Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 129.

• Παράθεση από Antonios Gagas: “θα βαλω και Fastboot και θα σας πω...πως γινετε να το κανω ,σαν να μην περάστηκε ποτε καμια rom απο το εργοστασιο?? ” Αν δεν πετύχει αυτό που λέει ο @gkalen , ακολουθείς ένα από τους δύο οδηγούς. Εγώ το κάνω με τον δεύτερο. Πρώτος Δεύτερος

• Παράθεση από bilis1234: “ΤΟ έχω κάνει!! Αλλά τζίφος..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δες εδώ τη συζήτηση και κάνε όσα προτείνει ο @kandilak . Αν πάλι δε γίνει κάτι, εάν έχεις αλλάξει και εσύ θέμα, βάλε πάλι το default, όπως είχε αναφέρει και ο @geoanto555 στην αρχή.

• Παράθεση από fotis: “help.εκανα Factory Reset και δεν εχω γραμμενους τους κοδικους απο το mi acaount πως μπορω να παραλιπσο αυτο το σιμιο για να μπω στο κινιτο? ” θα μπεις στο link που σου έδωσε ο @amigagr και θα πατήσεις στο forgot password. Απλά θα χρειαστεί (αν θυμάμαι καλά) να βάλεις τη SIM που έχεις δηλώσει σε άλλο τηλέφωνο γιατί θα σου έρθει ένας κωδικός με SMS που θα σου χρειαστεί για να προσχωρήσεις στη διαδικασία αλλαγής κωδικού.

• Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα θεματακι όταν η οθόνη είναι κλειδωμενη δεν μου εμφανηζη της ειδοποίησης πρέπει να το ξεκληδωσω και να μπω στην κεντρική οθόνη για να τα δω ” Δοκίμασε να πας settings, notifications & status bar, app notifications, πάτα πάνω στην εφαρμογή που θες, ενεργοποίησε το lock screen notifications.

• Παράθεση από george1982: “Την πέρασα με factory reset. Wipe cache/data/system/internal storage ” Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από πάνω μήπως δεν έκατσε καλά. Αλλιώς μπορείς να ρωτήσεις εδώ τον gkalen.

• Παράθεση από gboy: “ευχαριστω @gkalen αν εχεις καποιο λινκ να κατεβασω την εφαρμογη xposed που κανει για το κινητο μου και με απλες οδηγιες χρησης μηπως καταφερω να τα μεγαλωσω λιγο θα ηταν καλα ” Κατεβάζεις αυτά και τα βάζεις χύμα μέσα στο κινητό: Xposed by solarwarez xposed uninstaller Xposed Material Installer Xmiui module Αφού τα κατεβάσεις όλα, μπαίνεις σε TWRP (είτε μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση περνώντας πάνω δεξιά στις τρις τελίτσες και Reboot recovery, είτε σβήνοντας το κινητό και με…

• Παράθεση από shinig: “Ολα τελεια με την 6.9.15!!!Ξερει καποιος που ειναι τα documents που πρεπει να ενεργοποιησουμε στις Ρυθμισεις->Εφαρμογες?Μου το ζηταει ο es file explorer για να μπορεσει να σβηνει αρχεια στην sd!? Να πω οτι του εχω δωσει ολα τα permissions και πρωτη φορα μου το κανει.. εχει καποιος να προτεινει καποιον αλλο file explorer? ” Ρυθμίσεις, ληφθήσες εφαρμογές. Λογικά πρέπει να είναι κάτω κάτω, αν όχι ψάξε στη λίστα.

• Παράθεση από gboy: “ΥΓ αν ξερει καποιος αν μεγαλωνουν με καποιο τροπο τα γραμματα και συμβολα πανω ψηλα στην οθονη με τα ονοματα δικτυου ωρα μπαταρια κλπ...εχω και ελαφρυ προβλημα ορασης και δε τα διακρινω ευκολα παρα μονο με γυαλια εχω redmi note 2 ” Αν μεγαλώσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς βλέπω ότι μεγαλώνει το ποσοστό της μπαταρίας και τα μυνήματα από τις ειδοποιήσεις, αλλά το όνομα δικτύου και η ώρα παραμένουν στο ίδιο μέγεθος.. Αλλιώς θες Xposed και xmiui.

• Παράθεση από nikos_v: “1. Αν κάνω backup μέσα από twrp, μετά από την αναβάθμιση στη συγκεκριμένη ρομ, μπορώ να κάνω κανονικά restore από αυτό το backup;; ” Για να κάνεις restore το back θα πρέπει να έχεις την ίδια έκδοση TWRP που είχες όταν πήρες το backup.

• @kandilak, του φίλου δεν του έβαλα Xposed γιατί δεν το ήθελε. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο material installer λειτουργεί κανονικά σε MIUI (αυτόν έχω) οπότε αν θες βάζεις αυτόν. Μέσα από τον installer σου έχει επιλογή να κατεβάσεις την έκδοση του solarwarez αλλά γνώμη μου είναι να το κάνεις με flash και μετά απλά αντί να βάλεις τον κανονικό installer βάζεις τον material. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι αν η έκδοση του solarwarez είναι systemless ή όχι. Είχα διαβάσει κάτι στο XDA αλλά δε θ…

• Παράθεση από Liopetis: “Απορίες:θέλω να flasάρω την rom χωρις να δώσω ROOT κατέβασα δύο αρχεία την rom και το clean.zip αυτό που είναι για 2 gb, τα βάζω και τα δύο στην sd για να τα βρώ μετά μέσα απο TWRP ? To WIPE που κάνουμε στο βήμα 3 περιλαμβάνει και data - θα γίναι καθαρή εγκατάσταση ? ” Αν δε θες να κάνεις root τότε δε θα flashάρεις το superSU μετά την εγκατάσταση της ROM. Τα αρχεία που θες τα περνάς είτε στην εσωτερική μνήμη του κινητού είτε στην εξωτερική. Το wipe - factory reset που ανα…

• Παράθεση από kandilak: “Μήπως με τον ίδιο τρόπο μπορεί να δουλέψει και το OTEtv go? ” Αυτό δεν το ξέρω και δεν έχει κάποιος από τους δύο μας για να το δοκιμάσει. Ωστόσο αν μπορούμε να δούμε αν δουλεύει μόνο με την εγκατάσταση της εφαρμογής χωρίς να θέλει κάποια σύνδεση σε λογαριασμό, μπορώ να του πω να το δοκιμάσει.

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Καλησπέρα! Παίζει ο φίλος μου pokemon go από το κινητό μου και σήμερα που του έκανα ενημέρωση μου βγάζει αυτό! Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει? ” Παράθεση από chrispre913: “Και εγώ τα ίδια δεν παίζει από εχθές... Τις ρομ τις περνάω χωρίς να πράξω τίποτα μήπως η τελευταία ρομ είναι ροοτ απο μόνη της; ” Δοκίμασα χθες σε έναν φίλο να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό και το πρόβλημα λύθηκε• το παιχνίδι παίζει μία χαρά. Απλά να σημειώσω ότι επειδή είχε γίνει μπέρδεμα στο κινητό του…

• Παράθεση από Nikos Almpanis: “αι κάτι άλλο άμα κάνω wipe και τα αλλα που λέει εκτος από το dalvik cache,cache και data τι γίνεται? ” Αν κάνεις την internal θα χάσεις τα αρχεία σου, αν κάνεις την SD card θα χάσεις τα αρχεία στην εξωτερική κάρτα (αν έχεις). Το system σβήνει αρχεία συστήματος, αλλά νομίζω γίνεται ούτως ή άλλως όταν κανείς ενημέρωση.

• Παράθεση από MIKermit: “Συγχαρητήρια για την δουλειά. Ειλικρινά το redmi 3s λειτουργεί άψογα... Θα ήθελα να ρωτήσω μόνο αν έχει ιδέα κανένας γιατί όταν είναι κλειστή η οθόνη δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Έχω κάνει ότι ξέρω (από το κέντρο ασφαλείας), έχω κλειδώσει τις εφαρμογές αλλά και πάλι τίποτα. Υγ. Μετά από τόσα xiaomi, είναι πολύ περίεργο να μην βρίσκω λύση ” Αφού στο κάνει όταν μόνο είναι κλειστεί η οθόνη, μήπως έχεις ενεργοποιήσει όταν κλείνει η οθόνη να κλείνει και το WiFi και γι' αυτό δε σ…

• Παράθεση από yiannism01: “Είναι γιατί ο ρουφιάνος την βρίσκει τη συσκευή και πρέπει να βάλεις τον κωδικό που ήδη έχει κρατήσει γιαυτήν από παλιότερα... Παρεμπιπτόντως το ίδιο συνέβη και σε μένα όταν πρωτοεγκατέστησα την 6.8.11 νομίζω, πάνω στην ελληνική gtv, παρόλο το factory reset. ” Δηλαδή να τα κρατάει κάπου μέσα στο κινητό; Το μόνο partition που δεν είχε κάνει wipe το sp flash tool ήταν ο preloader. Παράθεση από gkalen: “@LoukG Μου'χει τύχει και μένα ακριβώς το ίδιο σε Kenzo και Redmi3 , δεν…

• Αυτό με το account το είχα γράψει και όταν πέρασα πρώτη φορά τη δική σου Stable. Αυτό, ωστόσο, που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι με το πρώτο boot της συσκευής μου ζήταγε να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, τον οποίο όμως είχε ήδη κρατημένο μέσα η συσκευή και εμένα απλά μου ζήταγε τον κωδικό! Και το κινητό προέρχονταν από καθαρότατη εγκατάσταση με fastboot και χωρίς να έχει συνδεθεί καθόλου στο internet, οπότε και μου έκανε τρομερή εντύπωση που είχε κρατήσει τον λογαριασμό. Και όπως είπα…

• @gkalen, σε δύο συσκευές που πέρασα την Stable για Hermes, χωρίς SIM και χωρίς καν συνδεδεμένο στο WiFi ζήταγε να συνδεθείς στο mi account και δε σε άφηνε να προχωρήσεις χωρίς να το κάνεις. Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα τρόπο να το παρακάμψω.

• Παράθεση από fraris: “Πολλα Μπραβοοοο σου πραγματικά για τη δουλειά που έχεις κάνει!! Να ρωτησω κάτι άλλο , μπορούμε να αλλάξουμε το grid ή layout στο μαμά launcher με κάποιο tool box ??” Με Xposed υπάρχουν τα MIUI Tweaks και το xmiui (και τα δύο τα βρίσκεις στο playstore). Και υπάρχει κι αυτό το mod αλλά θέλει να ασχοληθείς. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά.

• Παράθεση από koofinhio: “Τοτε προχωραω... εχω καποιες ερωτησεις τις οποιες αν ειμαι σε λαθος νημα πειτε μου να τις μεραφερω αλλου.... 1) Εχω ηδη την stable του φορουμε την ελληνικη... αρα εχω TWRP ε? δεν θελει ξανα εγκατασταση? 2) Δεν θυμαμαι πως μπαινω σε TWRP... πως γινεται? 3) Factory reset θα κανω πριν μπω σε TWRP μεσα απο το μενου του κινητου? σας ευχαριστω πολυ ” 1) Λογικά πρέπει να έχεις 2) Ή κλείνεις το κινητό και μετά με συνδιασμό power + volume up ή από την εφαρμογή αναβάθμισης, πάνω δ…