Πείτε καμία γνώμη κάποιος που έβαλε την Xtrv Stable? ” Εγώ έχω βάλει την xtrv stable και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω περάσει και το mod για τις ειδοποιήσεις που αναφέρθηκε εδώ και πλέον δεν χάνω καμία!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ενημέρωση : Έγινε η διανομή νέων Stable V10.X.X ROM για τις παρακάτω συσκευές... Mi-Mix 3 (Perseus) – Mi Max Pro (Helium) – RedMi 4 (Prada) – RedMi 4 Pro (Markw) – RedMi Note 3 Pro (Kenzo) – RedMi Note 6 Pro (Tulip) - RedMi Note 7 (Lavender) Όλες οι παραπάνω ROM είναι από CN/xiaomi.eu Source Οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM, όπως πάντα είναι στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος” Καλημέρα! Για το tulip να υποθέσω ότι είναι διαφορετική αυτή η Stable 10.2.1.0 από εκείνη που…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+1 vaskoul